|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Kada radost zbog dolaska bebe smene nesanica i panika

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.11.2023
image

Dok smo prolazili kroz ove neprijatne faze sa našom bebom, donekle me tešilo saznanje da nismo jedini. Statistika kaže da 30 % beba ima kolike ili grčeve.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Šta treba da znate ako putujete ovog leta sa decom

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 14.8.2023
image

Putnička dijareja može početi naglo tokom putovanja ili ubrzo nakon što se vratite kući. Ona obično kratko traje i do potpunog oporavka dolazi u roku od nedelju dana.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Zašto više ne krećem na put sa decom bez PROBIOTIKA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 18.7.2022
image

Poučena ličnim iskustvom od prošle godine, pogađate već - napamet mi više pasti neće da bilo gde krenemo bez uzimanja probiotika, bar 10-ak dana pred put, i naravno sve vreme dok smo na odmoru.

ZDRAVLJE

Čuvar zdravog stomaka i saputnik kroz letnje avanture

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.6.2022
image

Postoji jednostavno rešenje za čišćenje, lečenje i opšte jačanje otpornosti organizma, koje će vam omogućiti da uživate u letu, odmoru i putovanjima sa porodicom, bez brige i neželjenih tegoba.

ZDRAVLJE

Reč stručnjaka – Da li je dovoljan samo antibiotik?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 26.11.2021
image

Znamo da će nam svaki lekar uz antibiotike neizostavno prepisati i adekvatan probiotski preparat. Zašto je tako, objašnjava nam Doc. dr sc. Nevena Ivanović.

ZDRAVLJE

Putnička dijareja - kako je uspešno sprečiti

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 27.6.2021
image

Putnička dijareja je najpredvidljivija bolest povezana sa putovanjem. Karakterišu je učestale tečne stolice praćene mučninom, povraćanjem, grčevima u stomaku, groznicom, ali nekad i pojavom krvi u stolici.

ZDRAVLJE

Imunitet dolazi iz stomaka

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 8.4.2020
image

Probiotici su danas veoma aktuelna tema i među stručnom i među opštom javnošću. Ono što je ključno jeste da nisu svi probiotski preparati isti i da je važno izabrati pravi, jer probiotici imaju mnogo benefita po naše zdravlje.

ZDRAVLJE

Neželjena dejstva antibiotika i nakon 8 nedelja

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 8.3.2020
image

Prof. dr Radoje Doder, Načelnik Klinike za gastroenteroloiju i hepatologiju VMA navodi: Dugotrajna nekritična primena antibiotika u našoj zemlji, po čemu smo na žalost na drugom mestu u Evropi, dovela je do razvoja rezistencije. Zbog toga danas i neke banalne bolesti, poput upale grla, moramo lečiti jakim antibioticima treće ili četvrte generacije.

ZDRAVLJE

Najčešće letnje infekcije

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.7.2016
image

U letnjem periodu su česte infekcije zbog bakterija, virusa, gljivica, parazita. Uzrok dijereje mogu biti prljave ruke, neoprano voće i povrće, zagađena voda za piće

STRANA 1 OD 2



PRONAĐI ME! Nestala 2-godišnja devojčica u...
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je danas u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora. Prvi put u Srbiji pokrenut sistem ...
Koji obrok mališani smažu BRZO, BRŽE ILI Z...
Nutrino Junior kaša u zip pakovanju je savršen izbor za doručak, užinu ali i laganu večeru jer ne samo da zadovoljava de...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here