|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

PROMO KUTAK

Poklanjamo: "Svi umiru u ovoj knjizi", Beka Adamašvili

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 11.6.2022
image

Smrt se probudila u jedanaest pedeset devet. Odavno nije tako dobro spavala. Bilo joj je jasno da i tako i tako neće preživeti bes Kajlidženera. Zato se, dok je još imala vremena, okrenula na drugu stranu i nastavila da spava. Sledećeg dana niko nije umro.

VREME SA DETETOM

Princ Nećko među najboljih 10 ilustrovanih knjiga

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 10.11.2021
image

Bibliotekari koji rade sa decom i mladima iz celog sveta biraju najbolje slikovnice koje će činiti veliki katalog i biti deo svetske izložbe u Japanu i Francuskoj.

VREME SA DETETOM

Jedan tata je stvorio magičnu knjigu za svog sina

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 6.10.2015
image

Nikola Rajkov, inspirisani otac, stvorio je jedinstvenu knjigu kako bi naučio svog sina, da su izbori koje napravimo isključivo naša lična odgovornost.

STRANA 1 OD 1



U Srbiju stigao novi hit Lijan Morijarti
Devet potpunih stranaca je fascinantan triler čije se stranice „gutaju“ bez daha. Uzbudljivost ove priče na viši nivo di...
Premijera BARBI: VELIKI GRAD, VELIKI SNOVI
photo
Uprkos tome što su se odmah sprijateljile, Barbi i njena nova drugarica moraju da se takmiče za „solo u centru pažnje“ n...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here