|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Priroda krije rešenja rezistencije na antibiotike

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 25.1.2024
image

Borbu protiv prekomerne upotrebe antibiotika je povela Svetska zdravstvena organizacija tako što je napravila dugoročnu strategiju sa jasnim koracima i ciljevima.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Bol u grlu i kašalj – šta kaže priroda?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.1.2024
image

Šta možemo koristiti u otklanjanju simptoma upale grla jer nam antibiotici nisu potrebni za sva stanja? Najbolje je da u pomoć pozovemo prirodu koja skoro uvek ima rešenje!

VRTIĆ

Da li treba da pošaljem dete u vrtić?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.5.2023
image

Odluka da li će deca ići u vrtić je na rodteljima. U nekim državama predškolsko obrazovanje košta čak više od prosečne školarine.

ODGOJ I RAZVOJ

Više razgovora, pametnija deca: Roditelji prvi učitelji

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 2.3.2023
image

Članovi porodice jesu prvi učitelji dece, a količina izgovorenih reči je različita za različite porodice. Tako neka deca čuju dvostruko više reči od odraslih oko sebe, u odnosu na svoje vršnjake.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Bršljan: pomoć kod respiratornih infekcija

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 14.2.2023
image

Sa prof. dr Ivanom Baljoševićem, dečijim otorinolaringologom razgovarali smo o primeni biljnih preparata kod infekcija disajnih puteva.

ODGOJ I RAZVOJ

Slobodan Stil - škola plivanja koju voli cela porodica

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 12.9.2022
image

Deci je potrebno da imaju sigurnost u sebe i u svoje motoričke veštine, jer na taj način imaju jači oslonac za sledeći korak ka napretku. Uskočite u bazen sa stilom - Slobodnim Stilom!

ODGOJ I RAZVOJ

Zagrlite dete kada se grozno ponaša! Evo zašto!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 18.4.2022
image

Zgrliti decu znači iskazati im bezuslovnu ljubav i podršku za njihove probleme i osećaje.

ODGOJ I RAZVOJ

8 znakova nesanice kod male dece

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 4.1.2018
image

Sećate li se vremena kada ste se bacakali i prevrtali po krevetu, ali nikako niste mogli da zaspite? Nesanica može biti frustrirajuća na mnogo načina, i može, bukvalno, da vam iscrpi svu energiju. Sada zamislite da se vaše dete suočava sa tim! Da, nesanica može da se javi i kod male dece, i predstavlja vrlo važni zdravstveni problem kome treba pažljivo pristupiti.

STRANA 1 OD 1



Roditelji misle raste zubić, ali je herpan...
Zbog nespecifičnih simptoma ovo oboljenje često kod dece lako može da se pomeša sa drugim bolestima. Prvo se javlja mala...
Razbili ste živin toplomer!!!
Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...



Click Here