|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Duhoviti dnevnik trudnice

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 23.8.2017
Konstantan osećaj da vam je bešika puna, "ludovanje" hormona, telo koje neprestano raste… pogledajte neobičan "dnevnik" trudnice koji je istovremeno duhovit i zaista realan.

image
/11


Trudnoća jeste najlepši ili barem jedan od najlepših perioda u životu žene, ali to nikako ne znači da je to lak period. Bolovi, konstantna glad i potreba za mokrenjem, samo su neke od muka sa kojima se buduće mame suočavaju.

To je najbolje pokazala Maja Vorderštras kroz seriju zabavnih fotografija tokom trudnoće. Ona je između 27. i 40. nedelje trudnoće napravila nekoliko fotografija kojima opisuje svoje stanje i to kako se oseća.


"Iskreno, bila sam umorna od svih fotografija na društvenim mrežama koje prikazuju trudnice koje izgledaju savršeno, bez mane i sve to bez ikakvog napora. Ja se nisam tako osećala. Zato sam prigrlila svoj haotični život i odlučila da to podelim sa svima, kako bi i druge buduće mame shvatile da je u redu ako ne držite sve konce u svojim rukama".


Tako je Maja, koja je nedavno rodila drugo dete, u 27. nedelji trudnoće postavila fotografiju na kojoj sa osmehom na licu gleda u svoj stomak, a na tabli iza nje piše: "Bol u leđima, divljanje bešike. Vredi toga".


Dat bump life ?? #27weekspregnant

?????? ???? ???? M A Y A ? (@mayavorderstrasse) ???? 3. ??? 2017. ? 1:45 PDT


Dve nedelje kasnije, pozira jedući hamburger. "Ne mogu da prestanem da jedem. Ne mogu da uđem u svoje cipele. Ne mogu biti srećnija".


#29weekspregnant and starving ??

?????? ???? ???? M A Y A ? (@mayavorderstrasse) ???? 18. ??? 2017. ? 2:49 PDT

U 31. nedelji, Maja piše da ne može da vidi svoja stopala od stomaka, ima konstantnu potrebu da piški, a u 33. nedelji "davi" svog supruga uz reči: "Kada ti je žena u poodmakloj trudnoći, ne jedeš poslednji zalogaj ničega".


Dangerous territory, husband ??? #33weekspregnant

?????? ???? ???? M A Y A ? (@mayavorderstrasse) ???? 14. ??? 2017. ? 3:53 PDT

Maja je duhovitim fotkama pokazala da joj se stalno jeo sladoled, da je imala želju da šetka bez pantalona i da joj se često spavalo.


Čak je i "kaznila" svog supruga što joj je rekao da je "iracionalna zbog hormona" tako što mu je začepila usta trakom i zalepila lubenicu na stomak.


Uprkos duhovitim žalbama, Maja je uvek imala osmeh na licu, a to valjda dovoljno objašnjava da trudnoća zaista jeste i divna i naporna.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Šta je dijastaza i zašto se javlja u trudn...
Šta je dijastaza? Zašto se javlja u trudnoći? Kako, na koji način i kojim vežbama ojačati trbušne mišiće?
12
Ta dvoglava aždaja – trudnica
Nije niko ni tebe puštao preko reda kad si ti bila trudna. Šta? Ipak jesu? Bili su fini? A zašto onda toliko osvetnički ...
10
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
8
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
5





Trudnoća može da bude zarazna među prijate...
Trudnoća prijateljice pozitivno utiče na želju za detetom, zaključili su autori istraživanja objavljenom u naučnom časop...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here