|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prednosti i mane carskog reza
6.11.2009 20:24:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dora

IZVORNA PORUKA: mihi

E jeste to boli kad daju ergobrevin za skupljanje materice, tada sam ja sebi dodavala epidural i super nije bilo bolova, mnogo, mnogo se lakše podnosi CR u epiduralu od CR u opštoj anesteziji.

To ti verujem, ja loše podnosim anesteziju, bude mi posle jako hladno i muka. Ali brzo prođe. Volela bih da probam sad, ali nemam hrabrost za to!!!

e vidiš, sad sam se setila- bilo mi je užasno hladno, samo sam vikala sestrama da nabacaju na mene ćebad...jeza neka.

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 26
6.11.2009 20:25:48   
Dora
Joj, čoveče, nisu ti dali dovoljno anestezije!? Uhuser posted image

(odgovor članu Pansophia)
Direktna veza do poruke: 27
6.11.2009 20:26:42   
Anoniman

Joj, čoveče, nisu ti dali dovoljno anestezije!? Uhuser posted image

meni kažeš draga?

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 28
6.11.2009 20:28:29   
mihi
Dora, ako možeš probaj skroz je + iskustvo, odmah vidiš bebu, malo je čudno ono muvanje dok ne izvade bebu to kratko traje, ja sam čak pitala dr dok je to trajalo pa gde je ta beba rekli ste da ima 4 kg a sad ne možete da ga nađeteuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 29
6.11.2009 20:28:54   
Anoniman
ah, sorry Doro, sad sam skontala user posted image

(odgovor članu lola78)
  Direktna veza do poruke: 30
6.11.2009 20:28:59   
Dora
Meni je bilo hladno i pokrili me s dva ćebeta, nisu hteli više. A ja počela da plačem, nisam znala šta bih drugo. Doleće doktorica da vidi šta mi je, uplašena, ja se zacenila, pita me šta mi je a ja kažem: NE DAJU MI ĆEBE!!! Kad je viknula na sestre:DAJTE JOJ ĆEBE!!!
A ne smeju da me pretople zbog krvarenja... Posle 15 minuta sam se malo ugrejala pa su mi uzele ćebe...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 31
6.11.2009 20:30:50   
Dora

Dora, ako možeš probaj skroz je + iskustvo, odmah vidiš bebu, malo je čudno ono muvanje dok ne izvade bebu to kratko traje, ja sam čak pitala dr dok je to trajalo pa gde je ta beba rekli ste da ima 4 kg a sad ne možete da ga nađeteuser posted image user posted image user posted image .

Rekla sam ti da imam neopisiv strah od gledanja bebe kako izlazi, ono, znaš, prvi plač, beba strašna, plava i crvena... Ne znam, izbezumim se kad gledam na TV-uuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 32
6.11.2009 20:31:26   
Anoniman

Draga, jel bi mogla da nađeš neku manu tog zahvata?

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 33
6.11.2009 20:32:35   
Anoniman

Rekla sam ti da imam neopisiv strah od gledanja bebe kako izlazi, ono, znaš, prvi plač, beba strašna, plava i crvena... Ne znam, izbezumim se kad gledam na TV-uuser posted image user posted image user posted image

draga, planiraš i treću bebu?user posted image user posted image šta ti kaže dr, s obzirom da si imala 2 carska?

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 34
6.11.2009 20:35:25   
Dora
ne, već sam isplanirala user posted image user posted image user posted image Trudna sam treći put. Doktorka me ohrabrila, odmah mi je rekla još posle drugog porođaja da slobodno mogu i treći, pa ajde, i četvrti. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 35
6.11.2009 20:37:36   
Dora
Doktorka mi je super. Idem u Zr. kod nje privatno, sigurno znaš za nju. Opuštena je i jako stručna. Imamo dobar odnos gde mi sve objasni u detalje. Rekla mi je da se ponašam ko da sam prvi put trudna, ništa posebno ne treba da radim...samo da se opustim i uživam...user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 36
6.11.2009 20:37:41   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image svaka čast draga- to volim da čujem!

to je duh!
znači dva cr i ti se osećaš super i čekaš i treću bebu?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 37
6.11.2009 20:39:57   
Dora
Pa da. Ma, ne mogu da zamislim sebe kad mi deca porastu da se opet mlatim s pelenama i flašicamauser posted image ja požurila pa sam posle mirna!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 38
6.11.2009 20:42:12   
Dora
IZVORNA PORUKA: kaliopi

user posted image user posted image user posted image user posted image svaka čast draga- to volim da čujem!

to je duh!
znači dva cr i ti se osećaš super i čekaš i treću bebu?user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga, ne vidim jel ti imaš dete, nisam baš u toku, vidim da si imala CR...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 39
6.11.2009 20:45:09   
Anoniman
 poslala sam ti pp da nas ne bi opominjali user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 40
6.11.2009 20:45:33   
mihi
Dora stave ti paravan  pa ne vidiš dok seku, vade bebu i šiju, samo ti pokažu bebu koja nije, ni plava ni modra bebe rođene na CR su baš lepeuser posted image .

Kaliopi,samo mi je kad su krenuli da  mi daju prvi dozu anestetika   pao    pritisak,na 100/80, uključili su mi voluven i za 30 sekundi sve je bilo ok, prednost je što si budna pa sve što ti fali ti kažešuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 41
6.11.2009 20:48:17   
Dora

Dora stave ti paravan  pa ne vidiš dok seku, vade bebu i šiju, samo ti pokažu bebu koja nije, ni plava ni modra bebe rođene na CR su baš lepeuser posted image .

Kaliopi,samo mi je kad su krenuli da  mi daju prvi dozu anestetika   pao    pritisak,na 100/80, uključili su mi voluven i za 30 sekundi sve je bilo ok, prednost je što si budna pa sve što ti fali ti kažešuser posted image .

Imam vremena da razmislim...tek sam na početku... Ali to sa lepom bebom dobro zvučiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 42
6.11.2009 20:48:55   
Anoniman

uh... svejedno.. hrabra si ! user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 43
6.11.2009 20:49:27   
mihi
Dora nemaš tiker za treću bebu, stavi obaveznouser posted image .

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 44
6.11.2009 20:52:37   
Dora
Joj, za ova dva sam se namučila... staviću kad budem imala viška slobodnog vremenauser posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 45
6.11.2009 21:10:41   
gina
Evo i mene... prvo jedna vanmatericna trudnoca i komplikovana operacija s kojom su mi vadili priraslice i cudesa iz materice jer sam bila trudna skoro 4 meseca.
Onda sam 2000. godine rodila sina CR - drugo secenje.
I sada, 2009. rodila dve devocice opet CR - trece secenje.

Svaki put su sekli preko istog oziljka tako da sve izgleda savrseno.

Nista meni ne 'fali.... brzo se oporavljam user posted image .

< Poruku je uredio gina -- 6.11.2009 21:13:13 >

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 46
6.11.2009 21:15:11   
Dora
A i super izgledaš, tako puna energije!!!

(odgovor članu gina)
Direktna veza do poruke: 47
6.11.2009 21:20:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gina

Evo i mene... prvo jedna vanmatericna trudnoca i komplikovana operacija s kojom su mi vadili priraslice i cudesa iz materice jer sam bila trudna skoro 4 meseca.
Onda sam 2000. godine rodila sina CR - drugo secenje.
I sada, 2009. rodila dve devocice opet CR - trece secenje.

Svaki put su sekli preko istog oziljka tako da sve izgleda savrseno.

Nista meni ne 'fali.... brzo se oporavljam user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gina)
  Direktna veza do poruke: 48
6.11.2009 21:27:31   
gina
Dora hvala user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 49
7.11.2009 12:12:41   
Ellenica
bebe rođene na CR su baš lepeuser posted image .

daa daa ni crvene ni plave, vec bas kako treba.

Veliki sam mamin dečak

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Spisak porodilišta u Srbiji - Beograd
U Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Дојење.
Admin

Да ли мислите да је истина да што дуже жена доји, то је бољи имунитет детета?

Click Here