|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel...
10.10.2013 12:26:43   
Jole84
Šta je sad,oćeš tepanje user posted image šta rekosmo za tužiće user posted image
Kako se osećaš?

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 101
10.10.2013 13:14:25   
daca77
Necu, bicu dobrauser posted image
Ja sam dobro, Jole...ne osecam vise nista, sto me opet brine, jer imam utisak da se nista ne desava.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 102
10.10.2013 13:21:58   
viking
Ne sekiraj se Daco, nisam ni ja osećala "to nešto" 24 sata dnevno, bilo je dana kada nisam osećala baš ništa...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 103
11.10.2013 8:09:54   
pipi_coco
Dobro jutro prvaci user posted image

Ja sam sinoć spavala ko top, a ljepote i miline u odnosu na prethodnih par noći user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 104
11.10.2013 8:45:45   
little_one
I ja obicno dobro spavam, jedino sto ustajem minimum jednom u wc...u prosloj trudnoci sam pocela ustajati nocu u wc tek negdje u 8mom mjesecu a sada od pocetka je tako...pokusavala i manji unos tecnosti pred spavanje, al ne pomaze....

Puno poredim trudnoce trenutno, ali sve mi je nekako sada drugacije pa samim tim i novo....kao da sam prvi put trudna pa prozivljavam nove momente....user posted image

Pipi, super za prespavanu noc...uzivaj jer ce ih biti mnogo neprospavanih kad beba dodje user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 105
11.10.2013 9:01:53   
pipi_coco
Ustajem i ja do wc-a barem jednom sada, u početku sam išla i po tri puta, sad je malo popustilo.

Ako bebač bude na mene bit će super, jer ja kad sam se rodila svi u familiji su se čudom čudili koliko sam spavala u komadu user posted image

A ako bude i ustajanja po noći nema veze, sad sam u fazi da me i to raduje, samo da dođe user posted image

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 106
11.10.2013 9:08:42   
little_one
Bice nocnog budjenja u pocetku, a vremenom bebe smanje nocne podoje/flasice da bi ih na kraju i izbacile....sve to ide svojim tempom, kako kojoj bebi odgovara...

Ja bih mogla malo da pojacam nocni san, jer ne legnem prije 11 a ustanem oko 7 najkasnije...trebalo bi barem u 10 da legnem cini mi se, da dobijem malo vise sna jer po danu nemam kad da odspavam...al dzaba, ne mozes sam sebi nikako stati u kraj user posted image

Direktna veza do poruke: 107
11.10.2013 9:11:19   
Anoniman
Jutro drugarice. Dobro sam spavala dok nisam otisla na wc,i onda nema sanse zaspati,kao zombi..Danas cu to nadoknaditiuser posted image

Direktna veza do poruke: 108
11.10.2013 9:14:07   
little_one
Cece user posted image kako si nam? Kad ces nam staviti tiker da te pratimo?

Gdje nam je Jole? POc? Ostale trudnice? Spava nam tromjesecje....sad ce nam i nove trudnice nadam se iz VTO teme, Dunju i Dacu zeljno iscekujemo ovdje!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 109
11.10.2013 9:27:58   
daca77
LO, ogovarate nas VTO-vke?user posted image
Kako bih volela da se druzim sa vama, ovdeuser posted image

Direktna veza do poruke: 110
11.10.2013 9:38:23   
little_one
Joj Daco, ma kakav da vas ogovaramo, nego privlacimo vas ovamo...mada ti vec pripadas ovdje, to je gotova stvar....ja sam bila na korak od VTO i nekako uvijek saosjecam sa vama, i volim vas posebno jer ste borci i znate same najbolje koliko se dajete za trudnocu i onda sam slaba na vas pa vas uvijek spominjem i vucem vas ovamo user posted image

ALi sad ste ti i Dunja na redu, ja cu taman u drugo tromjesecje a ti u prvo sa pozitivnom betom user posted image A za tobom odmah i Dunjci!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 111
11.10.2013 9:43:41   
daca77
Hvala, LO...user posted image

Direktna veza do poruke: 112
11.10.2013 9:52:17   
New Mom
Ma Daca i Dunjce dolaze sad, to je resena stvar!

LO, neverovatno je koliko se trudnoce razlikuju, bolje odmah batali uporedjivanje. :D Meni prva bila neverovatno puna energije, povracala jesam al to je bilo u vidu naleta mucnine, povracas i ko nov si. U WC sam pocela od pocetka do kraja, svaku noc oko pola tri, mogao si sat da navijes po meni. :D Druga, uh, povracanje kako sam vec pricala pre neki dan, energija nula, razdrazljiva strasno, al eto u wc sam mozda ukupno isla desetak puta.
Sad se nocu setam od pocetka, mucnina po ceo dan, energija kako kad... Neka mesavina prethodne dve trudnoce.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 113
11.10.2013 9:57:48   
Suncepravde
Cao drugarice!
Evo samo da vam se javim,u iscekivanju sam da radim dabl test u utorak 15.10. Idem u institut za majku i dete.
Imam mucnine, ali ne povracam. Kad je lepo vreme idem malo u setnju, ali u glavnom odmaram...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 114
11.10.2013 10:00:07   
little_one
Sunceeeeeeee user posted image izgurala si najkriticnije, sad vec mozes i da se opustis i uzivas....javi nam se malo cesce i stavi tiker....tu smo mi negdje sa nedjeljama...

(odgovor članu Suncepravde)
Direktna veza do poruke: 115
11.10.2013 10:06:53   
pocahontas
gde ste zene user posted image

kako ste, kako podnosite ovo promenljivo vreme?

meni se trudnoce razlikuju, ali vrlo malo, u ovoj mi je bilo muka nekih nedelju, dve, a u prvoj ni jedan jednini dan, sad mi se kao i prvi put non stop spava, sa tom razlikom sto sam prvi put mogla da legnem kad god sam htela, a sada to nije slucaj user posted image mozda sad imam malo manje energije, ali mislim da je to direktna posledica umora...sto se tice velicine stomaka, ne smem ni da komentarisem... samo je naduvan, al brate mili deluje kao da sam peti mesec..

nadam se da ce nam se drustvance uskoro prosiriti bar za dve nove drugarice user posted image

cmokisa za sve!

(odgovor članu Suncepravde)
Direktna veza do poruke: 116
11.10.2013 12:43:37   
pipi_coco
E neka si im rekla LO ! Ajde Cece i Sunce tikere na sunce pa da i vas možemo da pratimo lijepo user posted image

A stomak hmm user posted image naduvena ko žabac ( još me pomalo muči stolica) tako da nakon 48 sati i ja izgledam ko peti mjesec. Ali evo izgleda da šljive i kruške pomažu polako.

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 117
11.10.2013 12:48:05   
viking
Daco, kad radiš betu?

Grliša za ostale prvačiće user posted image

IZVORNA PORUKA: daca77

LO, ogovarate nas VTO-vke?user posted image
Kako bih volela da se druzim sa vama, ovdeuser posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 118
11.10.2013 12:56:49   
Anoniman
Cure ja i tiker nikako na zelenu granu.Jos mi je i drugarica Jole pomagala ali nista..Ustvari lezim i sa tel.ne mogu da ga ubacim,a za komp.ne sjedam.Kada uhvatim dragoga on ce sve rijesitiuser posted image ...Inace TRIO Jole,Sunce i ja smo u dam imale zadnju mecu...

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 119
11.10.2013 14:53:42   
Lula i Andrej
Dobar dan prvacici! Jole, LO dr kaze da je nalaz dobar i da uzivam. Pretpostavila sam da ce tako reci, u prvoj trudnoci mi je dabl bio deset puta gori (bukvalno), onda je i tripl bio losiji i zavrsila sam na ac. Hvala dragom Bogu, sve je bilo ok. Ac kao ac, nista strasno, ali stres i cekanje rezultata sam zapamtila. Meni se trudnoce razlikuju, u prvoj sam povracala i po sest puta dnevno, a u ovoj sam (bez obzira na celodnevne mucnine) ukupno tri puta, pu pu.user posted image E stomak je druga prica, i ja izgledam kao da sam u petom user posted image ali neka ga, samo neka raste.
Drago mi je sto ste sve dobro! user posted image
Drzim palceve da nam se pridruze nove trudnice!user posted image

ps. u kojoj nedelji se bese radi ekspertni, sve sam zaboravila? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 120
11.10.2013 15:18:21   
little_one
Lula pa vjerovatno si radila ekspertni kad si radila ultrazvuk za dabl test...to ti je taj ekspertni, barem mislim...i bravo za potvrdjeno dobar nalaz user posted image

(odgovor članu Lula i Andrej)
Direktna veza do poruke: 121
11.10.2013 15:44:17   
Lula i Andrej
LO hvala ti mnogo! Jeste, jeste, nego sam mislila na uz izmedju 20. i 24. nedelje.(barem tako kaze gugl user posted image ) Ima jos do njega. user posted image

Direktna veza do poruke: 122
11.10.2013 16:20:58   
daca77

IZVORNA PORUKA: viking RR

Daco, kad radiš betu?

Vik, trebalo bi da je radim 20.oktobra, ali posto je nedelja i u gradu ne rade lab., mozda uradim dan ranije.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 123
11.10.2013 18:58:28   
viking
Proći će to brzo, videćeš. Ja uvek ponavljam kako mi je čekanje na betu bilo smešno u odnosu na čekanje na prvi uz, pošto visoka beta koliko god dobar znak bila, ne znači sigurno i trudnoću. Tako da, samo polako, znaš i sama, biće šta biti mora. Ti se samo pazi i ne sekiraj se. Držimo fige user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 124
12.10.2013 22:51:18   
New Mom
Lula, prvi EUZ je izmedju 11. i 13.nedelje, drugi izmedju 20. i 24., a treci izmedju 32. i 34.nedelje. Mada dosta dr praktikuje samo 1 ili 2.

Kako ste zene? Meni danas bas los dan, jako se lose osecam.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...

Anketa

kako blizancima da dam ime ?
Hellenaa

svaka pomoc je dobro dosla

Kalina I Kristijan (18%)

Jovan i Jovana (10%)

Mia I Marko (66%)

Stefana i Stefan (6%)

Ukupan broj glasova: 163

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here