|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ženski orgazam ima devet nivoa

Helena Primic, 26.4.2021
Mnogi muškarci i žene grčeve u vagini na četvrtom nivou ženskog orgazma pogrešno shvataju kao savršeni orgazam, jer pretpostavljaju da žene doživljavaju isti tip orgazma kao i muškarci. Ali u ovom trenutku žena nije ni na pola puta!

image
Ne zaustavljajte se na četvrtom nivou vaginalnih grčeva! Husband and wife photo created by lookstudio - www.freepik.com
/11


"Ženski orgazam se potpuno razlikuje od muškog. Muški orgazam se može opisati kao oštar vrh; za ženu je niz uzlaznih padina praćenih nizbrdicom" u izvrsnom seksualnom priručniku Tao of Sexology napisao je autor Dr. Stephen T. Chang i dodaje:


"Jedini put koji će par dovesti do seksualne kompatibilnosti, seksualnog užitka, seksualnog zadovoljstva i spajanja, je put temeljnog razumevanja - ova dva različita orgazma."


Kao rascvetali cvet lotosa 

Kako je objasnio autor i terapeut, koji je uz pomoć milenijumske mudrosti taoizma mnogim ženama i muškarcima pomogao da postignu bolju seksualnost i posledično bolje zdravlje, ženski orgazam podeljen je u devet koraka ili devet delova iskustva, koji se često preklapaju i omogućavaju ženi da ima seksualno iskustvo na više nivoa.   


Dr. Chang kaže da se žena tokom orgazma može opisati kao rascvetali cvet lotosa koji prolazi devet koraka cvetanja dok se konačno ne otvori u potpunosti i potpuno ne preda čoveku koji joj je to omogućio.

 

PROČITAJ JOŠ: 7 neobičnih činjenica o spermi

Devet nivoa ženskog puta do punog orgazma  
Dok podučava seksualnosti, svih devet nivoa ženskog orgazma unose energiju u određeni deo ženskog tela, što takođe izaziva određene uočljive i predvidljive ženske reakcije.

 

Devet nivoa ženskog puta do punog orgazma  

Kako Tao seksualnosti objašnjava, svih devet nivoa ženskog orgazma unose energiju u određeni deo ženskog tela, što takođe izaziva određene uočljive i predvidljive ženske reakcije.

1) Prvi nivo i pluća: Žena uzdiše, teže diše i jače slini. 

2) Drugi nivo i srce: Dok ljubi čoveka, ka njemu pruža jezik, koji je povezan sa srcem. 

3) Treći nivo i stomak, slezina i pankreas: Ženi se aktiviraju mišići, kada zgrabi muškarca i čvrsto ga zagrli. 

4) Četvrti nivo i bubrezi i bešika: Žena doživljava niz vaginalnih grčeva (Ovo je klasičan orgazam, koji većina žena poznaje i na njemu se zaustavlja!) i sekreti počinju da se obilnije izlučuju iz vagine.

 

 

Da li ste znali?  

Sekret koji žena stvara tokom orgazma nije sličan muškom. To je oblik bezbojne i neprozirne sluzi bez mirisa koja ima malu hranljivu vrednost i slična je sluzi koju stvara rektum. 

 

 

 

5) Peti nivo i kosti: Ženski zglobovi se opuštaju i počinju da stežu muškarca. 

6) Šesti nivo i jetra i živci: Žena se izvija se kao zmija - pokušavajući da muškarca obavije rukama i nogama. 

7) Sedmi nivo i krv: Ženska krv "ključa" u divljem pokušaju da dodirne čoveka svuda. 

8) Osmi nivo i mišići: Ženski mišići se potpuno opuste, ona grize i hvata bradavice muškarca. 

9) Deveti nivo i celo telo: Žensko celo telo je puno energije, žena se sruši u "malu smrt", prilično je otvorena i potpuno se predaje muškarcu.

 

PROČITAJ JOŠ: Kako zaista izgleda seks u trudnoći?

 

Ne zaustavljajte se na četvrtom nivou vaginalnih grčeva!  

Kako kaže dr. Chang, mnogi muškarci i žene grčeve u vagini na četvrtom nivou pogrešno shvataju kao potpuni ženski orgazam, jer pretpostavljaju da žene doživljavaju isti tip orgazma kao i muškarci - da se podižu, dostižu vrhunac i potom padaju (iako se pad smatra sporijim kod muškaraca).   

Ali kako taoizam uči, u ovom trenutku žena nije ni na pola puta do savršenog ženskog orgazma!

Ako muškarac nastavi da vodi ljubav, to ne samo da joj omogućava savršen orgazam, već joj može pomoći da ukloni određene zdravstvene probleme.  

"Ponovljeni prekid orgazma na određenom nivou stvara energetsku neravnotežu u organima koji odgovaraju tim nivoima. Umesto da energija teče prirodno, ona se, na primer, može akumulirati u bubrezima i prouzrokovati veliku neravnotežu", upozorava dr. Chang.

 

 

Šta je sa ženskom masturbacijom? 

Tao seksualnosti upozorava da masturbacija sa energetskog stanovišta može biti štetna i za muškarce i za žene. U oba slučaja postoji previše stimulacije određenih refleksnih tačaka i sa njima srodnih organa.   

 

Ako žena tokom masturbacije iritira samo klitoris i ne obraća pažnju na vaginalni kanal, ona samo prekomerno stimuliše refleksnu tačku bubrega i bešike. Zbog toga mnoge žene osećaju potrebu za mokrenjem nakon intenzivne iritacije klitorisa (tokom masturbacije ili tokom seksualnog odnosa sa partnerom).

 

PROČITAJ JOŠ: Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?


"Ako žena masturbira neuravnoteženo, to jest, bez ravnomernog nadražaja celokupnog područja vagine, to može prouzrokovati slabost bubrega i mokraće, povišen krvni pritisak, zadržavanje vode, neredovne menstruacije i mnoge druge probleme," upozorava dr. Chang.     

Naime, kada penis prodre sve do kraja vagine, refleksne tačke na penisu se sudaraju sa odgovarajućim refleksnim tačkama u vagini i tako partneri idealno stimulišu jedni druge. "Ovo je idealan i sigurno najprijatniji oblik refleksoterapije," uveren je dr. Chang.

 

Izvor: Ringaraja.net

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

A ŠTA AKO VTO NE USPE?
Evropsko društvo za humanu reprodukciju i embriologiju (ESHRE) objavilo je 2019. godine brojeve koji ukazuju na to da je...
5
Pitajte doktora-ginekologa sve o ovulaciji
Ovulacija je period kada se stvaraju optimalni uslovi za oplodnju. Kako ih prepoznati i u pravom trenutku ispuniti svoj ...
4
Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
4
Male tajne zatrudnjivanja koje moraš znati
Ako ste par koji želi bebu, evo nekoliko saveta kako da povećate šanse za trudnoću...
3





Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kada je pravo vreme da uradite test za tru...
Da li da sačekate da vam izostane ciklus ili da ga uradite odmah? Evo nekoliko smernica koje mogu da vam pomognu.



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here