Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 29.5.2023 13:23:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Добар дан. Само да махнем. Мало пре сам се вратила са факса. Дала С да једе и сад иде у школу. Уживајте.
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 30.5.2023 6:15:31
|
|
|
|
flamingos
|
Dpbro jutro.Pijem kafu,pa dete da se sprema za školu.Kad dođe da ručamo,pa idemo u selo.Večeras se vraćamo.Bambino,Kato,kako ste?Ostale mame?Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 30.5.2023 6:26:33
|
|
|
|
Bambino1
|
Zdravo svima. Ja na poslu, pijem kafu. Kod nas je takva magla, nista se ne vidi. Juce popodne se srucio pljusak, nekih pola sata, i kad je stao to je toliko ugrejalo i pocelo da isparava. Kako ste vi? Ostale mame?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 31.5.2023 6:11:05
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Bambino,mi smo dobro.Pijem kafu,pa dete da se sprema za školu,a ja ostajem sa svojim obavezama.Loše sam spavala.Umorna sam,svašta sam juče sređivala u selu.Ostale mame?Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 31.5.2023 10:06:49
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan,mi smo u haosu stize mi namestaj nov....ne stizem da se javljam.Namestamo se polako.Dobro sam,danas idem na ctg🤰
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 31.5.2023 10:54:03
|
|
|
|
flamingos
|
Super Kato.I nama stiže nameštaj ovih dana.Javi kad završiš kod doktora.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 31.5.2023 13:25:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kato, sitno brojimo😁. Samo da vam mahnem, odoh još malo da radim pa kući.
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 31.5.2023 16:26:11
|
|
|
|
Kata90
|
Sitno bogami😁kaze mi bas doktorica,ova beba ce brzo izaci.Sutra jos imam neke briseve da odradim,to je sada nesto novo sto traze🙄
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 31.5.2023 19:05:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kato, koji testovi? Piši nam u junu! Klik
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPraćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Cvećka: Moja porođajna pričaPrva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
Zdrava užina koju mališani: PROBAJU, SMAŽU...Konačno možete da budete bezbrižni i sigurni da ste pronašli kvalitetniju i zdraviju užinu koja će vašem detetu pružiti ...
10 rečenica koje NIKADA nemojte reći svom ...U ophođenju s detetom vrlo je važno da se suzdržite od uvredljivih reči kojima biste mogli da povredite njegovu ličnost....
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Величина груди након дојења.
пеперутка16
Да ли су ваше груди остале исте након дојења, или су мање/веће него пре трудноће и дојења?