|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Čuvajte decu
8.12.2008 10:40:06   
Anoniman
Mislila sam da temu nazovem pedofilija, ali odustah...

Letos sam bila sa Lukom, drugaricom i njenim sinom, i ćerkom njene sestre u Dunavskom parku u Novom Sadu. Park kao par je mnogo lep, ono što mene izbezumljuje je što psi smeju kakiti gde god hoće (po celom parku), a deca smeju trčati samo na jednom delu travnjaka, jer ne mogu, Bože moj, ugaziti travu po celom parku. user posted image  No, nije to tema. Taj deo travnjaka gde deca smeju da trče je ceo oivičen žbunjem, iza tog žbunja sa druge strane ima klupe, i nije svuda visoko žbunje, znači, nije to zatureni deo parka, ali to žbunje je divno skrovište za manijake. I inače nisam Luku nikada puštala u to žbunje, jednom mi je pobegao, pa sam ušla i ja za njim, i našla u žbunu roza tanga gaće, i tada sam definitivno zabranila žbunje.
No, taj dan kada sam otišla sa drugaricom i decom...
Kupile smo kafu za poneti, decu pustile da trče po travnjaku, sele u dečija kolica user posted image  i ćaskamo. Drugaricine sestre ćerka je starija od naše dece, ima oko 5-6god. Mi smo sedele leđima okrenute visokom žbunju, gledajući preko niskog žbunja ka jezercetu sa labudovima, i deca su bila ispred nas. U jednom momentu je devojčica prišla i pitala "Šta radi onaj čika?", drugarica se okrenula, ustala iz kolica, rekla mi "polazi" (ja nisam videla skroz golišavog čiku koji se zadovoljava), pokupile smo decu i odmakle se odatle, drugarica je pozvala policiju.

Sve u svemu, htedoh reći, da nikada nije bezbedno.
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Čuvajte decu
8.12.2008 10:49:05   
Lu
Pa to i jest pedofilija,on se zadovoljava gledajući malu djecu,pa fuj,fuj,fujuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Čuvajte decu
8.12.2008 10:55:19   
Anoniman
Nisam rekla da nije pedofilija, samo nekako mi je to tako grozan naslov. Srediće to već guppy...

Ma najstrašnije je što smo na drugoj (udaljenoj) klupi sedele još nekih 45min, i policija se nije pojavila!

Posle pričam sa mamom, kaže ona da tim ljudima koji se samo samozadovoljavaju u žbunju i nikoga ne diraju policija po zakonu ne može ništa. Oni ih privedu i puste. user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Čuvajte decu
8.12.2008 11:18:53   
Lu
Kod nas je nedavno bio slučaj da je jedan djed platio romskom djetetu da ga zadovolji i to u pola dana kraj rijeke,netko je vidio i zvao policiju a to dijete je poslije sasvim hladno prepričavalo događaj,žalosnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Čuvajte decu
8.12.2008 11:37:41   
Anoniman
A o tome da je HLADNO prepričavao događaj neću ni da pričam... user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Čuvajte decu
8.12.2008 14:09:41   
gracija
strasno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Čuvajte decu
8.12.2008 19:41:15   
guppy RR
user posted image user posted image
Mene ovo uvek potrese.. nek ostane takav naziv teme, OK je...

(odgovor članu gracija)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Čuvajte decu
12.12.2008 8:26:01   
kumara
Bas sam svasta propustila, tek sad otkrivam neke teme... user posted image

Meni je najgore od svega sto ti tzv. "manijaci" iz parka nikada ne odu na robiju kako treba. Ako i odu to je na kratko, a da bi otisli zauvek treba da ubiju nekoga. Ja bih sve te ljude odmah pozatvarala po zatvotima/ludnicama na vecnost!!!!!

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Čuvajte decu
12.12.2008 8:37:51   
Anoniman
To je ono što sam ja rekla. Privedu ih i puste jer nemaju osnove da ih zadrže, jer nikoga nisu dirali. Kažu, oni nisu opasni, jer su ustvari užasno plašljivi. Isto kao i ona luda grupa manijaka, ne znam dal ste se sretale sa njima: golišav, samo u mantilu i onda skoči pred tebe, razmakne mantil i vukne AAAA. Ukoliko počneš da mu se smeješ - skenja se i ode, postidi se. A ako i ti vikneš AAA onda se užasno uplaše.

(odgovor članu kumara)
  Direktna veza do poruke: 9
   RE: Čuvajte decu
12.12.2008 8:40:02   
kumara
Jao to se nama desilo kad smo bile u osnovnoj skoli. Nas 7 je nalatelo na jednog takvog i pobegle smo glavom bez obzira... user posted image Tek nam je posle palo napamet da nas je bilo vise i da nam nije mogao nista.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Čuvajte decu
12.12.2008 8:42:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lenka

Tek nam je posle palo napamet da nas je bilo vise i da nam nije mogao nista.


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kumara)
  Direktna veza do poruke: 11
   RE: Čuvajte decu
12.12.2008 8:50:09   
kumara
A kad smo kod manijaka. Kumu moje bake (zena ima 75 godina) je jedan startovao u liftu, usao je za njom i kad je lift krenuo otkiro je mantil, bakica ga je mrtva ladna pogledala i rekla "Ala ti je mali!!!", na sta se covek postideo i cim je stao lift brze bolje je pobegao napolje. Bakici radi mozak 1000 na sat! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Čuvajte decu
12.12.2008 8:52:09   
gracija
user posted image user posted image user posted image za bakicu

(odgovor članu kumara)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Čuvajte decu
12.12.2008 19:38:34   
guppy RR
user posted image user posted image user posted image user posted image Lenka, baš sam se nasmejala !!

(odgovor članu gracija)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Čuvajte decu
15.12.2008 10:13:15   
Anoniman
Pedofilu osmodnevni pritvor
 
JAGODINA - Aleksandru M. (35) iz Vinorače kod Jagodine, osumnjičenom da je zlostavljao dve devojčice, istražni sudija Predrag Stavrić odredio je pritvor do osam dana. Iako je Aleksandra M. i ranije hapšen zbog bludnih radnji, sudija je, navodno, procenio da je reč o lakšem krivičnom delu za koje je predviđena kazna do tri godine zatvora.

Ovim postupkom nastavljena je pravosudna farsa jer je Aleksandru M. pritvor određen tek posle reakcije republičkog tužioca Slobodana Radovanovića. Radovanovićev nalog usledio je posle odluke v.d. opštinskog javnog tužioca u Jagodini Mirjane Stanojloviæ da nema osnove da osumnjičeni pedofil bude u pritvoru. Zastupnik porodica maloletnica Dušan Gašić rekao je da je napadač već osuđivan zbog bludnih radnji u Ćupriji.
- Prestupnik je poznat policiji po ovim delima i neshvatljiv je propust v.d. opštinskog javnog tužioca s obzirom na to da se radi o višestrukom povratniku. Upravo zato što je povratnik, postupak tužioca je izazvao ogorèenje graðana i èitavog pravosuða Jagodine, i da nije bilo brze reakcije republièkog javnog tužioca, ko zna šta bi se sve još dogaðalo deci Jagodine - rekao je Gašić.
Aleksandar M. je osumnjičen da je pre nedelju dana napao trinaestogodišnju devojčicu, a dan kasnije i jednu desetogodišnjakinju. Stariju devojčicu, koju je pratio nekoliko dana, sačekao je ispred zgrade, pitao je o roditeljima i drugovima, a zatim zatražio da ga poljubi i oralno zadovoljava. Devojčica je tek sutradan ispričala majci šta se dogodilo. Toga dana, međutim, Aleksandar M. je napao drugu devojčicu. Kada je pre podne krenula u prodavnicu, uvukao ju je u slepu ulicu, počeo da joj priča vulgarnosti i otkopčava šlic. Naišao je jedan stanar, pa se Aleksandar M. povukao, a devojčica je pobegla i sve ispričala roditeljima.
IZVOR

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 15
   RE: Čuvajte decu
26.6.2010 23:30:29   
Novosadjanka T.
Ispred zgrade ima puno dece, moje komsijske i jedno veliko "dete" od 19g. Deci je prisao na veoma mudar nacin kao ima neku muziku na mob. pa da im prebaci i tako je sve pocelo. Taj dan kad se upoznao sa decom sam ga i ja prvi put videla pitala sam moju cerku ko je i rekla mi je :To je Darko, Anin brat. Drugo dete mi je reklo da je to brat decojcice koja i nepostoji. Tasa mi je reklada ima 19god. 
Krenula sam ostro: Ko si ti? Sta radis ovde sa decom? Koliko imas godina? Hajde  prosetaji ostavi decu da se igraju...
Posle mi je rekao da samnom ne razgovara.
Izvela sam moje troje dece i reklamu:Pogledaj,ovo su moje troje decebudes li ijedno  od njih ikad vise pogledao oko cu viljuskom da ti vadim.
Nakon par dana sam ga videla kako se sa jednim decakom kojiima 10g dodiruje nosevima(tzv eskimski poljubac). Isto tako drzi decake od 7,8,9g u krilu i cupka ih. Uz to ih potapse po guzici.
njihove mame se prave blesave i mene napadaju: Pusti decka, bas je fin. Imao je strasno detinstvo.Roditelji su mu razvedeni, pa se majka preudala bla,bla,bla
On njihovu decu vodi u skolu, iz skole, u vrtic, na sladoled, u setnju...One digle sve 4 u vis.  Par mama kada ga vidi da sedi ispred ulaza se,umeto da sa svojom decom izadju napolje,od straha se vrate u stan. Deca  tih mama vec mesecima se igraju dok on ne dojde,akada Darko dodje deca pobegnu u stanove.
Pre neko vece sam videla njega i dete jedne od"briznih" mama. Sedeli su ispred ulaza. Darko je sedeo na betenskoj klupi skupljenih nogu, a to dete ga je opkolacilo u selo mu u krilo okrenut licem ka njemu. Uzas!!!
Miki je pre neki dan isao sa Tasom da se igra.E sada da objasnim, stan mojih roditelja je u  niskom prizemlju tako da prozori gledaju ravno u decu. Sedim u dnevnoj i vidim ih i cujem. Kazem mojim klincima ako vas onaj pedofil pogleda vicite. Ni minut nije prosao kad se zacuo  glas mog sina: MAMA POGLEDAO ME JE PEDOFIL!!! Izletela sam napolje kao furija. I viknula na njega: Sta sam ja tebi rekla? PI**a ti materina sklanjaj se odavde. Jel ti stvarno hoces oko da ti vadim mamu ti pedofilsku? Imas zuti karton, sledeci je crveni i ode  oko. Idi na svoj ulaz.

Kaze on meni:Pa ja vas ne ugrozavam

I naravno ja  : Tvoja generacija je prevazisla drkanje, presli su na sex, a ti se vacaris sa decom, pederu jedan.
Mamu mu njegovu, ugrozicuja njega.
Trazila sam od mama da se organizujemo da ga oteramo, prijavimo, ma prebijemo ako treba, a one cute i skrivaju se po zgradi. Sunjaju se sa svojom decom. Necu da se sunjam. 
I sad je strasno sto ja pred decom govorim PEDOFIL! JEL? A sto onpipka decake tamo gde ih mame vise ne diraju ni kad ih kupaju posle 5g, e to je u redu? NIJE i NECU DA CUTIM.
Ma pravo da vam kazem briga me vise za drugu decu, imaju mame pa nek im one duvaju u dupe kad im ovaj manijak pocepa guzice. Meni su moja deca na oku, ali necu da misle kako je normalno da sede u krilu odraslih muskaraca, necu da misle da je u redu da ih neki odrasli drpaju za guzice i ono napred.

Hocu da ga prijavim, ali policija nece da izadje na dojavu: JA SUMNJAM

Da li to znaci da treba da se sunjam po zbunju i slikam ga na delu? Ili treba i kameru da ponesem pa da nasoj policiji donesem sve na noge? Jako sam besna i ne znam sta da radim. Ako procitate u  novinama: Majka troje dece istukla momka jer sumnja da je pedofil, znajte to sam ja.
Sta da radim?


_____________________________

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Čuvajte decu
26.6.2010 23:33:11   
Verus
Mislim da treba da ga prijavis i kazes policiji o fizickim kontaktima sa tim decacima: to sto izgleda bezazleno na prvi pogled (cupkanje itd) moze dalje da vodi ne daj boze....nemoj cekati, nema on sta da se mota oko zgrade i oko dece-mene bi isto tako veoma plasilo....

(odgovor članu Novosadjanka T.)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Čuvajte decu
26.6.2010 23:42:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T.


njihove mame se prave blesave i mene napadaju: Pusti decka, bas je fin. Imao je strasno detinstvo.Roditelji su mu razvedeni, pa se majka preudala bla,bla,bla
On njihovu decu vodi u skolu, iz skole, u vrtic, na sladoled, u setnju...One digle sve 4 u vis.  Par mama kada ga vidi da sedi ispred ulaza se,umeto da sa svojom decom izadju napolje,od straha se vrate u stan. Deca  tih mama vec mesecima se igraju dok on ne dojde,akada Darko dodje deca pobegnu u stanove.



Draga, nisam shvatila. Imate dve grupe mama: one čiju decu dotični "čuva" (vodi u školu, na sladoled), i one koje se sa decom skrivaju?

(odgovor članu Novosadjanka T.)
  Direktna veza do poruke: 18
   RE: Čuvajte decu
26.6.2010 23:50:26   
Novosadjanka T.
Dobro si skontala. Nisam bila najjasnija, ali sam zato jako ljuta, ponarocito posle ovih vesti o onoj devojcici, dusa me boli. Joj da ga sad uhavtim onog pedera ili onog matorog sto ga traze ... neko bi platio.

_____________________________

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Čuvajte decu
26.6.2010 23:50:36   
Nena81
ako nece policija nesto da uradi nasla bih ja 2 malo jaca  samo malo da mu presloze kosti za opomenu
ako ne upali pucam direkt u glavu
nemoj da mi je neko dirnuo u decu
ja nosila 9mes ja rodila i da se nadje manijak da ga upropasti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Čuvajte decu
26.6.2010 23:55:55   
Anoniman
Ne znam draga šta da ti kažem. Ja ne verujem u policiju i u to da prijavom išta može da se reši. Verovatno bih, kao i ti, sedela sa decom ispred zgrade i gledala svaki njihov pokret, verovatno bih im, kao i ti, jako dala do znanja ko je i šta pedofil, i ne mislim da je loše da klinci znaju tačno značenje određenih pogrdnih reči. Ti si malo duža na jeziku od mene (za ne poverovati da takav neko postoji user posted image  user posted image ), ja bih verovatno ćutala ako ne dira moju decu, a tuđu... opet se vraćamo na ono da svako treba da brine o svome. Naravno da bi reagovala da vidim nešto strašno, a ovako... prokomentarisala bih sa par mama koje su kao ja napolju, ako neko neće da čuva svoju decu... šta ću mu ja? 

(odgovor članu Nena81)
  Direktna veza do poruke: 21
   RE: Čuvajte decu
27.6.2010 0:20:08   
Novosadjanka T.
koliko ja znam sve prijave tog tipa policija, ukoliko se smiluje da proveri pricu, prosledjuje soc. sluzbi. mislim da bi bilo bolje da direktno odem u socijalnu sluzbu. problem su ti te mame kojima je tesko da dignu guzice iz kreveta, ciju decu on opipa, a one govore da to nije NISTA.

Ne mogu da policiji kazem: Dobar dan, znate u nasem komsiluku postoji momak za kog sumnjam da je pedofil. Taj momak se zove Darko  ima 19g i zaista ne bi da moja deca gledaju kako se taj pedofil ponasa jer to mogu da shvate  kao normalno ponasanje. Taj Darko pipka decu, cupka ih u krilu, sapuce na uvo...

Onda bi sledilo pitanje jel dirao moju decu. a ja  odgovorim: nije(hvala Bogu). I tada sledi pitanje sta ja ustvari prijavljujem? Sumnju? To trebaju roditelji te dece da prijave. Tu nema krsenja zakona. Ko sam ja? Majka zabrinuta za psiholoski razvoj svoje dece. kako bi nasmejala pandura

Na B92 su pre par nedelja pricali o otvaranju neke nove sluzbe gde bi gradjani mogli da prijave sumnju za pedofiliju. Ali to pocinje sa radom tek u Septembru.


_____________________________

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Čuvajte decu
27.6.2010 10:40:01   
Cvetana
Ovo je strasno !!! Ja ne mogu da verujem da se te majke tako ponasaju. Prvo sto mi dopire iz secanja kad sam bila dete je ne prilazi nepoznatima, ne uzimaj slatkise od njih itd.
Prijavi ga obavezno ! Zovi policiju vise puta ako treba, oni MORAJU da izadju. Ja sam tako vise puta zvala zbog jednog sto se motao kod nas po ulazu zgrade, mislim da je bio psihicki bolesnik, sav odrpan i smrdljiv, spavao u ulazu. Prvi i drugi put su me iskulirali, kao znamo mi njega ima tu pozornik nije on opasan, ma sta ja imam da mislim da l je opasan ili nijeuser posted image  Kada sam treci put nazvala toliko sam urlala u telefon, s druge strane je bilo u redu gospodjo, smirite se gospodjo...........ali ga vise nikad nisam videla.
Zovi ih obavezno, neka urade informativni razgovor s njih, neka ga zaplase, da vise ne dolazi.
U svakom kraju je pozornik, pa neka se on malo cesce proset_a da vidi sta se desava tu. Ti kao gradjanin imas sva prava ovog sveta da prijavis SUMNJIVO PONASANJE pa neka oni posle istrazuju. Ne daj boze da se desi nesto, posle ce da bude nismo znali, nismo obavesteni. uffffffffffffffff, al sam se iznervirala sad.

< Poruku je uredio Cvetana -- 27.6.2010 10:43:53 >

(odgovor članu Novosadjanka T.)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Čuvajte decu
27.6.2010 11:37:00   
Grejs
Uf kako mrzim manijake!Bilo kakve vrste grrrrrrrrrrrrrr!Prosle godine  sam jednog  odvratnog dobro izudarala u parku!Naime kako imam kucu -pudlicu setala sam je svako vece u parku kod Vuka tu ima dosta dece mama ali bogami i tata.Sedimo tako jedno vece nekoliko zenica sa kucama i decom i ja kad covek lepo sedi drpa se za onu stvar i gleda u devojcice koje su bile sa nama (3 i 7 godina).Ja ne verujem sta radi jedna mama mu pridje i kaze "sram te bilo sta to radis zvacu policiju" a on njoj "pu.. ku.. mrs  u ppp mat.. zovi policiju"i izvadi ga na nju totalno i prebaci se u stojeci polozaj  !!!!!!!!!Ja lepo ustanem i tako ga pokosim lou kikovima da nije mogao da se digne sto sam iskoristila i olupala mu glavu dooooobro o klupu.Otpuzao je iz parka i nikad ga nisamo vise videli!Ma kakva policija u tim trenutcima mi nije pala na pamet sva sreca pa sam dobro obucena za odbranu i napad jer treniram naporno godinama bas za ovakve situacije.Mi da radjamo decu a neki bolesnici da ih samo pogledaju  na takav nacin uuuuffffff!

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Čuvajte decu
27.6.2010 11:41:33   
Nena81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grejs imas pice od mene
hrabra zeno
pa kad policija ne moze nista da uradi nekad moras da uzmes stvari u svoje ruke


_____________________________

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

(odgovor članu Grejs)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here