|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Procter & Gamble brendovi Ariel, Lenor i Fairy nastavljaju da podržavaju najugroženiju decu u Srbiji

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 11.12.2023
P&G je novom kampanjom još jednom iskazao svoju posvećenost u borbi za bolje sutra.

image
U kompaniji P&G, negovanje jednakosti i inkluzije, podrška zajednici i zaštita planete predstavljaju neizostavan deo našeg poslovanja.
/11


Beograd, 11. 12. 2023. – Procter & Gamble brendovi Ariel, Lenor i Fairy, u saradnji sa udruženjem Prijatelji dece Srbije, pokrenuli su kampanju kako bi pomogli domovima za nezbrinutu decu u Srbiji. U periodu od 1. avgusta 2023. do 30. juna 2024. godine, za svaki kupljeni Ariel, Lenor ili Fairy proizvod u Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go objektima, deo sredstava odvaja se za novu odeću, posteljinu i obroke za decu u domovima za nezbrinutu decu širom Srbije, u ukupnoj vrednosti od 3.5 miliona dinara.

 

Ova kampanja predstavlja nastavak kampanje „Nova odeća za svu nezbrinutu decu”, koja je sprovedena u saradnji sa kompanijom Delhaize Srbija, i koja je do sada obezbedila novu odeću za više od 900 najugroženije dece.

 

U kompaniji P&G, negovanje jednakosti i inkluzije, podrška zajednici i zaštita planete predstavljaju neizostavan deo našeg poslovanja. Verujemo da imamo odgovornost da učinimo svet boljim mestom – kroz proizvode koje kreiramo i pozitivan uticaj koji naši brendovi i kompanija mogu da ostvare”, izjavio je Razvan Resmerita, direktor komunikacija Procter & Gamble za jugoistočnu Evropu.

 

Kao i prethodnih godina, partner u realizaciji kampanje je udruženje Prijatelji dece Srbije, koje preko 30 godina doprinosi promociji i ostvarivanju dečijih prava, stvarajući uslove za bezbedno i srećno detinjstvo. 

 

Veoma smo ponosni i zahvalni na prilici da kontinuirano sarađujemo sa kompanijom P&G na podršci deci u ugroženim porodicama. Pored direktne pomoći, kroz ovu saradnju ujedno šaljemo i poruku solidarnosti i nade široj zajednici ”, istakla je Iva Eraković, direktorka udruženja Prijatelji dece Srbije.

 

P&G je ovom kampanjom još jednom iskazao svoju posvećenost u borbi za bolje sutra. Bilo da je reč o podizanju svesti o higijeni ili obezbeđivanju sredstava za higijenu porodicama iz ugroženih grupa, krajnji cilj je uvek isti – unapređenje zdravlja i kvaliteta života ugroženih zajednica.

 

S tim u vezi, P&G je još u decembru 2022. udružio snage sa Fondacijom Ana i Vlade Divac u okviru projekta zasađivanja stabala. Takođe, 2021. godine Ariel je podržao inicijativu ove organizacije da zasadi mlade sadnice drveća u parku na Ušću, kao deo kampanje „Svaki stepen je važan. Svako drvo je važno“.

Uz to, svake godine za vreme zimskih praznika, zaposleni u kompaniji P&G, uz podršku udruženja Prijatelji dece Srbije, donose tračak nade deci iz ugroženih porodica darujući im novogodišnje poklone, a u prethodne dve godine, kompanija P&G donirala je preko 200.000 proizvoda za zdravlje i higijenu najugroženijim grupama.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Vratimo nedelju porodici
Da, krajnje je vreme da vratimo nedelju. Ako to uskoro ne učinimo, nikada je više nećemo videti. A život bez nedelje, od...
7
5 pravila za savršene vaskršnje praznike
Da li ste suzdržani prema zapadnoj tradiciji i lovu na jaja, koji nemaju veze sa našom uskršnjom tradicijom? Zaboravite ...
6
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
6
L’ERBOLARIO SUN - sunčano darivanje na Rin...
Uživajmo u lepom vremenu uz L'Erbolario SUN!
6





Domaći film "SUNCE MAMINO" u biosk...
Nakon beogradske premijere topla tinejdžerska ljubavna priča, ujedno i ozbiljna porodična drama SUNCE MAMINO premijerno ...
U Grčku možete otputovati avionom i autom,...
Ne propustite izuzetno delo Može li čitava stara Grčka da stane u jedan lift? grčkog arheologa i pisca Teodora Papakosta...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here