Ringerajin kuvar: lelaigor

- 500g mlevenog mesa
- 2 jajeta
- 3 kašike prezle
- so
- biber
- ulje
- 4 jajeta
- viršla

- U mleveno meso dodati 2 jajeta, prezlu, začiniti po ukusu .
- Sve dobro promešati i sjediniti i smesu od mesa razvući kao testo.
- Viršlu iseckati, propržiti na malo ulja, dodati jaja i napraviti kajganu sa viršlama.
- Kajganu poređati po mesu i meso zaviti u rolat.
- U nauljen pleh staviti rolat i peći na 200 stepeni oko 30-45 minuta.
Kao prilog možete poslužiti nešto po želji: pire krompir, blanširano povrće, tvrdo kuvanu palentu. Ja sam izabrala kuvani pirinač i sos od mirođije.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Topla čokolada - više od napitka
Razmišljate kako da ulepšate hladno zimsko veče? Mirišljava, vruća čokolada će vas sigurno ugrejati i doneti dobro raspo...
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2