|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/20
26.7.2020 23:20:31   
mama Jo
Pari, divno! Sad bas i slike videh, bas vam je lepo, samo uzivajtee ❤️

,,Carpe diem"

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 851
27.7.2020 7:50:25   
Milena18
Jutro!
Khaleesi, baš je super što imate svoj med. Mi smo imali komšiju koji je imao košnice, pa smo od njega kupovali do pre par godina, sad retko i uzimamo jer nemamo nikog proverenog.
Pari, divno, iskoristite vreme najbolje što možete.
Ana, ako mi treba preporuka za vino, znam koga da pitam user posted image
Maraj, potpuno se slažem sa tobom što se odrastanja u stanu/kući tiče. Koliko puta budem preumorna kad dođem sa posla, izađemo napolje, ona nešto čeprka oko cveća, kopa, igra se vodom, ja za to vreme već dođem sebi, dok u kući uopšte ne ume da se igra sama. Jao, moje dete juče iznelo stoličicu na ulicu i selo da gleda ko prolazi, kao neka baba user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 852
27.7.2020 7:53:29   
Duškić
Milena, videlo od komsinica.
Ja poludim kod svekrve kad odem. Ne postoji sansa da bilo ko prodje a da joj promakne.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 853
27.7.2020 8:27:17   
Khaleesi
quote]IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Kh, organizuj nagradnu igru za teglu meda 😂😂😂😂😂😂😂😂 Bravo za vas. Bas lepo. Eto civek se trudi. I deca jedu vas domaci proizvod. 
[/quote]

Hvala Mirko trudimo se 😘Danas svasta prodaju kao zdravo i organsko a to veze nema sa zdravim. Pisala sam u temi za bastu imamo i svasta nesto u bastu neprskanr. Mozda se i preselimo na selo samo jos kucu da napravimo.

Direktna veza do poruke: 854
27.7.2020 8:38:33   
jess021
Jutro, ja pijem kafu, jutros nikako da se razbudim.

Kasnije cemo na vikendicu. Mi uzimamo med od kucnih prijatelja, tako da je proveren, a istina ljudi prodaju sve i svasta. Iako cujem da  pcelari propadaju jer nemaju racunicu, med je prejeftin. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 855
27.7.2020 8:40:27   
Mirko Svirko
Dobar dan !

Sta se radi?
Kh, ja bi najradije otisla negde. Milsim na selo. Da imam svoju bastu. Da ne bi sadila paradajz i po terasi 😊Moji su u gradu aki ne bas centar nego prostranstvo,basta, plastebik, mir,bunar... a grad uhhh ja poludim. Sad cete imati troje dece mozda ce vam to i biti pun ppgodak da se preselite. Ostale mame,  kako ste danas?Kod nas suncano i lepo..

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 856
27.7.2020 10:58:34   
ivaMark
Nema ništa lepše od kuće i dvorišta, koji vole naravno ... Meni najvise nedostaju ti plodovi dvorista, imali smo od svegabpo malo: tresnje rane i kasne, breskve, kajsijaaaaa najlepsa na svetu 😊 jagode, kruske...od svega po stablo, dva... Planiramo sledece godine da uzmemo ovde u najam malu parcelu, nisu skupe 30€ godisnje...malo je ali nama dosta, par paradajza, krastavac, tikvice...
Ovde je pretoplo, bar meni... Narucila sam test da iskontrolisem stitnu, ne osecam se bas najbolje.

< Poruku je uredio Ana RR -- 27.7.2020 11:19:43 >

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 857
27.7.2020 11:33:49   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Ja sam bas jutros poranila. Mesila i pravila rucak. Posle sam isla do Lidla po vodu. Uvek ide mm ali jos uvek nije dobro. Sad cu do Kineza da pogledam da imaju silikonsku podlogu. A vi kako te?
Mi imamo nas med tako da smo mirni. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 858
27.7.2020 11:36:09   
mama Jo
IvaMark, kad radis test?

Sanjice, tm se jos nije oporavio? Uf, dugo mu traje, vec nedelju dana sigurno. Secam se da si pisala da i njemu nesto nije biko dobro kad i meni, pa zbog toga bih rekla da traje.

Ja decu ovde ne osecam, bas zbog dvorista. Razne zanimacije nadjemo. Jeste velika prednost. E, sad posebna prica je selo/grad.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 859
27.7.2020 11:48:16   
Maraj
Dan Mame . Mi dosli iz setnje. Mama jo...bas se oseti razlika selo/grad ili kuca/stan. Da smo u kuvi pustila bih ih napolje u dvoriste...ovako moramo svi u setnju... imam tonu vesa za peglanje

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 860
27.7.2020 11:55:38   
mama Jo
Jeste Maraj, sve se slazem. Mi smo evo sad u dvoriste izasli bukvalno cim su se probudike, ja sam jos u pidzami, drugu kafu pijem polako. Cak i da stavim rucak, samo utrcim da promesam.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 861
27.7.2020 12:41:06   
Mirko Svirko
Sta radite mame? 

Mi seli da igrano malo stobi fudbal. Zavrsila rucak delimicno. Kasnije idemo na plac da uzivamoooo...Selo ili kuca je velikaaaaa prednost.Stan i grad bas je zeznuto. Mislkm navikne se covek na sve. Ali eto bolje je j smislu za decu i da su stalno na vazduhu i da im je osnovna igra ono sto nadju u prirodi. Grancice, kamencici itd...
Ali dobro, kako smo u mogucnosti.
Sanjice, kako je tm?jel ide na bolje?Mama Jo, ti uzivas kod tvojih 🤗🤗🤗
Mi najverovatnije idemo u subotu kod mojih. Jedva cekam.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 862
27.7.2020 12:41:11   
Maraj
Mama jo, puno to znaci. Ja tek sada vidim. Nisam ja nikad zivela u kuci. Al sada sa decom vidim koliko je pozeljnije imati kucu od stana. Oni sad navikli, pa cim uatanu, traze da idu napolje...a ustaju oko 6.... dok smo bili na Zlatiboru, samo ih obucemo i pustimo u dvoriste....

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 863
27.7.2020 13:21:15   
Mirko Svirko
Maraj, kupite kucu 🤗😊

Ja razmisljam nesto, ovo moje dete bas voli da crta crnim flomasterom. Mislim crta on i drugim bojama..Pa sada guglam sta kod malih znaci omiljena boja.Tj kako ih karakterise..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 864
27.7.2020 13:36:18   
ivaMark
Ana, hvala za ispravku u postu 😁
Mama Jo, u toku ovde nedelje radim nalaze...narucim ih i kod kuce odradim, posaljem u laboratoriju, prvi put tako pa videcu kako ce biti... Nisam bila kod dr, ako bude potrebe ici cu naravno.
Mirko i moj L je imao fazu crtanja crnim flomasterom, donese crtez iz vrtica kao da je crtao scene za horor film...

Direktna veza do poruke: 865
27.7.2020 13:37:17   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: mama Jo

IvaMark, kad radis test?

Sanjice, tm se jos nije oporavio? Uf, dugo mu traje, vec nedelju dana sigurno. Secam se da si pisala da i njemu nesto nije biko dobro kad i meni, pa zbog toga bih rekla da traje.

Ja decu ovde ne osecam, bas zbog dvorista. Razne zanimacije nadjemo. Jeste velika prednost. E, sad posebna prica je selo/grad.

mama jo, sad kaze da mu je sve u nosu. Ovako ostalo ga nista ne boli. Guglam cime bi mogao da se inhalira. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 866
27.7.2020 13:37:37   
Khaleesi
Meni se ideja kuca na selu bas svidja... I cistije zdraviji vazduh, deca stalno napolju igraju se sa svim i svacim... Samo treba para za kucu 😁

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 867
27.7.2020 13:38:25   
Mirko Svirko
IvaMark, kakvi su to testovi?

Kako se rade? 
Znaci to je faza crnilo 😂

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 868
27.7.2020 13:47:10   
Mirko Svirko
Sanjice,sada vidim tvpj post. Inhalirajte se bosiljkom.  
Kh, kuca na selu fantazija. Sredis kako zelis kucu i dvoriste. I uzivas.. ali da treba nam kes da kupimo prvu kucu pa onda dalje.. za sada mastaaaaa 🏡👍😊

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 869
27.7.2020 13:49:37   
mama Jo
Ima kuca i zivot na selu i prednosti i mana. Ja bih volela da imamo neku nasu bar malu vikendicu blizu grada.

Sanjice, i ja htedoh bosiljak da predlozim ili bar kamilica, mada je ona blaga.

Iva, pa dobro je da mozes tako da odradis, da se ne cimas sad u ovoj situaciji sa odlaskom... Pisi bas kad dobijes rezultate, drzimo fige da bude sve u najboljem redu.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 870
27.7.2020 13:52:41   
ivaMark
Sanjice, moze da ispira nos kao bebama i maloj deci sto ispiramo, samo sa vecim spricem 😁😁 onim od 10 ili 20ml...ako je zapusen..

Mirko moj L i tvoj sin su slicni i po ostaloj igri, moji se igraju sa insektima raznim, svasta nesto prave... A za test pojma nemam kako ide, ovde prvi put radim to pa cu da javim... Bio je da se poruci samo TSH i odmah rezultat procitas kod kuce a ovo za t3 i t4 saljem njima...danas sam izvrsila uplatu i cekam da mi jave da su poslali...volim ja tako da eksperimentisem 😅😅😅

Direktna veza do poruke: 871
27.7.2020 13:53:27   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Meni se ideja kuca na selu bas svidja... I cistije zdraviji vazduh, deca stalno napolju igraju se sa svim i svacim... Samo treba para za kucu 😁

Tako je.👍❤

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 872
27.7.2020 14:01:37   
emicaa
cao mame pozdrav iz karantina.Prosli ponedeljak smo otisli za Bosnu,u srijedu svajcarci stavili Bosnu na listu rizicnih zemalja sto je znacilo u povratku nas ceka 10 dana karantin.Vratili se u subotu i tako,od tad ne izlazimo iz stana.

Kako ste vi,nisam nista citala.Uputite me ukratko 🙂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 873
27.7.2020 14:23:32   
flamingos
Šta da radiš Emice kada mora karantin.Ništa,klasika.Evo ja skuvah neki domaći sladoled.Pozivam kad bude gotov.Pozdrav sa sela.❤Koliko morate dugo da budete u karantinu?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 874
27.7.2020 14:31:14   
emicaa
Ukupno 10 dana jos 8.U stvari sledeci utorak mozemo izaci.Sreca pa smo u stanu

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Bebo, tvojih prvih 60s života u 60s videa!
video
Prvi minut života bebe je magičan, užurban, preispunjen. Mnogo stvari se desi! A kojih? Pogledajte u videu!
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here