|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Tradicionalno domaće jelo, dobro u kombinaciji sa ribom i mesom... a dobro i samo sa pečenim paprikama!

image
/11


 

Prebranac

 

Sastojci:


potrebno:


500 gr belog pasulja

6 glavica crnog luka

4 lista lovora

2-3 kašike brašna

1 kašičica aleve paprike, ulje, so, biber, vegeta 



Postupak pripreme:

 

  1. Dan pre nego što planirate da kuvate pasulj, preperite ga u nekoliko voda i ostavite ga potopljenog u vodi preko noći. Ujutru ga opet isperite stavite u šerpu, posolite dodajte lovorov list, nalijte vodom i kuvajte.
  2. Kada je pasulj kuvan sipajte ulje u tiganj i u njemu propržite sitno iseckan crni luk, dok ne dobije zlatnu boju. Dodajte 2-3 kašike brašna, kašičicu aleve paprike i dobro promešajte.
  3. U vatrostalnu posudu stavite red luka red pasulja, pospite vegetom i biberom i ponovite još jednom (ja sam nakraju sve izmešala). Vatrostalnu posudu stavite u zagrejanu rernu da se prebranac zapeče 10 minuta na temperaturi od 200 stepeni. 

 

24. februar 2011.
Kompletan tekst pročitajte na www.blic.rs

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Rolovana "slatka" piletina
Ringerajin kuvar: lelaigor
Špagete karbonara
Ringerajin kuvar: Maraj



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here