|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

PORODIČNI ODNOSI

Ženi koja ti rodi dete moraš podići spomenik

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 15.6.2022
image

Kad spozna tu tajnu, kad vidi što sve žensko tijelo mora podnijeti, svaki će imalo normalan muškarac, krenuti u potragu za kamenom, kako bi ženi koja mu je rodila djecu, isklesao spomenik. Kažem, ako je imalo normalan i produhovljen.

ODGOJ I RAZVOJ

Pohvala detetu – put ka izgradnji samopouzdanja

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 29.4.2021
image

Svi mi imamo „rezervoar“ za afirmaciju. On treba svakodnevno da se dopunjava. Možda i ne primećujemo koliko naše reči imaju ogroman uticaj na decu. Mi ih oblikujemo i valjamo rečima koje im upućujemo.

VREME SA DETETOM

Ono što nam mame nikad nisu priznale,a dirnuce vas

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 31.7.2018
image

Tek kad i sami postanemo roditelji počinjemo stvarno razumeti svoje roditelje, posebno majke.

STRANA 1 OD 1



“DUEL 1 dinar"- podrška za samohrane m...
Beograd, 7. mart 2024. - U prijatnom okruženju, kompanija Beohemija, koja posluje u okviru češkog CE Industries holdinga...
IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
photo
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beog...



Click Here