|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: GAK Višegradska
13.1.2013 15:29:20   
Lolicak
Cao svima...user posted image
da li je neko cuo za dr. Gojnic u Visegradskoj?
Hvala vam unapreduser posted image

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 851
   RE: GAK Višegradska
24.1.2013 19:19:41   
tortica
Dr Gojnic je,nazalost, bila moja `veza` na prvom porodjaju,mozda cu te razocarati,ali o toj dr nemam NI JEDNU lepu recuser posted image Jako je gruba,njeni pregledi ne retko dovedu do krvarenja-to se meni desilo-,nezaineresovana,puna sebe,nema ni takta ni razumevanja. Moje iskustvo je takvo,nadam se da i ona ima svoje svetle trenutke,samo ih ja ne dozivehuser posted image . Procitala sam na forumu da je ona sad nacelnik patologije i zaista se pitam kako je to moguce?????

(odgovor članu Lolicak)
Direktna veza do poruke: 852
   RE: GAK Višegradska
24.1.2013 23:05:18   
Sanchy
Natalie,u Visegradskoj se sa uputom zakazuje amnio i kod njih je guzva ali probaj a sto se tice Palmoticeve ne znam ja sam plodovu vodu nosila sama privatno na analizu..sad vidim da sam zakasnila sa odgovorom po datumu..

< Poruku je uredio Sanchy -- 24.1.2013 23:06:03 >

(odgovor članu tortica)
Direktna veza do poruke: 853
   RE: GAK Višegradska
25.1.2013 16:54:06   
Lolicak
tortice, hvala na podeljenom iskustvu user posted image
ja jos uvek nisam otisla tamo, a usla sam u 30.nedelju, idem u DZ za sada....a u nasoj drzavi je sve moguceuser posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 854
   RE: GAK Višegradska
28.1.2013 17:18:42   
reve84
Zdravo svima,

Treba mi vasa preporuka za dobrog lekara....
Ja sam se pre tacno mesec dana porodila u 25 nedelji u Visegradskoj. Sto se tice osoblja i dezurnog lekara imam samo reci hvale! U pitanju je doktor Andrijasevic. Bebu sam izgubila zbog prevremenog rodjenja.
Jedino sto me sada dovodi u red je misao o nekoj novoj trudnoci pa mi zato sada treba neki strucan lekar koji ce da mi isprati sve analize i pre nove trudnoce kao i posle. Inace sam trudnocu vodila u DZ Obrenovac koji naravno nikakav problem nisu pronasli.
Hvala svima unapred!

(odgovor članu Lolicak)
Direktna veza do poruke: 855
   RE: GAK Višegradska
29.1.2013 14:04:25   
minna
reve, bas mi je zao sto se to dogodilo, mogu da ti preporucim dr Milosa Petronijevica, stvarno veliki strucnjak, bas posvecen svom poslu, tesko da nesto moze da mu promakne i znam dosta zena kojima je spasio trudnocu, pa tako i moju kilavu. On radi u Visegradskoj, a ima i privatnu ordinaciju.
Imas i temu PREPORUCITE GINEKOLOGA, pa pogledaj mozda pronajdes i tu nesto...
Pozdrav i ne daj se, bice user posted image

(odgovor članu reve84)
Direktna veza do poruke: 856
   RE: GAK Višegradska
29.1.2013 14:29:25   
reve84
Hvala Minna puno!

Nadam se da hoce...nadam se da ce sve biti u redu jednog dana..ali za sada je stvarno uzasno tesko.
Potrazicu ga za pocetak privatno pa cu videti dalje...
Hvala jos jednom!

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 857
   RE: GAK Višegradska
11.2.2013 11:46:39   
tara013
Meni je Dr Milosevic bio na porodjaju i super je doktor.Ja sam igrom slucaja lezala na patologiji nedelju dana i svi doktori su fenomenalni a i osoblje i uglavnom je sve cisto.Kad sam se porodila stavili su me na cetvrti sprat gde su sobe dvokrevene (nisam imala nikakvu vezu)i sve je bilo super.Cisto kuptilo i wc a ove sto donose hranu se nude da tistave u krevet.Nadam se da cu isto proci i sad.Najveci strucnjaci za odrzavanje su kao dole navedeni Dr Sasa Ljubic,Dr Kontic,Darko Plecas...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 858
   RE: GAK Višegradska
27.2.2013 21:06:17   
jacagoga

IZVORNA PORUKA: reve84

Hvala Minna puno!

Nadam se da hoce...nadam se da ce sve biti u redu jednog dana..ali za sada je stvarno uzasno tesko.
Potrazicu ga za pocetak privatno pa cu videti dalje...
Hvala jos jednom!

Idi kod dr Petronijevica, ja sam izgubila dve trudnoce u 24oj i 29oj nedelji i on mi je nasao problem a 03.12. sam rodila devojcicu zivu i zdravu, on mi je vodio trudnocu, samo reci hvale za njega. Petronijevic je ziva legenda.

(odgovor članu reve84)
Direktna veza do poruke: 859
   RE: GAK Višegradska
27.2.2013 22:32:19   
tea87bgd
Da li je neko imao iskustva sa dr Dukanac ili dr Bozanovic u Visegradskoj?Danas sam bila tamo jer me je moja dr prepala da je beba mala i da imam manje plodove vode.Dr Dukanac smatra da je sve ok samo mi je rekla da su creva nesto belja ili hiperehogenija.To kao ne mora nista da znaci a moze mnogo.Medjutim ona misli da to nije nista.Radila mi je uz dobrih 15 min,na svako pitanje mi je odgovorila i bila veoma ljubazna.Trazila sam po netu malo o noj,ali ima raznih misljenja.Zanima me da li je neko od vas imao iskustva sa njom i kakav je strucnjak,moze li se verovati...Hvala unapred.

_____________________________

Hajde da ostavimo za sobom
bar mali trag na svetu ovom
kad jednom ode nam sve u vetar
i svako od nas bude nepar...

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 860
   RE: GAK Višegradska
28.2.2013 12:20:50   
Bule
Kakva su vasa iskustva sa doktorkom Gojnic? Dva puta sam bila kod nje i dva puta me je pregledala za 15 sekundi bez ikakvog objasnjenja. Uvek je navodno u nekoj zurbi. Da li moze da se promeni lekar?

(odgovor članu Natalie018)
Direktna veza do poruke: 861
   RE: GAK Višegradska
28.2.2013 13:07:00   
peca
Pored gore navedenih,moja preporuka je Dr. Nemanja Stojanovic !

_____________________________

....neko radi sve po Bozjoj volji a ipak je sirotinja, neko zna celu bibliju napamet a i dalje je zivotinja...

(odgovor članu Bule)
Direktna veza do poruke: 862
   RE: GAK Višegradska
5.3.2013 8:55:34   
raikkonenka
Dr. Gojnic je jedna divna doktorka ... ja sam lezala na njenom odelenju u 2 navrata (po 2 dana) i ona me je i poslala u porodiliste (posto sam se raspravljala sa mojim doktorom koji NIJE HTEO da me posalje u porodiliste bez drugog misljenja) ...... i jako je pazljiva kada pregleda (za razliku od gomile drugih) itd itd ...
mozda je bila u nekoj zurbi ali slobodno se ne ustrucavaj da je pitas sve ce da ti objasni .. ona nije bila moj lekar niti me je znala ali mi je odgovorila na svako pitanje koje sam imala za nju ....
pricaju da je nesto rasejana u poslednje vreme ali kazem ti iscimaj je maksimalno sve ce da ti objasni .. ono sto je mene iznenadilo kod nje mislila sam da sam samo jedna od 50 pacijentkinja kod nje na odelenju ... a ona je sve moje boljke znala ....



(odgovor članu Bule)
Direktna veza do poruke: 863
   RE: GAK Višegradska
6.3.2013 12:36:00   
Bule
Ja sam kod nje bila 3 puta i svaki put je to trajalo po par sekundi.Prosli put mi rece da donesem sve dosadasnje nalaze,ja ih marljivo sakupim a ona ni ne pogleda. A sve i da hocu da je pitam nesto,ona dok jos lezim kaze" Ajde ajde,moramo brzo,sledeci". I tako svaki put ja izadjem a da ne znam ni zasto sam dolazila.

(odgovor članu raikkonenka)
Direktna veza do poruke: 864
   RE: GAK Višegradska
19.3.2013 23:30:36   
leamalamut
Ja sam se porodila u septembru 2012. i bila na odeljenju CR .Odmah nakon porodjaja sam bila u nekoj sobici maloj 2-krev. i tu sam ostala par sati kada su dosle sestre i digle i mene i devojku koja je dosla 2-3 sata nakon mene sa CR-a . Ja i ne znam kako sam uspela da ustanem na ona kolica...Odvezle su nas u drugu sobu i to u jedinu 4-krevetnu sobu koja ima svoje kupatilo i televizor .Sve ostale su 2-krevetne i apartmani (bila zena Srdjana Dragojevica u jednom od njih) .Sestre su uglavnom bile ok , neke malo prijatnije neke malo hladnije .Menjali su nam posteljinu cim bi i malo krvi bilo ali morate sami da reagujete , nece one zagledati ... Ali spremacice , svaka je bila extra , svaka im caast i cistile su non stop , meni donele odmah i tel i malo nakvasile maramicu da osvezim usta ... Kupatilo nije novo kao npr . dole na humanoj , ali je pristojno i uglavnom cisto dok jedna zenska individua koja se takodje porodila taj dan i bila sa nama u sobi to ne ukvari... no to je za drugu temu .
Za sestre iz laktarijuma bas i nemam pohvale , jer su dolazile povremeno nikom nista lepo nisu objasnile,pokazale a sve su skoro bile prvorotke .I tako se drugi dan skoro celom odeljnju upale dojke (secam se kako su zene isle jedne drugoj u sobe i pipale se i kukale , ma show i smesno i tuzno ) pa su morale malo vise oko nas da se potrude...
Paket Bebi Bg sam dobila ,cekao me kada sam izlazila kao i onaj neseser Pampers.
Mene je porodila docent Olivera Kontic i sve pohvale imam za nju . Ona je na odeljenju humane ... Silom prilika sam se ovde porodila , nije mi ona vodila trudnocu celu , vec negde od polovne uporedo sa mojim dr iz Va , ali ona je divnaaaaa. Ja sam njom jako zadovoljna jer mi je bez para i dinara pomogla da dodjem do nekih pretraga i pre roka , da sedi sa mnom i da me bodri , da me utesi i nasmeje ... Svakom bi je preporucila od srca!!! Takodje , i prof.Radunovica koji se mojim slucajem bavio i po sat vremena na UZ i kojji je od starta verovao da ce beka biti dobro kako i jeste danas hvala Bogu .
I hvala njima dvoma na podrsci i paznji koju su mi posvetili .



< Poruku je uredio leamalamut -- 19.3.2013 23:36:26 >


_____________________________

Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može

(odgovor članu marijke)
Direktna veza do poruke: 865
   RE: GAK Višegradska
20.3.2013 14:43:44   
marijke
porodila sam se pocetkom februara u gak visegradska, prirodnim putem. sve je bilo super. nisam imala vezu, i nemam pojma kako se zove dr koja me je porodila, ali su svi bili extra ljubazni. jedino je problem sa epiduralom, koji se vise ne placa, pa anesteziolozi traze na ruke...na akuserskom onako, sestre iz laktarijuma uzas, babice i pedijatrijske sestre su super.

(odgovor članu leamalamut)
Direktna veza do poruke: 866
   RE: GAK Višegradska
20.3.2013 14:46:54   
marijke
Pitao je neko za Dr Dukanac> Ja sam kod nje isla na ultrazvukove od 6-tog meseca i u 9 mesecu sam isla kod nje da mi cita nalaz CTG-a. Pred moj porodjaj je otisla na odmor, pa me je prebacila kod Dr Vrzic. Na redovnoj zakazanoj kontroli me je dr Vrzic uputila u porodiliste jer sam bila otvorena 4 prsta. Obe su bile jako korektne.

(odgovor članu marijke)
Direktna veza do poruke: 867
   RE: GAK Višegradska
24.3.2013 17:08:40   
drudi
da li je nekog poradjao dr nemanja stojanovic?

(odgovor članu marijke)
Direktna veza do poruke: 868
   RE: GAK Višegradska
6.4.2013 16:42:59   
buba.marica
drudi čula sam za dr Stojanovica da je izuzetan lekar ... znam za nekoliko carskih koje je uradio odlicno ... nemam licno iskustvo ali kazem cula sam jako lepe stvari o njemu ...

Interesuje me da da li neko zna kakva je procedura za carski u visegradskoj ... Imam prijem 10.4 i naravno dobila sam papiric sa brdo nalaza koje im trebam doneti ... zna li neko mozda da mi kaze od prilike koliko se ceka na CR ako me prime u sredu sa svim tim nalazima kakve su sanse da me operisu vec u cetvrtak ili petak ?
Inace me vodi Prof. Plecas ....

(odgovor članu drudi)
Direktna veza do poruke: 869
   RE: GAK Višegradska
6.4.2013 23:00:30   
leamalamut
Ja sam u dogovoru sa mojoj dr. docentkinjom Kontic , legla na odeljenje humane reprodukcije u 38 nedelji . Dve nedelje pre toga sam pozvala odeljenje kako bih ,,rezervisala'' mesto . Moj dr u domu zdravlja mi je tad dao sve potrebne upute koji trebaju za porodiliste , brisevi , urinokultura,koprokultura... Sredom su konzilijumi na Visegradskoj kada se sve trudnice koje su primljene na neko od odeljenja dovode tu ,gde se odlucuje kome ce i kad da se radi carski i pri tom se obavlja i pregled . Desavalo se nekima i da budu vracene pa vise puta izlaze ... Ja sam porodjena posle 4 dana od dana kada sam legla(pon-cet)

_____________________________

Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može

(odgovor članu buba.marica)
Direktna veza do poruke: 870
   RE: GAK Višegradska
7.4.2013 8:19:25   
buba.marica
hvala lea ... pa to i ne zvuci tako lose ... ako su u sredu kada je i meni prijem konzilijm velike su sanse da odmah saznam stanje stvari ...
Da li se zna ko je od lekara na konziliijumu? Nacula sam da je moj doktor jedan od njih pa gajim jaku nadu da me nece vracati ... a i bilo bi apsurdno jer sam tada vec debela 39 nedelja ...

(odgovor članu leamalamut)
Direktna veza do poruke: 871
   RE: GAK Višegradska
7.4.2013 11:55:00   
leamalamut
Joj to stvarno ne znam , mislim da je standardna ekipa u toj komisiji ali ne znam tacno ko je od doktora... Ali ako si se vec dogovorila za CR sa svojim doktorom mislim da neces imati problema i da ce te raditi brzo , jer se obicno Cr i radi pre punog termina

_____________________________

Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može

(odgovor članu buba.marica)
Direktna veza do poruke: 872
   RE: GAK Višegradska
7.4.2013 17:18:18   
buba.marica
hvala puno u svakom slucaju user posted image

(odgovor članu leamalamut)
Direktna veza do poruke: 873
   RE: GAK Višegradska
7.4.2013 22:31:59   
tea87bgd

IZVORNA PORUKA: buba.marica

hvala lea ... pa to i ne zvuci tako lose ... ako su u sredu kada je i meni prijem konzilijm velike su sanse da odmah saznam stanje stvari ...
Da li se zna ko je od lekara na konziliijumu? Nacula sam da je moj doktor jedan od njih pa gajim jaku nadu da me nece vracati ... a i bilo bi apsurdno jer sam tada vec debela 39 nedelja ...


bubamarice mislm ali nisam sigurna da je tvoj Plecas u komisiji.Znam da je dr Dukanac u konzilijumu jedna od glavnih i petkom su konzilijumi.Toliko znam nadam se da sam pomogla.
Bicemo u sto vreme u visegradskoj sa bebama,samo na razlictim odeljenjima.Mozda se i sretnemouser posted image

_____________________________

Hajde da ostavimo za sobom
bar mali trag na svetu ovom
kad jednom ode nam sve u vetar
i svako od nas bude nepar...

(odgovor članu buba.marica)
Direktna veza do poruke: 874
   RE: GAK Višegradska
7.4.2013 23:03:57   
buba.marica
a jao u petak :( pa mene ce i vikend da uhvati u cekanju :( i tad cu vec biti vise nego 40 nedelja .....
Jesi li sigurna da je u petak konziijum?
I ja sam nacula da je Plecas u komisiji ... pa mi je nekako lakse ....
A i bila sam ubedjena da je sredom ... jaooo ne bih da lezim dugo pre porodjaja tamo nikako .... smrc user posted image

Bilo bi sjajno da se sretnemooo :)

(odgovor članu tea87bgd)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Engimengi: Moja porođajna priča
photo
Ctg je pokazao velike kontrakcije, doktor je rekao da me spremaju za 5 min u salu na carski rez! Ja sam samo stigla da j...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.



image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here