|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: Lu
Ključne reči:

image
/11


      Tijesto:

  • 500ml vode
  • 500gr. glatkog brašna
  • 150gr šećera
  • prstohvat soli
  • 250ml ulja
  • naribana korica limuna
  • 5 jaja

      Zaljev:

  • 750ml vode
  • 500gr šećera
  • 1 limun
  • Za prženje:
  • 500ml ulja


  1. Vodu, šećer, sol, limunovu koricu i ulje prokuhati, postepeno dodavati brašno a kad se malo prohladi i jedno po jedno jaje.
  2. Pržiti tulumbe u ulju, Vruće tulumbe preliti hladnim zaljevom.


Mogu se i peći u rerni

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prebranac (bez brašna)
Ringerjin kuvar: guppy RR
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Kuglof sa višnjama
Ringerajin kuvar: lelaigor
Šampita
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here