Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 11:54:09
|
|
|
|
flamingos
|
Emice,Ana,sad pročitah,deca,isprepadaju nas žive.Dobro da je sve ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 15:26:51
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Jao Anci mogao se bas povrijedit,dobro je prosao. Baš sam se prepala kada sam ga videla, dobro je prošao.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 15:37:29
|
|
|
|
pari
|
Dobro je Ana da je sve u redu. Emice, to mi je oduvek bilo najstrašnije kad ne mogu da ih nađem, užasan strah... Jess, M voli ovde...lep nam je stan u lepom kraju, svi smo zajedno, stalno idemo negde ..lepo im je...E sad,kako će biti kad budemo živeli ovde...neće biti lako na početku. Znam,prošla sam sve to kad sam bila mala...Moram biti uz njih! Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 17:10:30
|
|
|
|
smeško
|
Пари, средили сте све на суду? Смеш да га одведеш трајно? Морала сам да успавам Ј да мало одрема, боли ме глава. Ана и ја се плашим бицикла, али М вози тротинет, а Н ролере. Па кад се спусте низ улицу видим да ни то није баш безбеднија опција. Жмурим када се возикају. Најбитније је да је мали имењак добро. Јутрос смо послали захтев за повраћај новца од рекреативне. Од летовања нема враћања. Мм се наоштрио да их тужи зато што су били безобразни.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 17:18:52
|
|
|
|
emicaa
|
Smesko ako ima osnove da ih tuzi samo naprijed.Ja i dan danas zalim sto nisam ovde tuzila doktore kad je bila frka sa T,a dobila bi ih samo tako. Pari i ja sam htjela pitati,jeste li rijesili to? Grlo me grebe,gori ne znam ni ja kako da opisem tacno
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 17:25:38
|
|
|
|
smeško
|
Еми, има основа. Њихово објашњење је да немају новца и ,,знате и сами какви су Грци, они све одмах потроше''.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 17:26:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cek, smeško skolska rekreativna ili vaše letovanje?
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 17:32:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi treba da trazimo 3 rate od rekreativne i dve od izleta. Pitanje je sta ce sa tim biti. Ana, kako je M?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 17:34:55
|
|
|
|
smeško
|
Летовање. За рекреатовну смо тек предали захтев и када сви родитељи предају, тада се враћа. Тако, бар, кажу. За летовање новац не враћају, дају ваучере и то само за Грчку.
< Poruku je uredio smeško -- 17.6.2020 17:35:58 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 17:53:26
|
|
|
|
pari
|
Nismo još uvek rešili ali se jako nadam da ćemo rešiti do oktobra...šaljem pozitivne vibracije i jako se nadam...tad će biti dve godine kako traje... Smeško, tužite ih ako možete...baš ne volim bezobrazne ljude. Mi ćemo za vikend ovde na plažu, jedva čekam
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 18:00:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, držim fige da se sve reši do zime Smeško, moj vozi i trotinet nosi kacigu uvek ali sad je nezgodno pao i baš se dobro nabio na ručku.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 18:31:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: smeško Летовање. За рекреатовну смо тек предали захтев и када сви родитељи предају, тада се враћа. Тако, бар, кажу. За летовање новац не враћају, дају ваучере и то само за Грчку. Da, da tako i nasim prijateljima nude vaucer. Oni ce razmisliti jos da li ce da idu. Tek avgusta treba da idu.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 19:10:59
|
|
|
|
emicaa
|
Smesko sad me podsjeti,2017 kad smo trebali na Krit deset_ak dana pred polazak nam otkazu hotel jer je kao popunjen a mi vec platili.Na kraju su nam dali mogucnost da nam vrate pare ili da ostale placen let a da uz to nadjemo smjestaj.Ili da nam oni nadju novi amjestaj,negdje kilometrima od plaze.I dobili smo oko 800fr nekek kao odstete
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 20:14:36
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,šaljemo vam puno pozdrava i poljubaca.❤.Šta radite mame?Mi do sad bili u dvorištu i sad da večera dete,pa redom na tuširanje.Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 18.6.2020 7:54:12
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Jedva nađoh temu, Bikica juri nagradu Kako ste danas, mame? Ana, kako je M? Ja noćas zaspala u 3, pomagala sam mm-u nešto oko škole. Sad pijem već drugu kafu u pokušaju da ne zaspim. A imamo neki važan sastanak danas, valjda ću do tad da se razboravim, što bi rekla moja baka
< Poruku je uredio Milena18 -- 18.6.2020 7:59:55 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 18.6.2020 8:05:00
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Popih kafu,jurim signal da vam se javim.Kisa pada i dalje,cele noći je padala.Trebamo do mog sela da odemo,blizu je.10 godina je kako sam izgubika majku i tako...Odoh po još jednu kafu,izvolite.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 18.6.2020 8:22:23
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Milena, izdrzi😊 Mi smo i jutros poranile, a kisa ne prestaje. Kao novembar da je.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 18.6.2020 8:26:24
|
|
|
|
Milena18
|
Flamingos I kod nas noćas i do malopre kiša. Sad odjednom granu sunce. Ludilo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 18.6.2020 8:41:45
|
|
|
|
bikicaV
|
Zdravo. Svud pada kisa, odnosno padala je. Meni bude lose, mislim da lose utice na mene.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 18.6.2020 9:02:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro. Sta se desava aa tom kisom? Evo ovde na Divcibarama ne pada, ni juce nije padala, sva sreca... Oblacno sa malim primesama sunca, ali ne pada. Gledam na fb Budimliju, covece sta uradi kisa. Ivanka, kako je kod vas sto se tice kise?
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 18.6.2020 9:04:51
|
|
|
|
bikicaV
|
Na Divcibarama, divno, bas planiram da odemo nekad tamo. Kisa i nevreme ove godine je puno nezgoda donela.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 18.6.2020 11:09:15
|
|
|
|
emicaa
|
Mah mah,evo i mene.Jutros smo sa grupom sa fizickog sto idem sa Davidom isli u sumu.6 km presli.Sreca pa je kisa prestala pa smo uzivali.Sad neki brzinski rucak da smuckam pa idem po T.Sledeci petak pocinje raspust konacno
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 18.6.2020 11:43:06
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame... sta radite po ovom kisnom vremenu. Ja ne radim do ponedeljka. Raspremam po kuci...peglala do malo pre. L krenuo u vrtic od ponedeljka. Presrecan je sto ide u vrtic..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 18.6.2020 12:50:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ola chikite. Samo da mahnem. Bas sam umorna. Sutra ce biti jos jedan dan prijemnog. Odoh da radim. Imam dosta toga posla.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 18.6.2020 13:01:12
|
|
|
|
smeško
|
Ja sedim pored J. On, neverovatno, radi logomotoricke vezbice potpuno sam. Ne moram da ga teram.
|
|
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: