Ringerajin kuvar: 17 joka

- 3 velike oblande
- za I fil:
- 200g majoneza, 200g feta sira1 pavlaka 20% masnoće
- 200-300g praške šunke
- za II fil:
- 100g majoneza,1 pavlaka 20% masnoće,5 kiselih krastavaca.4 kuvana jajeta i kačkavalj
- za III FIL:
- 200g. majoneza,1 pavlaka i kačkavalj

- Na prvi list oblande premazati mešavinu majoneza, sira i pavlake,preko toga seckanu prašku šunku i ovlaš premazati pavlakom ( tek toliko da se sledeći list zalepi)
- Preko njega opet ide majonez sa pavlakom, seckani krastavčici,rendana jaja i kačkavalj, pa opet ovlaš premazati pavlakom za treći list oblande,on se premaže mešavinom majoneza i pavlake a preko pospe obilno rendan kačkavalj
Može i manje kora, manje materijala
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Ćufte u paradajz sosu
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Gulaš od pileće džigerice
Ringerajin kuvar: dunja RR
3
Muffini od bundeve
Ringerajin kuvar: n i n a
3
Knedle – ukus detinjstva
Da li se sećate bakinih knedli sa šljivama? Da je jednostavnost prava genijalnost, potvrđuje i ovaj predivni dezert koji...
3