|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

VRTIĆ

VRTIĆI POČINJU DA RADE I SUBOTOM

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 25.2.2024
image

U Zrenjaninu će početkom marta početi pilot projekat podrške roditeljima koji rade subotom, a koji će omogućiti da deca dok su roditelji na poslu borave u vrtiću, saopštilo je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju.

SVE O BEBAMA

Lilly Junior - NOVI program Lilly drogerie

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 11.10.2022
image

Program mogu koristiti svi članovi Lilly loyalty kluba i u periodu od 01.10. do 31.12.2022. godine ostvarivati 10% popusta na sve i već snižene proizvode za negu, pelene i ishranu mališana.

NEGA KOŽE

ČUVAJUĆI PRIRODU DOBIJAM

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.12.2021
image

Beograd 22.decembar 2021.godine: Eucerin Srbija i BENU Apoteka, predstavili su juče u BENU apoteci u Galerija šoping centru dugoročni projekat “Čuvajući prirodu dobijam”.

PROMO KUTAK

Inicijativa za bolji vazduh ponela prvo mesto

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 31.5.2021
image

Beograd, 28. maj 2021 – Kompanija A1 Srbija uručila je priznanja odabranim projektima u okviru društveno odgovornog programa „Svet kakav želiš“. Troje superfinalista dobilo je novčanu podršku A1 od ukupno 10 miliona dinara za dalju realizaciju ideja osmišljenih da unaprede oblasti javnog zdravlja, obrazovanja i ekologije.

C PROIZVODI

Kuvanje sa decom razvija zdrave navike u ishrani

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 14.10.2020
image

Beograd, 14. oktobar 2020 – Svetski poznati praznik, Međunarodni dan kuvara, koji se obeležava svakog 20. oktobra, ove godine biće obeležen u Srbiji u znaku zdrave ishrane kod najmlađih. Kompanija Nestlé, globalni lider u proizvodnji hrane i pića, u partnerstvu sa Kulinarskom federacijom Srbije, organizovala je kuvarski izazov u kom će poznate ličnosti pripremati zdrava jela zajedno sa svojom decom i na taj način im na zabavan način razvijati zdrave prehrambene navike od malih nogu.

PORODIČNO ZAKONODAVSTVO

SJAJNA VEST za roditelje novorođenih beba!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 8.2.2019
image

Završena druga faze projekta "Bebo, dobro došla na svet" - roditeljski dodatak, koji je uspostavljen u svim porodilištima u Srbiji, saopšteno je iz Vlade Srbije. Pročitajte koliko vremena sada roditelji uštede za prijavljivanje beba.

STRANA 1 OD 1



Da li je moje dete zrelo za vrtić?
Osećate li proleće koje se budi? Kako lepo vreme i sve češći boravak na otvorenom bude kod svih nas želju za nekim prome...
Pomozite detetu da se privikne na vrtić
Prilikom jutarnjeg rastanka u vrtiću roditelji ne bi smeli da budu tužni niti da plaču, jer će tako rasplakati i dete, a...



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here