|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kremenadle u sosu
7.3.2011 14:26:47   
sneza24
Potrebno je :

- 5 kremenadle
- 1 pakovanje smpinjona
- margarin
- 2 glevice crnog luka
- 2 cena belog luka
- 1 kocka za supu
- 1 pavlaka
- zacin C,biber,so

U 5 dl vode skuvati kocku za supu.
Kremenadle zaciniti po zelji pa ih proprziti na malo margarina.
Na masnoci od mesa proprziti crni i beli luk i sampinjone.
Kad se to dobro uprzi dodati supu i kremenadle.Poklopiti i ostaviti da se dinsta na tihoj vatri dok meso ne omeksa.
Gotove kremenadle izvaditi a u tiganj staviti pavlaku,promesati sos i njime preliti meso.

Ovaj recept sam nasla u novinama i svi smo odusevljeni njime.Treci put sam danas pravila za 2 nedelje.
Inace prvi put sam pravila sa kremenadlama,drugi put sa svinjskim sniclama a danas sa pilecim.

< Poruku je uredio sneza24 -- 7.3.2011 14:27:16 >
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Kremenadle u sosu
7.3.2011 14:40:42   
bubulence
mmmm snezo, odlicno zvuci, a deluje jednostavno, sigurno cu probati ovih dana user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Kremenadle u sosu
7.3.2011 14:43:45   
sneza24
Bubulence super je.Svi su se odusevili kad su probali.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Kremenadle u sosu
29.9.2011 15:01:18   
Verus
A kad se kaze "krmenadla" jer se tu uvek misli na svinjece?  A vidim moze bilo koje meso? 

Nedjo?user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Kremenadle u sosu
29.9.2011 15:13:38   
Anoniman
Pa da, mada ja ne vidim zašto ovaj recept ne bi bio pogodan za neko drugo meso.
Ja pravim sa svinjskim butom (ne podnosim meso koje ima kosti, uvek ostau one trunčice a ja to kad osetim u ustima završavam sa jelom), ali mi se čini da bi odlično išla krta junetina ili možda bataciuser posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Kremenadle u sosu
29.9.2011 16:46:50   
Verus
Super, cem da probam!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR
Prebranac (bez brašna)
photo
Ringerjin kuvar: guppy RR



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Дојење.
пеперутка16

Колико дуго сте дојили?

Click Here