|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ODGOJ I RAZVOJ

Tata, mogu li da kupim sat tvog vremena?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 14.6.2023
image

Dečak je tiho otišao u svoju sobu i zatvorio vrata. Čovek je seo i počeo da se još više ljuti zbog dečakovih pitanja. Kako se usuđuje da postavlja takva pitanja samo da bi dobio nešto novca? Posle otprilike sat vremena, čovek se smirio i počeo da razmišlja: Možda je zaista trebalo nešto da kupi sa tih 50 dolara, jer on zaista ne traži često novac. Čovek je otišao do vrata dečakove sobe i otvorio vrata.

TRUDNICA

Plata za trudnice na bolovanju i bez plaćenih doprinosa

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.2.2021
image

Isplata zarade trudnicama na bolovanju i u slučaju kada im poslodavac ne uplati doprinose novina je predviđena izmenama Zakona o zdravstvenom osiguranju.

STRANA 1 OD 1



Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...
Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here