|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (11.04.-15.04.2020) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ne znate koje bi ste kolače pekli za praznike? Trostruki užitak je jedan od boljih izbora!

image
/11


Sastojci:

8 belanaca, 10 kašika šećera, 250 gr.mlevenih oraha, 4 kašike brašna, 1 prašak za pecivo

fil: 8 žumanaca, 10 kašika šećera, 2 pudinga od vanile, 8 kašika gustina, 1,5 l.mleka, 250 gr.maslaca;

glazura: 150 gr.čokolade, 80 gr.margarina, malo ulja

potrebno još: petit keks, 100 gr.čokolade

 

Priprema 

1. belanca umutite sa šećerom u čvrsti sneg, dodavati brašno i prašak i lagano mešati, orahe dodati kašiku  po kašiku uz lagano mešanje

2. pripremiti veliki pleh, prekriti ga alu folijom i izliti smesu

3. peći na 170 stepeni 15-ak minuta

4. skuvati 1 l. mleka, dodati i šećer

5. u preostalih 0,5 l. mleka umutiti puding i gustin, dodati žumanca

6. kad mleko provri, dodati puding i lagano mešati dok se krem ne zgusne

7. kad se ohladi dodati maslac

8. krem podeliti na dva dela, u jedan dodati 100 gr. istopljene čokolade

 

Uživajte!

Prijatno!

Kanapei sa pršutom
Ringerajin kuvar: imperial
3
Torta sa eurokremom
Ringerajin kuvar: vikiveki
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:




image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image
Kuvar: knjigovodja
Lagana tortica zanimljivog izgleda i jos lepšeg ukusa

Anketa

ime
superm

Koje je najlepše?

Angelina (17%)

Katarina (43%)

Miona (12%)

Iva (28%)


Ukupan broj glasova: 110

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!

Oznake

Click Here