|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
27.7.2010 8:56:33   
B_Angel
Hvala puno Mrvice...Da li se tretman prema porodiljama barem malo promenio, onda niko nije hteo ni da te pogleda, jos sam ja bila od onih "finih" trudnica sto se nederu vec cute i trpe :)))

(odgovor članu mrvica84)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
27.7.2010 9:09:14   
SUPER MAMA
IZVORNA PORUKA: B_Angel

Ja treba da se porodim u Zemunskoj uskoro (termin mi je 04.08.) i skroz sam odlepila od straha user posted image . Tamo sam se poradjala 2004.godine i nisam bas najsjajnije prosla. Zanima me da li treba da se nosim svohu spavacicu, posto kada sam se ja poradjala nisu imali ni posteljinu?


Draga moja nemoj se plasite ja sam se porodila pre skoro dve godine kad su otvorili porodiliste.Usluga je super doktori su odlicni i babice, malo nacalnica je stroga a i treba jer u kupatilo koje je cisto, da cistije nemoze biti porodilje su pusili i bacali otpuske u wc solji i na podu.I eto kolko su zene dobre i fine.
Bice sve uredu.Imaju i novi boksovi, meni su pitali ocu u lezeci polu lezeci ili sedeci polozaj da se poradzam.
Ja sam nosila dve spavacice i one sterilne gacice za jednokratnu upotrebu punjac za telefon casa za vodu, neki sok negazirani i nesto slatko jer bas ti se jede kad se porodis i kad te prebace u sobu.I najbitnije mnoogo ulozaka sa mrezicom.
Mislim da ne pricam jer vec znas kolko sma skontala ovo ti je drugi porodzaj.
Nebrini za osoblje sad svi trcu.

(odgovor članu B_Angel)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
27.7.2010 12:12:37   
B_Angel
Zenice divne ste...ja se nadam da cu uskoro, pa cu i ja ostaviti utiske. Torba mi je vec spakovana?!?!? Koliko se sada ostaje, ako porodjaj prodje normalno? 

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
27.7.2010 12:28:47   
Anoniman
ej, pa mene sveki moja terala da me dr pljesa vodi kroz trudnocu i porodjaj.... znaci za sledecu mogu da razmisljam o zemunskom, a?

(odgovor članu B_Angel)
  Direktna veza do poruke: 29
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
1.8.2010 22:40:44   
mrvica84
slazem se sa super mamom,ja sam bila medju prvima u novom porodilistu,poradjala sam se u starom delu ali sam lezala u novom...babice su super kao i doktori....cisto je i uredno...ne treba ti nista vise za tri dana koliko ces biti tamo....nadam se da ce sve proci kako treba i eto tebe kuci sa bebom...

(odgovor članu B_Angel)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
5.8.2010 22:13:09   
B_Angel
Samo da vam javim da sam se porodila 28.07. u Zemunskom porodilistu i da je sve proslo odlicno!? Da napomenem da nisam imala nikakvu vezu, samo sam posle porodjaja uzela dvokrevetni apartman, koji je u principu kao i svaka bolnicka soba, samo sto su dve zenice u apartmanu, imas svoje kupatilo, TV, mozes da biras od 2-3 jela  ...nema nekog posebnog tretmana. Ja sam imala srece da zapadnem u smenu Dr Pljese i da me on i babica Goca porode i stvarno sam prezadovoljna njihovim pristupom, bodrili su me i pomogli mi da na svet doonesem malog andjela. Svima bi toplo preporucila Zemunsko porodiliste, naravno uvek se nadje neka sestra, doktorka koja ce vam dici pritisak ali vecina zapslenih tamo je jako ljubazna.

(odgovor članu mrvica84)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
25.8.2010 21:38:28   
RikiKiki
Pozdrav svim mama i budućim mama!!!user posted image
Ja sam se 2004. porodila u Zemunskom porodilištu i super sam prošla, lako i brzo sam se porodila, nisam imala nikakvu vezu. Prvi put sam ušla u porodilište kad sam došla da se porodim. Sve je bilo ok.
Sad čekam drugo dete, i htela sam se poroditi isto u Zemunu, ali mi dosta njih kaže da je sad tamo loše, da ležiš i gledaš kako će plafon da otpadne user posted image ....
Zanima me vaše mišljenje i mala pomoć pri odluci. Koliko košta apartman dnevno?



< Poruku je uredio Lilly RR -- 21.9.2010 16:13:52 >

(odgovor članu B_Angel)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
31.8.2010 16:45:04   
B_Angel
Rikikiki dvokrevetni apartman u Zemunskom porodilistu kosta 2500din dnevno, nema nekog posebnog tretmana sem sto imas svoje kupatilo i mozes da biras izmedju 2 jela. Sve je novo, cisto i svi su mnogo ljubazniji

(odgovor članu RikiKiki)
Direktna veza do poruke: 33
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
21.9.2010 11:51:50   
Tanja981
Da li neko mozda ima informaciju da li u Zemunskoj postoji mogucnost da otac prisustvuje porodjaju i da li imaju licencu za uzimanje maticnih celija? Ja bih veoma rado isla u Zemun na porodjaj (najblize mi je), ali ako ne postoje te dve mogucnosti najverovatnije bih se opredila za Visegradsku.

(odgovor članu B_Angel)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
28.9.2010 23:00:37   
mrvica84
tanja koliko ja znam mislim da ne postoji ni jedna od te dve mogucnosti koje trazis

(odgovor članu Tanja981)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
2.11.2010 22:24:33   
Katarinche
Tanja ja sam se porodila u Zemunskoj bolnici u septembru prosle godine i tada nije postojala mogucnost da otac prisustvuje porodjaju, ali imaju licencu za uzimanje maticnih celija i ja sam to radila. Porodio me je vec toliko pominjani dr. Pljesa i fenomenalan je, mada imam samo reci hvale za kompletno osoblje od tetkica do doktora.

Sto se apartmana tice, moja topla preporuka je dvokrevetni a ne jednokrevetni, jer ipak znaci kad mozes sa nekim malo da popricas, brzxe prodje vreme. Ja sam bila 3 nedelje u bolnici posle porodjaja zbog nekih komplikacija, sve se hvala bogu dobro zavrsilo, i najteze mi je pala ta samoca u apartmanu, osecala sam se kao da sam odsecena od sveta.

Pozdrav svima!

(odgovor članu Tanja981)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
1.6.2011 15:22:35   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: lenina mama

zemunsko porodiliste je savrseno!!!!ja sam se porodila pre mesec dana i PREZADOVOLJNA SAM i lekarima i babicama!!!sve je renovirano i cisto,svi su ljubazni,zaista nemam ni jednu zamerku!i da,otisla sam tamo bez i jedne jedine veze!preporucujem svim buducim mamama da se tamo porode!!i jedan veliki pozdrav za dr Kovacevic koja je stvarno bila DIVNA prema meni kao i za sve babice!!!!!


< Poruku je uredio Ana RR -- 1.6.2011 15:23:20 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Katarinche)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
5.8.2011 16:42:20   
Lepacica
Zdravo svima user posted image

ja sam nova na forumu i treba mi pomoc.Da li neko moze da mi preporuci dobrog doktora u DZ Silerovoj?
Da li trudnocu moze da vodi dr Pljesa Igor vidim da ga svi hvalite :)


(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
23.8.2011 15:58:27   
cani
 http://www.yumama.com/vesti/3816-osam-beba-dobilo-infekciju-u-bolnici-obustavili-porodjaje.html

_____________________________

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu Lepacica)
Direktna veza do poruke: 39
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
21.10.2011 0:04:36   
Tashkent
Ja sam se sa prvim detetom porodila u Zemunskoj jos 2004g. Svi lekari su tamo super, nema sta da razmisljas. Ali meni je najbitnija bila babica (Dragica-hvala joj od sveg srca), jer me je ona fakticki porodila. Doktor je bio tu samo da me bodri i da me drzi za ruku user posted image . Nisu bas sve sestre bile najljubaznije, ali Boze moj, verovatno je to svuda tako, a to nije ni tako bitno. Ja cu i sa trecim ici da se porodim tamo, tako da to dovoljno govori o mom misljenju o Zemunskoj bolnici.

(odgovor članu Lepacica)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
7.11.2011 13:59:33   
Hristinica

IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Dali neko se porodio u zemunsku bolnicu?I kakvo je vase iskustvo?Ja sam se prosle godine porodila u novo izgrasdzeno porodiliste u zemunskoj bolnici i stvarno sam zadovoljna od cistoce preko babice i doktora koji me je porodio, dr. Igor Plevnas koji je exstra doktor.I da napomenem nisam imala veze.

Super mama, ja sam ipak odlucila da se poradjam u Zemunskoj, jer mi je tu najblize, pa ako mozes malo mi detaljnije napisi kakva su ti iskustvauser posted image I reci mi da li znas mozda nekog dr koji radi u zemunskoj i privatno?! da bih isla i privatno kod njega...

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 41
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
7.11.2011 14:00:39   
Hristinica

IZVORNA PORUKA: sneniandjeo

super mama jedna ispravka lekar se ne preziva kako si ti rekla Plevnas vec PLJESA dr.mr.spec Igor Pljesa i tvrdim da je najbolji Ginekolog-Akuser moj je lekar nekih 7 godina...i preporucujem ga od srca svima...za mog Iggiya veliki kissssssss!!!!!user posted image user posted image user posted image

Da li i privatno radi taj dr?

(odgovor članu sneniandjeo)
Direktna veza do poruke: 42
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
7.11.2011 14:01:42   
Hristinica
da li postoji epidural u zemunskom porodilistu? da li se mozda neko od vas poradjao sa epiduralnom?user posted image

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 43
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
7.11.2011 14:11:11   
SUPER MAMA

IZVORNA PORUKA: Hristinica


IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Dali neko se porodio u zemunsku bolnicu?I kakvo je vase iskustvo?Ja sam se prosle godine porodila u novo izgrasdzeno porodiliste u zemunskoj bolnici i stvarno sam zadovoljna od cistoce preko babice i doktora koji me je porodio, dr. Igor Plevnas koji je exstra doktor.I da napomenem nisam imala veze.

Super mama, ja sam ipak odlucila da se poradjam u Zemunskoj, jer mi je tu najblize, pa ako mozes malo mi detaljnije napisi kakva su ti iskustvauser posted image I reci mi da li znas mozda nekog dr koji radi u zemunskoj i privatno?! da bih isla i privatno kod njega...


Moje iskustvo sam vec pisala na prvo stranici mislim ali evo ukratko.ja sam stvarno bila zadovoljna cistocom babice su bile stvarno fine, posto kao i svaka prvorotka nisma znala da dojim bila sma naporna pa ih cimala pa pokazivali su mi pa jedno 10 puta kako da je drzim kako da je namestim pokazali su mi i kako da se izmlazam znaci one sestre bokserke tako ih zovu.
Nacalnica Dr. Ljiljana e da me ubijes nesecam se prezimena je jedna veoma stroga zena ali je jaaako strucna zena.
jedino me nerviralo sto neke porodilje bili su bahate pa su pusile u novom novcatom kupatilom znaci u sve i ja sma bila pusac pre trudnoce i znam kako je ali to je odvratno nemoj mi neko zameriti ali moze se izdrzati.Onda ih je nacalnica navatala pa su bili nezadovljne jer zena ih grdila zamisli.Ali to je nesto drugo.Sto se tice doktora koji je najbolji na svetu mislim da neradi privatno ali sve mozes radititi u sklopu bolnice ali u onaj deo gde se nalazi Vatrogasna stanica.ja to nisam znala za to pa sam vodila trudnocu u Silerovoj a zadnji mesec dana sam na CTG isla u Zemunskoj bolnici znaci u onaj deo pored Vatrogasne to sigurno znas.
Mene je primila prvo nacalnica u bolnici jer je bila dezurna a porodila se slucajno kod Dr. Pljesa koji je fenomenalan doktor bukvalno je bilo ajde duso moja ja i ti smo tim mora da saradjujemo i sve na finjaka...veruj mi nisam imala veze niti vezice niti sma bila u apartmanu nit nista samo se pojavila u porodilisu koje mi je na 300 metara od mene samo da predjem park.
ja najvise sma se plasila da idem preko bilo koji most jer zamisli te uhvati guzva na mostovima gde ces a Zeminska bolnica mi je bila da prepisam i eto me.Sve ostale doktore su jako dobre i veoma strucne.Problem je kod Zeminske bolnice sto od ranije bio los glas sto sada nije to slucaj pogotovo sto sada je spremaju da bude Drugi Klinicki centar u Srbiji.To sma znala kad sam se poradjala znaci 2008 godine.
Slibodno drag sta god te zanima pitaj.

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
7.11.2011 14:14:34   
Hristinica
Sad sam sve procitala sta ste pisaleuser posted image a kako to da su zabranjene posete?user posted image

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
8.11.2011 11:52:52   
SUPER MAMA

IZVORNA PORUKA: Hristinica

Sad sam sve procitala sta ste pisaleuser posted image a kako to da su zabranjene posete?user posted image

Ja sam rekla nacalnica je jako stroga zena i u Porodiliste gore na spratu samo su porodilje, bebe i osoblje niko drugi nemoze da udje.
Ni u apartmanima kolko ja znam.
Posete nepostoje, sve dok nezadjes iz bolnice.Moze suprug da ostavi dole na prijemno stvari za tebe ako ti nesto jos treba i onda sestre to donesu tebe.

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
8.11.2011 13:57:53   
Hristinica
Supermama,, hvala na izdasnom odgovoruuser posted image malo si me ohrabrila, i mislim da cu i ja u Zemunskoj,boze zdravlja, ja sam mislila nesto da idem u gradsku,ali mi je mnoogo daleko, jer zivim kod zemuna..a sad kad vidim pozitivne komentare za zemunsku, lakse mi je... a znaci muz moze da ostavi npr.neku kesu dole pa sestra da mi donese? ako mi npr nesto treba..

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
8.11.2011 16:52:25   
SUPER MAMA
a znaci muz moze da ostavi npr.neku kesu dole pa sestra da mi donese? ako mi npr nesto treba..


Naravno, naravno, moj suprug je dva puta ostavljao kese na kesu je bilo napisano moje ime i prezime i broj soba i vidis onda sestre u kolicima raznose postuuser posted image
Znas kao u vojsku vojnici kad dobiju pismo, posiljke.user posted image

Ja planiram jos jedno dete i boze zdravlja opet cu se poradjati u Zemunskoj bolnici.
I da nezaboravim.Porodilje koji su se porodile u Zemunskoj bolnici imaju pravo svoje bebce da nose na ultrazvuk kukova u bolnici bez cekanja, guzvi i zakazivanja.Ja to nisam znala tada tek posle 6 meseci saznala ali vec smo bili od pocetka u Institut za majku i dete.
Eto i tu informaciju biceti od koristi.

I da evo setila sam se jos nesto.Posle porodjaja u sobi nisu mi doneli bebicu ja pitala zasto a oni meni mama odmorise naspavaj se i sutra ujutru ces je dobiti u 9h to je prvo upoznavanje.
nema baby frendly sistem iskreno meni je bilo bolje jer kolko sma krvarela 3 puta su mi menjali posteljinu u roku od 8h.
Stvarno su bili fini.Cak smo sledeci dan imali i demonstracija kako se povija beba sta da kupe tate dok smo u bolnici mi, misli se na jod, kapi i sl.Ja sam vec bukvalno bila spremna sledeci dan kad je dosla patronazna sestra.A i sve pohvale za patronaznu sestru koja je dolazila do godinu dana.
Takodje isti dan dosli su u obilazak neonatolog pedijatar i rekla mo je da moja bebica dobro u najboljem redu samo sto je rodjena sa laksim deformitetom stopala stvarno su bili ljubazni i nisu me uspanicili niti su bili grubi.bas smo pricali jedno 15 minuta oko toga i rekli su mi da ne brinem da ce se sve to ispraviti sto jeste.Moje opsto stanje je bilo veoma dobro pustena sam nakon 2 dana, znaci primljena sam u nedelju ujutru u 1h a otpustili su me u utorak u 14h jer moje opste stanje je bilo odlicno a i bebino.Pre otpust su me pregledali naravno nisam isla na reviziju ili sl.

E sada ja sma imala problem nakon porodjaja sa 9 dana primljena sma opet na prijemno u porodilistu jer do 40 dana javljas se kod njih za bilo koji problem.Ali za to moram priznati sama sam bila kriva naislo mi mleko, zaradila mastitis ragade, skocila temperatura do 40 i opet su me sve ispregledali da nije bakterija slucajno, sto nije bilo slucaj.I smestili su me na ginekologiji kao porodilja sa mastitisom i verujes mi da tih 5 dana kolko sma bila tamo na svaka 3 sata dolazili su sestre bokserke da me izmlazavaju znaci sa porodilista i pomagali ja stvarno nemam reci.ja sma htela posle 3 dana da me puste jer nisma imal temperaturu ali nacalnice je rekla ne ja tebe ne pustam jer tvoje grudi su i dalje upaljene i nije me pustila.za to vreme sam odrzavala mleko i nakon 5 dana pustili su me stim sto sma morala da se javim ponovo kod nih nakon nedelju dana zbog kontrole.
Sta vise da kazem sem da je sve bilo u najboljem redu.
Sem ovo sto se meni desilo ali kazem mojom krivicom.

Zeim ti lepu trudoncu i nemoj ici preko mosta porodiliste je stvarno sredjeno cisto.Samo savet za mobini telefon kad je vizita sklanjaj jer nacalnica kako sto sma rekla je stvarno po tom pitanju jako stroga zena.user posted image


(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
9.11.2011 11:43:55   
Hristinica
Super mama, ne znam kako da ti se zahvalim ,jedino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 49
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
9.11.2011 12:06:09   
SUPER MAMA
Nema na cemu.Samo napred i bice sve uredu.
ja kolko mogu pomazem.Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj.user posted image

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Engimengi: Moja porođajna priča
photo
Ctg je pokazao velike kontrakcije, doktor je rekao da me spremaju za 5 min u salu na carski rez! Ja sam samo stigla da j...
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.



image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here