|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: Maraj
Ključne reči:

image
/11


  • 4 tikvice
  • 300 gr mlevenog mesa
  • crni luk
  • paradajz
  • so
  • biber
  • kačkavalj


  1. Tikvice oguliti i preseći na pola po dužini. Izdubiti im sredinu i filovati. 
  2. Fil: Upržiti crni luk, dodati mleveno meso. Posoliti, pobiberiti. Dodati sitno iseckanu sredinu iz tikvica koje ste prethodno izdubili.
  3. Tikvice puniti filom, odozgo staviti pa parče paradajiza, naliti sa malo vode i peći. Pred kraj pečenja posuti rendanim kačkavaljem.


Sipati vode u tepsiju tek toliko da se pokrije dno. Tivice su vodene pa će one pustiti dosta soka.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kiflice sa krompirom
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Polpetone
Ringerajin kuvar: lanajelena
Đuveč na moj način
Ringerajin kuvar: 17 joka



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here