|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede...
19.1.2014 17:30:25   
Maslacak15
Zdravo trudnice, user posted image Evo mene da vam mahnem i demantujem jos jedno dnevno predanje - to o gorusici. Ja sam u drugoj trudnoci imala mnogo goru nego u prvoj, bas je onako bilo neprijatno a bila je teska drama pronaci par dlaka na krstenju sa pet meseci. Sad sa
devet moze da se kaze da vise nije celav. Ali je mnogo sladak ljubi ga majka. Naravano Jole mozda ce tvoja devojcica da ima divnu kosicu nevezano sa tvojom gorusicom hihihihi

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 276
19.1.2014 17:32:20   
Jole84
Maslačkiću user posted image tvoje teorije su za nas amin,uvek su tačne user posted image user posted image Ljubimo te princeza i ja user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 277
19.1.2014 17:47:55   
little_one

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Zdravo trudnice, user posted image Evo mene da vam mahnem i demantujem jos jedno dnevno predanje - to o gorusici. Ja sam u drugoj trudnoci imala mnogo goru nego u prvoj, bas je onako bilo neprijatno a bila je teska drama pronaci par dlaka na krstenju sa pet meseci. Sad sa
devet moze da se kaze da vise nije celav. Ali je mnogo sladak ljubi ga majka. Naravano Jole mozda ce tvoja devojcica da ima divnu kosicu nevezano sa tvojom gorusicom hihihihi

To i ja pricam da nema veze...al meni bas ne vjeruju kao tebi user posted image
Ja sa Andreom uopste nisam imala gorusicu, jedva 1-2 puta za citavu trudnocu i sigurna sam da je bilo do hrane..a Andrea se rodila cup cupava...bas je imala kosice a imam drugaricu koja je prosla isto kao i ti Maslacak, gorusice i mucnine citavu trudnocu, mislim samo da je u 6-7 mjesec pregurala bez mucnine ostalo je sve gurala s mukama...a beba se skroz celava rodila i dugo nije imala kosice...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 278
19.1.2014 18:03:29   
Jole84
LO ne mogu da ti verujem,ko još veruje priji user posted image šalim se,nego ima li neko rešenje za to čudo,nisam verovala da je ovako grozno u želucuuser posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 279
19.1.2014 18:46:36   
New Mom

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: New Mom

Nisi nikad imala grceve u listu noge? Srecnice! U trudnoci em slabi cirkulacija zbog rasta stomaka em dolazi do otoka sto smeta nervima.

Jesam, jesam, ranije, ali retko, možda par puta u životu, ali baš je bolello. Jel su takv grčevi u trudnoći? Onda ovo nije to, u pravu si..ali evo, već jutros toga nema. Videćemo ..

Jesu takvi na zalost. To je razlog sto se zalimo da nas bude.

Stomak je nesto bolje. Ja mislim da se ona okrenula i da me je to bolelo toliko.
Sto se kose tice moji oboje se rodili bogme sa kosom a nisam imala ni g od gorusice.
Materica jednostavno potiskuje ka gore sve pa i zeludac i to je problem sa kiselinom.
Inace sam u iscekivanju da me zovu ove nedelje za 4D. Jedva cekam.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 280
19.1.2014 18:54:19   
Jole84
Ooo 4D,divno user posted image meni je samo žao što se moja mrdalica veoma loše namestila pa snimci nisu nikakvi,ali je stvarno lepo iskustvo i moj najdetaljniji pregled do sada. Moguće da te je to bolelo,bitno da je prošlo.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 281
19.1.2014 19:03:43   
mamica 91
Samo da vas pozdravimo sve, moja bebelka i ja smo danas bile malo vredne, taman sele da odmorimo, jedemo pajanicke user posted image evo saljemo i vama malo...user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 282
19.1.2014 19:04:12   
New Mom
Idem ustvari na fetalni eho pa sve u 1.

Inace sam sva nikakva. Neraspolozena. Sve mi se skupilo. I sto sam stalno u kuci. I sto ce mi propasti rok. I sto me sve boli. Ovako nije bilo ni mrvicu prva dva puta.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 283
19.1.2014 19:17:43   
Jole84
Joj NM,baš mi je žao što se tako osećaš,ali do sad te stvarno sve bezveze snašlo,čini mi se da nisi imala nimalo vremena da se zaraduješ a kamoli uživaš. Nadam se da će brzo sve da prođe,šaljem ti jedan veliki trudnički zagrljaj user posted image Na tvom mestu ja bih bila mnogooo gore.
Mamice šalji makar jednu palačinkicu,zauzvrat šaljem norveške rolnice,recept od Vik,divne user posted image
user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 284
19.1.2014 22:22:41   
degu
NM nije ti lako, ponajmanje imaš vremena da misliš na sebe. Mislim da je prva trudnoća ipak najlakša, maksimalno ugađaš sebi, a kasnije više nema maženja nego radiš šta moraš.
Ja mogu da vam šaljem samo domaću paštetu user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 285
20.1.2014 0:18:05   
pocahontas
samo da vas sve user posted image

ja sam se juce izgleda preforsirala, pre podne isla kod drugarice da vidim njenu bebu, posle celo popodne bili kod mojih, a uvece drugarica slavila rodjendan na tamburasima, kad smo dosli kuci je tako poceo da me boli stomak da sam se baaas uplasila pa danas ceo dan leskarim i bolje je...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 286
20.1.2014 10:10:19   
Anoniman
Samo da mahnem trbama.
Jole,Sunce jos malo selimo seuser posted image
Nm,stalno te nesto muci,brzo ce to proci
Poc,da nije previse toliko za jedan dan,al tamburasi se ne odbijajuuser posted image
Degu,Dunjci,mamiceuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Direktna veza do poruke: 287
20.1.2014 21:29:28   
Mille
Evo i ja da se pridruzim drugom razredu. Pozdravljam sve trudnice user posted image

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 288
20.1.2014 21:40:26   
degu
Dobro nam došla Mille user posted image
Naše trudnjače samo negde skitaju, ugledale se na Poc user posted image
ja se po ceo dan bakćem sa životinjama, dobila sam kuče pa mi je kao da imam malu bebu user posted image

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 289
21.1.2014 0:06:15   
pocahontas
ja bolje da sam manje skitala, boli me stomak od subote user posted image
ali problem je sto sam preko radne nedelje non stop sama sa bebom, do pet, pola sest, dok mm ne dodje sa posla, pa kad je on tu po ceo dan, vikendom, ja se rastrcim na sve strane i sve mi se radi, samo da izadjem iz kuce...bas sam razmisljala kako prosli put jesam bila dosta aktivnija na dnevnom nivou, ali vreme koje nisam koristila za skitanje sam leskarila, a sad slabo leskarim, a stalno sam u kuci...
degu oce kuca biti tu i kad beba stigne? nista lepse nego odrastati sa ljubimcem user posted image moj labrador je 16. napunio deset godina, nije sada sa nama nego je kod mojih i strasno mi nedostaje, volela bih da imamo vise prostora pa da moze i on da bude sa nama..preselio se par dana pre nego sto sam se porodila i od tada je dolazio samo na po jedno vece..

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 290
21.1.2014 0:20:50   
17 joka
Trudnice samo da vas user posted image

Kumo, ja sad tek vidim da je mala princezica divnooooouser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 291
21.1.2014 9:15:03   
lavica28
Dobro jutro drugi razred! i ja da vas pozdravim user posted image
Ovo moje malo cudo u stomaku obicno krece da se rita od pola 6, 6 pa me budi user posted image danas je kasnilo tek oko 7 i bas mu fala, bar sam malo duze spavkala i onda odmah ustajanje, gladni smoooo user posted image

Dobro dosla Mille user posted image

< Poruku je uredio lavica28 -- 21.1.2014 9:16:52 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 292
21.1.2014 11:44:09   
dunja RR
Pozdrav i od mene drugarice!

Ja završila sa UZ, sve je ok, beba ima 250 grama, kaže dr. da je naprednija za jednu nedelju, i da je to ok. Grlić je dobar, 35 cm, najverovatnije ne treba serklaž, izbacio mi je popodnevni utrogestan, a za par dana izbacujem i jutarnji. Za mesec dana ekspertski UZ. Pol nije video, kaže da je rano, i da će se videti na eksperstkom. Beba je okrenuta karlično, ali je rekao da ne brinem za to jer ima puno vremena do porođaja.

< Poruku je uredio dunja RR -- 21.1.2014 11:45:45 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu lavica28)
Direktna veza do poruke: 293
21.1.2014 12:27:35   
dunja RR
Srećna selidba user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Cece1

Samo da mahnem trbama.
Jole,Sunce jos malo selimo seuser posted image
Nm,stalno te nesto muci,brzo ce to proci
Poc,da nije previse toliko za jedan dan,al tamburasi se ne odbijajuuser posted image
Degu,Dunjci,mamiceuser posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 294
21.1.2014 12:46:54   
Jole84
Dobar dan drugarice user posted image
Mile dobrodošla u drugake user posted image
Poc skitarice jedna,sad malo odmor user posted image Mada i ja ovih dana ne stajem,samo zujim negde,vreme je ko proleće,žao mi da sedim kući.
Cece još ne mogu da verujem da smo trudne a kamoli da idemo uskoro u treće user posted image kako si ti,jel šetkaš? user posted image
Degu user posted image za kucu!
Kumo hvala,da ti se vrati user posted image
Lavice jel se zna da li je lavić ili lavica? user posted image
Dunjči superiška,bitno da je sve dobro,bebi je porasooo user posted image a što se tiče položaja,i moja beba je isto tako okrenuta,mali kontraši od samog starta user posted image

Meni juče svekijevci kupili krevet u kom ću da ležim s bebom u sobici,a danas počinjemo krečenje user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 295
21.1.2014 14:33:42   
New Mom
Zakazah fetalni eho (i 4D) za sledeci cetvrtak. Jedva cekam.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 296
21.1.2014 17:46:03   
Jole84
Trudnice ima li vas? Ovde se razbi kiša. Tata i mm kreče sobicu,ja uživkam user posted image
NM jupiiii user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 297
21.1.2014 17:59:02   
milica93
Pozdrav devojke user posted image
Treba mi privremeno mišljenje, savet pre nego što stignem do lekara. Da li je neko imao od vas slično iskustvo?
Imam cikluse na 23 dana u proseku. Prošla menstruacija mi je bila 18.12. Test sam radila 9. , 15. i 20.1.i bili su negativni. Ja još uvek nisam dobila. Jedino što sam imala je počevši od 12.1 neko malo curkanje, toliko da se primeti na papiru. Pa 15. Pa 18. I tako na svakih par dana po par kapi. Uglavnom tamno braon, jednom je bilo nešto rozikasto, ali nikada baš krv.
Ja sam prošle godine u januaru, imala spontani i bio mi je sličan ovakav ciklus. Sve po malo, a ništa konkretno. Zbog toga se malo bojim.
Imala sam neke simptome, trenutno nemam ništa posebno, malo češće piškam, ali uglavnom to je to.

Jel moguće da sam trudna, jel imao neko slično iskustvo?

Pozdrav trudnicama. user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 298
21.1.2014 18:03:47   
Jole84
Milice najbolje bi bilo da uradiš betu,to bi ti bilo sigurno user posted image Možda je O bila kasnije nego obično. U kojoj si nedelji imala spontani? Ili je to bila biohemijska trudnoća?
Trudna si dok se ne dokaže suprotno,mi držimo palčeve jako user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 299
21.1.2014 18:53:22   
degu
Trudnice user posted image
Poc ovo će biti dvorišni pas, samo je sad beba pa je u kutiji u hodniku da joj ne bude hladno. Imamo već jednog psa, biće tu naravno i kad stigne beba. Nisam baš za psa u kući pored bebe, ali lepo je da odrastaju uz životinje.
Dunjči kakav osećaj posle UZ user posted image Znači još nije sigurno da je dečak, skriva se bebac. Jesi počela da osećaš pokrete? Ja se sve koncentrišem al džaba, prekjuče sam osetila nešto al ne verujem da je to to.
Jolence kod tebe pripreme u punom jeku user posted image
To je najlepši deo, jedva čekam.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Trudnica zahvalila ChatGPT-ju jer je spasa...
Da nije poslušala savete čet bota, možda bi joj život bio ugrožen.

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here