|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

PORODIČNI ODNOSI

Deca razvedenih roditelja – ugrožena vrsta

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 26.11.2023
image

Naročito su obeležena deca iz porodica gde su dva razvedena roditelja rešila da žive zajedno, ili su uz ličnu decu koju su doveli (kako se to kod nas kaže) dobili i zajedničko.

ODGOJ I RAZVOJ

Roditeljstvo je teško ako ga dobro radiš

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.10.2023
image

“Generacija infantilnih majki koje sebi dopuste izlazak u klub u degutantnoj odeći i ne vide da je majčinstvo predivna stvar.” U jednoj rečenici sumirano sve što sam pročitala u poslednjih nekoliko dana, a jedan deo rečenice izrekao je renomirani psihoterapeut kao odgovor na pitanje šta jeste ili nije ljubav.

VREME SA DETETOM

Pedofilija: "Lov na patuljke"

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 7.2.2023
image

Lov na patuljke je brutalan, realističan tekst o tome kako pedofili love svoje žrtve. Tekst izaziva mučninu, užas...opisuje sa koliko veštine se počinitelji približavaju svojim malim žrtvama i stiču poverenje njihovih majki.

PORODIČNI ODNOSI

Brutalno iskrena poruka o ženama koje ne rade!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.2.2023
image

Umorna od stalnog slušanja fraze - šta radiš po ceo dan?, blogerka Rišel Kastlberi odlučila je da napiše status za sve majke koje ostaju kod kuće i - ne rade ništa. I status je eksplodirao!

ŠKOLA

Dižemo ruke od dece, a onda se pitamo šta ćemo sa njima

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 30.11.2022
image

Tražimo odgovornost sistema u svim slučajevima nasilja u školama, posebno onim u kojima se ne radi ništa da se problem spreči.

ŠKOLA

Apel roditeljskih portala: Krivi su, ali nisu jedini!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 28.11.2022
image

Da li se nasilnik ili žrtva postaje preko noći ili je to proces, koji institucije nadležne za vaspitanje i obrazovanje dece, mogu i dužne su da isprate?

PORODIČNI ODNOSI

Te divne tate

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 11.3.2018
image

Brižni otac iz ugla ilustratora.

VREME SA BEBOM

Žrtva majke za vreme zemljotresa u Kini !

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 13.7.2013
image

Telo majke je bilo u čudnom položaju, klečala je na kolenima kao da nekoga obožava, tj. kao da se moli. Dok se kuća urušavala, smrskala joj je leđa i glavu ...

STRANA 1 OD 1



Majke trećinu života brinu o deci i porodici
Rezultati pokazuju da na kuvanje majke potroše 3.603 sata svog života, a na pranje 2.442 sata. Među ostalim aktivnostima...
10 stvari koje treba da URADITE SA PORODIC...
Ako ne možete da se setite kada ste poslednji put ručali zajedno sa svojom porodicom i zajedno proveli dan, vreme je da ...



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here