|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ZDRAVLJE

PROBIOTICI U FOKUSU: Nova istraživanja, napredak nauke

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 4.7.2023
image

Otkrića i dokazi o prednostima probiotika postaju sve brojniji, naglašavajući potrebu za što boljom informisanošću.

ZDRAVLJE

Nove preporuke u svetu gastroenterologije

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 25.3.2023
image

Beograd je još jednom bio centar gastroenterologije, ali je mnogo značajnije to što će ovakvi naučni sastanci i razmena iskustava sa najeminentnijim stručnjacima iz Evrope pomoći našim pacijentima da imaju najbolje i najsavremenije lečenje u svojoj zemlji.

PROMO KUTAK

Kompanija AbelaPharm okupila najprestižnije pedijatre

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 26.11.2021
image

Poznato je da kompanija AbelaPharm kontinuirano vodi računa o najmlađim članovima našeg društva i posebnu pažnju pridaje njihovom zdravom i srećnom odrastanju, istakao je na otvaranju skupa, generalni direktor kompanije AbelaPharm, Doc. dr sci. spec. farm. Davor J. Korčok.

ZDRAVLJE

Imunitet dolazi iz stomaka

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 8.4.2020
image

Probiotici su danas veoma aktuelna tema i među stručnom i među opštom javnošću. Ono što je ključno jeste da nisu svi probiotski preparati isti i da je važno izabrati pravi, jer probiotici imaju mnogo benefita po naše zdravlje.

STRANA 1 OD 1



Kolagen: Mamino tajno oružje!
Kolagen je najzastupljeniji protein koji se nalazi u našim kostima, mišićima, tetivama, ligamentima, koži i hrskavici. M...
Biti majka vrtlog je ljubavi, radosti, ali...
U skladu sa svime što roditeljstvo neminovno donosi, kada su klinci krenuli u vrtić, pa zatim u školu, upoznala sam se s...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here