|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: Lu
Ključne reči:

image
/11


      Tijesto:

  • 500ml vode
  • 500gr. glatkog brašna
  • 150gr šećera
  • prstohvat soli
  • 250ml ulja
  • naribana korica limuna
  • 5 jaja

      Zaljev:

  • 750ml vode
  • 500gr šećera
  • 1 limun
  • Za prženje:
  • 500ml ulja


  1. Vodu, šećer, sol, limunovu koricu i ulje prokuhati, postepeno dodavati brašno a kad se malo prohladi i jedno po jedno jaje.
  2. Pržiti tulumbe u ulju, Vruće tulumbe preliti hladnim zaljevom.


Mogu se i peći u rerni

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Savršen jesenji desert
video
Kako napraviti brz i ukusan jesenji desert, pogledajte u članku ispod!
Čokoladne bombone
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Одвикавање од пелена.
пеперутка16

Да ли се ваше дете прво одвикло од пишкања у пелену или од какања и да ли постоји одређени редослед којим једно долази прво, а када друго?

Click Here