|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Mafini sa tikvicama

Ringerajina kuhinja, 2.7.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • 4 jajeta
  • 1 šoljica ulja
  • 1 pavlaka
  • 200g griza
  • 1 prašak za pecivo
  • rendane tikvice (količina po ukusu)
  • so


  1. Izrendane tikvice posoliti i ostaviti da malo odstoje.
  2. Umutiti jaja, ulje, pavlaku, griz, prašak za pecivo i začiniti po ukus.
  3. Tikvice malo ocediti od tečnosti i dodati smesi. Lagano promešati. Peći u zagrejanoj rerni na 200C oko 30 minuta, tačnije dok lepo ne porumene.


Može se peći u običnom plehu obloženom papirom za pečenje. A može se sipati i u podmazan kalup za muffine.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Burek sa mesom bez kora
Ringerajin kuvar: leamalamut
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82



Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here