
- 4 tikvice
- 300 gr mlevenog mesa
- crni luk
- paradajz
- so
- biber
- kačkavalj

- Tikvice oguliti i preseći na pola po dužini. Izdubiti im sredinu i filovati.
- Fil: Upržiti crni luk, dodati mleveno meso. Posoliti, pobiberiti. Dodati sitno iseckanu sredinu iz tikvica koje ste prethodno izdubili.
- Tikvice puniti filom, odozgo staviti pa parče paradajiza, naliti sa malo vode i peći. Pred kraj pečenja posuti rendanim kačkavaljem.
Sipati vode u tepsiju tek toliko da se pokrije dno. Tivice su vodene pa će one pustiti dosta soka.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2