|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

POBAČAJ, GUBITAK BEBE

Da li znate ko su dugine bebe?

Autor: Helena Primic | 7.9.2022
image

U stvarnosti, dugine bebe su ostrva ljubavi koja nas podsećaju na izgubljeno dete, na taj način se povezujući sa njim. Kao da služe kao most do te izgubljene duše koja će uvek biti u našem srcu.

POROĐAJ

Draga bebo, ti si me spasila

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 10.4.2019
image

Draga bebo, sećam se dana kada sam saznala da si ovde. Zadržala sam dah dok sam se vraćala iz kupatila, nakon standardnog čekanja od tri minute, i gledala u belu pločicu na radnoj ploči.

STRANA 1 OD 1



Ja bih volela da moja priča probudi u vama...
Rođena je zdrava i usnula. Prelepa. Savršena. Verujte mi na reč. Držala sam je u nedrima..... Tako usnulu i savršenu. I ...
Zašto mnogo žena pobaci pre 12. nedelje?
U prvim nedeljama trudnoće većinu žena izbezumljuje statistika: od tri trudnoće jedna će se spontano okončati u prvom tr...



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here