Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 18:31:45
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR A kad smo kod "Jesam ti rekla" i Dunji sam "rekla" al nisam upratila jel se ostvario san Sledeće nedelje ćemo videti :)
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 18:35:01
|
|
|
|
Jole84
|
Bubo da znaš,Maslačkova teorija je tačna Lepterija baš je fina i mnogo mi se sviđa što veoma detaljno gleda i uliva mir. Inače cd mi ipak radi ali je moja bebana bila u nezgodnom položaju pa se ne vidi najbolje,ali bitno da imam uspomenu. Jel će da ti radi ekspertski i 4d zajedno? Dunjči znači ubrzo je kontrola,jupiii
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 18:38:43
|
|
|
|
Lepterija
|
Pa nece da idem privatno na 4D. A kaze da mi ekspertski radi svaki put. Dugo me je gledala na dopler i svasta nesto merila. Dozvolila mi odnose sa kondomom
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 18:40:25
|
|
|
|
Jole84
|
Svaka joj čast
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 18:54:46
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 NM,najverovatnije Mila kako si ti,jel prošli grčevi? Sinoc sam pred spavanje popila casu soka od paradajza i ovo bese dobra noc posle ko zna koliko. Izasla sam iz kuce posle 6 dana (aleluja!) kao odoh do radnje i u povratku me takav bol u stomaku uhvatio da nisam skoro 5min mogla noge da pomerim a kamoli hodam. Jedva posle dodjoh kuci. Sad je to pustilo al imam menstrualne bolove i duz stomaka i donjeg dela ledja.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 19:00:38
|
|
|
|
Jole84
|
Misliš da je od žuči? Odmaraj,baš te snašlo sve
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 19:03:43
|
|
|
|
New Mom
|
Nije od zuci, to boli pod reb.lukom (i ne prolazi), ovo je bol na pola puta od pupka ka dole. A sad boli kao kad treba da dobijem, pa jajnici rade u fulu.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 19:16:14
|
|
|
|
Jole84
|
Što ne odeš do dr?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 19:25:01
|
|
|
|
New Mom
|
Bila sam u ponedeljak, sve ok, dole "zacementirana". Bebac se okrenula glavom dole, posteljica povukla od grlica. Beba vec oko 28cm i 500g. Ja uopste nisam panicar al stalno mi iskustvo s Koljom u glavi i nije mi bas skroz svejedno.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 19:50:51
|
|
|
|
Jole84
|
Verujem da ti nije svejedno,odmori malo,mada bih ja svakako otišla da proverim,čisto da budeš mirna. Biće sve dobro
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 20:02:53
|
|
|
|
New Mom
|
Zvucace uzasno, al to znaci da idem do Betanije, a veruj mi, to mi se ne da. Imam potpunu averziju od tog mesta. Jbg, petak vece.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 23:05:30
|
|
|
|
dunja RR
|
NM P.S. kucam sa novog kompa pa pogreših smajlija, nadam se da si dobro ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.1.2014 0:31:01 >
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 23:26:46
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 nekako,sada moja beba ima identitet,mnogo sam ponosna I meni je ovo jedino, da mogu da razmišljam o bebi u nekom rodu. Ovako me grize savest ako pričam u muškom, pa me grize savest ako pričam u ženskom NM i mene je stomak baš boleo neki dan, jer nisam bešiku ispraznila na vreme. Samo se primiri, lezi i sutra je novi dan
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 17.1.2014 23:57:38
|
|
|
|
madre
|
znaci devojana
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 18.1.2014 0:32:37
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu NM i mene je stomak baš boleo neki dan, jer nisam bešiku ispraznila na vreme. Samo se primiri, lezi i sutra je novi dan Devojke, ja uopšte nemam potrebu za piškenjem, nekada mi se ne piški po 5-6 sati, i tako je od početka trudnoće. Ne znam da li je to zato što je beba visoko, pitaću doktora na uz sledeće nedelje ..
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 18.1.2014 1:32:00
|
|
|
|
degu
|
Ni ja Dunjči inače, samo sam ustajala u 12. nedelji noću, a sad mi se desilo to da sam se probudila i piškilo mi se, al sam opet zaspala još 2 sata i nakon toga mi se stomak raspadao. Mislim to mi se dešavalo i kad nisam bila trudna, samo što me stomak ne bi boleo ceo dan baš, još sam bila naglo ustala, presekao me i baš mi nešto bilo loše. Hvala Bogu sutradan sam bila kao nova. Što više šetam i leđa me manje bole
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 18.1.2014 9:28:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Jutro devojčice! Sinoć krenuo neki tupi bol od desnog ramena pa kroz desnu nadlakticu, nisam to imala ranije, pa ne znam da li su to ti grčevi. Nije bilo jako, ali nervira ako radim-kucam.. Ako su to grčevi, da krenem sa magnezijumom?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 18.1.2014 9:55:27
|
|
|
|
little_one
|
Dunjci, nece ti smetati magnezijum svakako, al spomeni dr svakako na pregledu, i dr opste prakse naravno.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 18.1.2014 10:52:11
|
|
|
|
New Mom
|
Dunja, to lici da je od vratne kicme, da si nesto prignjecila il ukljestila. Masiraj to lagano. Nisi nikad imala grceve u listu noge? Srecnice! U trudnoci em slabi cirkulacija zbog rasta stomaka em dolazi do otoka sto smeta nervima.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 18.1.2014 12:39:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Nisi nikad imala grceve u listu noge? Srecnice! U trudnoci em slabi cirkulacija zbog rasta stomaka em dolazi do otoka sto smeta nervima. Jesam, jesam, ranije, ali retko, možda par puta u životu, ali baš je bolello. Jel su takv grčevi u trudnoći? Onda ovo nije to, u pravu si..ali evo, već jutros toga nema. Videćemo ..
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 18.1.2014 12:44:11
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jutro devojčice! Sinoć krenuo neki tupi bol od desnog ramena pa kroz desnu nadlakticu, nisam to imala ranije, pa ne znam da li su to ti grčevi. Nije bilo jako, ali nervira ako radim-kucam.. Ako su to grčevi, da krenem sa magnezijumom? Dunjči, jesi možda nezgodno spavala? Meni se to često dešava
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 18.1.2014 13:03:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Trcka moguće, jesam promenila krevet, prešla sam na neki stari u dnevnoj sobi, doduše još pre mesec. Verovatno je nešto trenutno, nego ja utripovala da su to ti grčevi ;) Kako si mi ti, jesi ozdravila?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 18.1.2014 22:33:22
|
|
|
|
degu
|
Mene je dosad samo jednom uhvatio grč u nozi na kratko i to je sve. Ja i dalje čekam simptome Gde ste trudnice, izgleda da su u ovom tromesečju najveće skitalice, šetalice
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 19.1.2014 14:15:43
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Trcka moguće, jesam promenila krevet, prešla sam na neki stari u dnevnoj sobi, doduše još pre mesec. Verovatno je nešto trenutno, nego ja utripovala da su to ti grčevi ;) Kako si mi ti, jesi ozdravila? Ne mora da znači da je zbog promene kreveta, jednostavno nezgodan položaj. Ja o tim grčevima o kojima pričate pojma nemam. A ja nisam još ozdravela. Polako prolazi, makar nos - sad je na redu grlo
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 19.1.2014 17:09:02
|
|
|
|
Jole84
|
Gde ste drugaci,nešto ste mi se olenjile ili što kaže Degu,mnogo skitamo Mene ovih dana baš muči gorušica,naročito noću,izgleda bebi raste kosa Šta beše za to,bademi? Kad prođu praznici kod nas se kreće sa krečenjem sobe za princezicu,da ne ostavljam sve za kraj,hoću jedno po jedno da završavam NM kako si,jel prošo bol u stomaku?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciTumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?