|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Mafini sa tikvicama

Ringerajina kuhinja, 2.7.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • 4 jajeta
  • 1 šoljica ulja
  • 1 pavlaka
  • 200g griza
  • 1 prašak za pecivo
  • rendane tikvice (količina po ukusu)
  • so


  1. Izrendane tikvice posoliti i ostaviti da malo odstoje.
  2. Umutiti jaja, ulje, pavlaku, griz, prašak za pecivo i začiniti po ukus.
  3. Tikvice malo ocediti od tečnosti i dodati smesi. Lagano promešati. Peći u zagrejanoj rerni na 200C oko 30 minuta, tačnije dok lepo ne porumene.


Može se peći u običnom plehu obloženom papirom za pečenje. A može se sipati i u podmazan kalup za muffine.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
4
Sočni posni kolač
Ringerajin kuvar: Ana RR
4
Paprikaš
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2





Pita sa mesom i jogurtom
Ringerajin kuvar: vikiveki
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here