|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

10 saveta kako da lako odviknete dete od cucle

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 6.3.2024
image

Nema deteta koje se nije odviklo od cucle i flašice. Roditelji treba da budu strpljivi i da sačekaju da ova faza prođe, kaže psiholog Mihael Til koji daje nekoliko saveta za lakše odvikavanje mališana od njihove omiljene zanimacije.

ODGOJ I RAZVOJ

Mama smislila super način za odvikavanje od pelena

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.1.2019
image

ŠONA McLoughlin iz Velike Britanije dobro zna da je odvikavanje deteta od pelena izuzetan težak zadatak pa je došla na genijalnu ideju koja je postala viralni hit.

image

Da, znamo da ima vas koji im niste još uvek kupili mobilni telefon, kao i onih kojima uspeva da ograničite vreme koje provode sa njim, ali ovo su saveti za one kojima to još nije pošlo za rukom. Kako da navedetu decu da ostave mobilne telefone, ali i druge uređaje?

SVE O BEBAMA

Uputstvo za navikavanje na nošu!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.9.2013
image

Vaše dete je prohodalo i vreme je da ga odviknete od pelena – ali odakle početi? Roditelji obično imaju velike muke dok ne nauče dete da koristi nošu. Nemojte da forsirate bebu, jer kada ona poželi da sedne na nošu, tada će i sesti. Nekada se to desi u 18. mesecu, nekada u 3. godini. Ovo uputstvo sadrži 7 osnovnih koraka preporučenih od strane eksperta.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Čokolada i kakao utiču na noćno mokrenje

Autor: Blic online (www.blic.rs) | 16.4.2010
image

Ako niste znali, čak 20 odsto petogodišnjaka i 10 odsto desetogodišnjaka muči problem mokrenja u krevet. Ovaj problem je, prema podacima Američke akademije za pedijatriju, dva puta učestaliji kod dečaka nego kod devojčica.

NEGA DETETA

Kako da naučite decu da koriste nošu

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 16.4.2010
image

Spremnost deteta da prihvati nošu zavisi i od karaktera majke i deteta. Energični mališan će, po pravilu, brzo naučiti da ide na nošu, naročito ako je i mama energična i preduzimljiva. Sporijem i zamišljenom detetu sa ležernom mamom trebaće duže.

STRANA 1 OD 1



Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here