pocahontas
|
cao devojke! mi ovih dana bas puno svrckamo jer je lepo vreme pa da iskoristimo, kazu od ponedeljka stize zima... dobrodosle nove ! ja sam radila FES u prosloj trudnoci, kod mog doce je to, koliko sam shvatila, deo redovnih kontrola, tako da cu verovatno i sada raditi. ja sam vozila u prosloj trudnoci do poslednjeg dana, volim da vozim i nije mi predstavljalo problem, sem parkiranja sa strane, ali i to pred kraj. inece, posebno volim voznju po bg jer, za razliku od ns, tamo ljudi voze kola da bi negde stigli, a ovde je sve toooliko sporo da se iznerviram, imam utisak da sednu u kola da bi gledali panoramu i ponasaju se kao da niko nigde nije krenuo da bi stigao nego da bi se eto malo provozao, odoh u off, ali ovo me generalno izludjuje u novom sadu. malo me bolucka stomak, verovatno jer sam se preforsirala ovih dana, mm radio do uvece pa sam po ceo dan bila sama sa bebom. jos smo i sinoc malo izasli pa me to dokrajcilo. veceras odmaranje, a taman se i u ponedeljak ne radi pa ce me mm malo odmeniti oko bebe. milice kazu da je novakovka super za uz, ja idem kod vejnovica i zadovoljna sam, ima dobre aparate i kazu da ume dobro da cita uz. lo, citala sam na temi razgovori mama i samo sam htela da ti kazem da istu brigu brinemo, da li ce i kako nova beba spavati i da li ce buditi stariju bebu pitala sam te za jaslice, ja se razmisljam da dam sasu na 4 sata dnevno, tamo od marta, mislim da ce biti dobro za nju da malo bude sa drugim bebbama i da se navikava na jasle, a meni ce, kad dodje nova beba, znaciti ta cetiri sata da budem sama sa bebom i eventualno nesto malo poradim po kuci. moja mama jos uvek radi, ali je zato mm mama u penziji i stvarno hoce da pomogne, ali ona ne zivi bas toliko blizu da bih mogla da je zovnem kad god zatreba, a ja nesto nisam tip osobe kojoj bi prijalo da mi je neko kod mene duze od sat, sat i po, vama je strava sto su baba i deda u prizemlju pa ces moci bukvalno po potrebi da ih angazujes, a kad pozelis da si sama, popnes se i zatvoris vrata. mm je protiv jasli pa sad bijemo bitku, on bi vise voleo da sasa bude sa njegovom mamom. ima jos vremena, valjda cemo se nesto dogovoriti... sve vas puuuno
|