|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ŠKOLA

Krizni štab doneo odluku o početku zimskog raspusta

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.12.2021
image

Na sednici Kriznog štaba odlučeno je da zimski raspust ove godine bude održan od 31. decembra do 24. januara, kako je i ranije bilo predviđeno.

ŠKOLA

KO ĆE U KLUPE, A KO ONLAJN?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 10.4.2021
image

Na poslednjoj sednici Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa odlučeno je da bi đaci mogli da se vrate u školske klupe pod onim uslovima koji su važili 1. septembra prošle godine. Šta to tačno znači za školarce?

ZDRAVLJE

Dr Ana Gligić o vakcinama – ako planirate bebu

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.1.2021
image

U Srbiji su odobrene tri: Fajzer, Sputnik V i Sinofarm. Stručnjaci su već objasnili da se nijedna od ovih vakcina ne preporučuje trudnicama i dojiljama, a čuveni virusolog Ana Gligić iznosi svoje mišljenje o svemu.

ŠKOLA

Bez sistemskog rešenja za onlajn nastavu

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.12.2020
image

Prosvetni radnici, đaci i njihovi roditelji su prepušteni sami sebi da se snalaze kako znaju i umeju, zajednička je ocena predstavnika dva sindikata obrazovanja, koji zameraju državi što nije učinila ništa kako bi se poboljšao kvalitet onlajn nastave.

ŠKOLA

Kako će se ocenjivati-detaljno uputstvo Ministarstva

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 27.11.2020
image

Manji broj ocena potrebnih za zaključivanje, mogućnost da đaci ostanu neocenjeni na polugodištu ako su bili bolesni, kao i ocenjivanje na daljinu osnovni su zaključci novog Pravilnika koje je Ministarstvo prosvete poslalo svim obrazovnim institucijama u Srbiji, nakon odluke da se od ponedeljka prelazi na onlajn nastavu.

ŠKOLA

Urađeno detaljno uputstvo za povratak đaka u škole

Autor: Blic online (www.blic.rs) | 11.8.2020
image

Osim nastave i cilja da škola u vreme pandemije bude što približnija onome na šta su đaci navikli, urađeno je i detaljno upustvo odnosno, preporuke za bezbedan povratak đaka u škole.

STRANA 1 OD 1



OVO JE ZA 5+! Pismeni rad malog Teodora (9)
Pismeni rad devetogodišnjeg Teodora Kovačevića iz Beograda o njegovom ocu Milanu, koji je vrlo brzo postao viralan, razn...
Učenici Prve beogradske gimnazije izneli s...
Učenici Prve beogradske gimnazije izneli su svoje predloge rešenja situacije u kojoj se nalazimo posle događaja koji se ...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here