|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: Maraj
Ključne reči:

image
/11


  • 500 ml mleka
  • 1 svez kvasac
  • 2 kasike šećera
  • 1 kg brašna
  • 3 jaja
  • 300 gr sira
  • 1 margarin
  • ulje
  • so


  1. U zagrejano mleko dodati šećer, brašno kvasac i so. Ostavimo par minuta da naraste. Dodamo 3 šoljice ulja, 1 jaje. Testo mesimo rukom i sečemo na 8 jednakih delova. Od svakog dela formiramo lopticu i ostavimo da naraste.
  2. Izmutimo belance, dodamo žumance i izrendani sir ili kačkavalj. Sjedinimo sastojke. Od prve loptice razvučemo koru, isečemo na 8 trouglova. Na svaki trougao nanesemo fil, uvijemo kiflicu i stavimo u pleh.Žumancetom premazemo kiflice, odozgo pospemo susamom. Na svaku kiflicu stavimo po parče margarina. Peći oko 20 minuta na 200 stepeni.


Po želji moze se staviti i šunka, ili pak ostaviti ih prazne.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
Picoline
Ringerajin kuvar: Maraj



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here