|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Uspešno održana Jesenja Alpen Akademija 2023: Integrativni pristup u zdravstvenoj nezi

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 25.10.2023
U prelepom turističkom naselju MEĆAVNIK-DRVENGRAD-MOKRA GORA, 07. i 08. oktobra 2023, održana je jesenja Alpen Akademija, okupljajući stručnjake iz različitih segmenata zdravstva.

image
Na Akademiji su učestvovali pedijatri, lekari opšte medicine, pulmolozi i alergolozi kako iz državnog, tako i iz privatnog sektora.
/11


Predstavljajući aktuelne teme, akademija je ugostila eminentne predavače, svaki sa svojim specijalizovanim područjem. Prof. dr Dušan Vešović je predstavio integrativnu medicinu u okviru savremenog pristupa pacijentu, dok je dr Ana Trifunović proširila perspektivu razvoja homeopatije - od Hipokrata do savremene medicine. Prim. dr Ljiljana Bajić Bibić je podučavala o integrativnom pristupu u lečenju akutnih i hroničnih respiratornih bolesti, dok je prof. dr Borislav Kamenov obradio značaj homeopatskih lekova u okviru integrativnog pristupa lečenju.


Na Akademiji su učestvovali pedijatri, lekari opšte medicine, pulmolozi i alergolozi kako iz državnog, tako i iz privatnog sektora. Svi su imali priliku da uče i steknu nove veštine, budući da su predavanja bila akreditovana, a polaznici su rešavali akreditovane testove.


Organizator i pokrovitelj ovog značajnog događaja bila je kompanija Alpen Pharma Srbija. Alpen Pharma je prva zvanično registrovala homeopatske lekove u našoj zemlji, koji su prisutni na tržištu Srbije već više od 10 godina. Ovi lekovi se uspešno koriste u brojnim akutnim i hroničnim oboljenjima. Influcid je pouzdan saveznik u slučaju prehlada i simptoma sličnim gripu, Tonsilotren rešava probleme sa grlom, Cinnabsin se pokazao kao odlično rešenje za tegobe sa sinusima, dok se Polinol koristi u tretmanu alergijske kijavice i alergijskog rinitisa.

 

Alpen Pharma


Zahvaljujući ovakvim događajima i obukama lekara i farmaceuta, pacijenti će ubuduće moći da dobiju detaljne savete i odgovore vezane za homeopatiju, koja je zvanično priznata medicinska grana kako u svetu, tako i kod nas od strane Ministarstva zdravlja. Svi lekari koji su prošli Alpen Akademiju ponosno nose zvanje Alpen savetnik, znak stručnosti i posvećenosti u ovoj važnoj oblasti zdravstva.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Voće štiti organizam!
Voće je bogatstvo prirode. Dok se hranimo voćem, ono puni naš organizam vitaminima, mineralima, antioksidansima, i tako ...
3
Biti majka vrtlog je ljubavi, radosti, ali...
U skladu sa svime što roditeljstvo neminovno donosi, kada su klinci krenuli u vrtić, pa zatim u školu, upoznala sam se s...
3
Semenke i orašasti plodovi
Posebno važne namirnice su: integralne žitarice (pšenica, seitan, raž, ječam i druge), semenke i orašasti plodovi (orah,...
2
Soja
Soja se u ishrani čoveka koristi već približno 5000 godina. Ona je jednogodišnja biljka sa mahunama u kojima se nalazi 2...
2





Frka! Dete vas je zateklo u krevetu
Kako treba reagovati kad se dete suoči sa eksplicitnom scenom seksa između roditelja, objašnjava Svetlana Virijević-Mudr...
Pomozite svom tinejdžeru da izađe na kraj ...
Masna koža, akne, bubuljice...ovi izazovi su veliki za tinejdžere i nije im lako. Bitne i dinamične hormonske promene u ...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here