|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

POROĐAJNE PRIČE

Sanja90: Moja treća porođajna priča

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 20.10.2013
image

Termin je bio 10.9.2013. ali pošto sam 3 dana prešla od termina i pošto CTG nije lepo očitavao rad srca bebe, babica/sestra (šta li je već), pošto je doktor izašao, odlučila je da pogleda protok kroz pupčanik na UZ-u.

STRANA 1 OD 1



VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Surova istina o carskom rezu
Zamislite da vas pošalju na neku običnu operaciju a po izlasku iz sale vas čekaju sa malom bebom i kažu vam da se od sad...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here