|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Šišarke na moj način

Ringerajina kuhinja, 22.12.2013
Ringerajin kuvar: minnica

image
/11


  • 250g kornfleksa
  • 200g margarina
  • 100g šećera
  • 200 g čokolade
  • 4 kašike meda
  • 50-100g seckanih pečenih lešnika
  • pola kašičice cimeta


  1. Na tihoj vatri rastopiti margarin, šećer, med i čokoladu. Skloniti sa šporeta, pa umešati u smesu kornfleks, cimet i lešnike i ostaviti da se prohladi. Od prohlađene mase praviti šišarke.


Da bih dobila jednake šišarke, ja napunim smesom plastičnu cediljku za limun iznutra i samo istresem na tacnu. Mogu se stavljati i u papirne korpice.


 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Posni pužići
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here