|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Čekamo II crtice 09/16 [chat]
1.9.2016 10:26:48   
Ana RR
Dragi forumaši,

Pošto teme ovog tipa koristimo uglavnom za razonodu, vas molimo da ne zaboravite da konkretna pitanja o zatrudnjivanju, trudnoći, bebama, deci, porodici itd. postavljamo u za to otvorene teme.

U vezi toga preporučujemo da pročitate

OPSTE USLOVE KORISCENJA FORUMA

Ako ta pravila budu kršena, "chat" teme ćemo zatvarati.




Čekamo vesti od avgustovskih trudilica:



user posted image 16.08. WhiteSnow


user posted image


user posted image





Selimo se u oktobar:



user posted image



user posted image

user posted image



Za buduće mamike navijamo:

Spisak RR trudnica
Spisak RR mama

Prijavite se na spisak, pa da čekamo i navijamo zajedno!!!

Molimo trudilice da prijave svoje datume (ne)očekivane menstruacije tako što će moderatorima Ana RR poslati PP! Ukoliko to ne učine, može se desiti da ne budu na spisku. Hvala!!
user posted image
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
2.9.2016 10:54:09   
Bejbili*
cekalice gdje ste? nesto vas nema sigurno muckate pa nemate kad ovde da se javljate user posted image . evo moja vestica bi trebala da stigne 13tog. ja se nadam da neće i da ce biti jedna mala user posted image . ljubim vas svee

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
2.9.2016 16:09:20   
Angelk
Meni danas stigla user posted image bas bezveze... :( Nego ajde, idemo u nove pobjede!

(odgovor članu Bejbili*)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
2.9.2016 18:45:44   
vocicana
Samo da vam pozelim mnogo user posted image testica u septembru!!!user posted image vrednice

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Angelk)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
2.9.2016 18:56:19   
yelly
Crtice, budite mi vredne, da bude sto vise user posted image u sept :)

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
2.9.2016 22:02:34   
Zakicaa
Da vas pozdravim cekalice,ja ne bih trebala da dobijem 24-tog sept.Budite vredne😆..

(odgovor članu yelly)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
2.9.2016 23:52:48   
sandra123
Evo i ja da.se upisem kod vas iako nisaam cekalica..
Ljubim vas sve i navijam :)user posted image user posted image

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
3.9.2016 0:24:38   
leptir 40
Sta da kazem, meni stigla juce, al otugovala sam, sta drugo.

Svima koje cekaju svoj datum sretno

(odgovor članu sandra123)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
3.9.2016 8:38:23   
AnaAna1
Ajdeee, ja navijam da mi se neka pridruzi sto pre pa da se druzimo sve do porodjaja user posted image

(odgovor članu leptir 40)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
3.9.2016 11:57:03   
Bejbili*
eh drage moje cekalice.moja vestica nebi trebalo da stigne za 7dana. a posto je moja menstruacija uzasno ne redovna test neradim do onda kad mi bude kasnila 10dana user posted image prosli mj kasnila radila sam 3testa i samo se bezveze razocaravalauser posted image . ako vestica stigne i ovaj mjesec onda pocinjem da mjerim tu bazalnu temparaturu pa da vidim sta ce mi to donijetiuser posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
5.9.2016 9:19:05   
WhiteSnow
Evo da se i ja prijavim. Ne treba da dobijem 15.09.16 user posted image user posted image user posted image user posted image muckamo, cekamo user posted image

_____________________________

Lazar 23.10.2010.
Viktor 05.04.2013.

(odgovor članu Bejbili*)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
5.9.2016 9:19:41   
zumbulcic
Dobro jutro zene, evo ako me primate voljela bih ako ste voljne da malo procaskamo i razmijenimo iskustva user posted image
Ukratko cu da opisem nasu dugogodisnju borbu. Ja sam 88 a mm 78 godiste. Poceli smo da ganjamo trudnocu od 2009-te , odradili neke nalaze ja:briseve,hormone,papu sve ok, kod mm spermogram relativno ok, kazu dr da moze doci do prirodne trudnoce. Tako smo se ganjali s cijanim odnosima i f-metrijama 3 godine, do trudnoce nikad nije doslo. Kazu mlada si i studiras stresan fax pa desit ce se....ali nista se ne deesava

2013-te pocnem malo da goglam oko nalaza i odradim nove torch,ueraplasmu,urinokulturu, antitijela itd ne mogu se vise ni sjetiti, svi nalazi ok i dr me uputi na iui. Kad se sjetim prve iui kako sam bila ubjedenja da ce uspjeti ali corak, beta manja od 1. Nakon 2-3 mjeseca odradim drugu iui - beta manja od 1. Sve su mi lade potonule.
Da se vratim na nalaze kad sam otisla na konsultacije prije iui dr mi je dao poprilicno velik spisak nalaza koje treba da odradim, sve sam odradila osim iri i ogtt i trombofilije. Te nalaze mi je dr rekao da ne radim jer on "pretpostavlja da su i oni ok i da se oni rade tek nakon dvije neuspjesne vto" Posvadam se s dr i odem i napravim godinu dana pauze, nisam htjea nista raditi ni ici na preglede...pustim sve kraju

2015-te ponovo se pokrenem, promjenim dr (bolje recci od muza predem kod zene user posted image ) odem na konsultacije i kazem da hocu da da idem na vto ali prije toga da odradim sve nalaze koje se rade ako ne uspije vto. Dr me odmah uputi da odradim iri,ogtt i tormbofiliju i to odradim kad ono problem. Inzulinska rezistencija ukljucen siofor 500mg 2x1. Kod trombofilije takoder problem imam mutirane gene pai 4/5 i mithfer gen kaze dr da ce mi ukljucit clexan poslije transfera. Njen svjet je bio da prvo pokusamo 3 mjeseca prirodno, navodno dok pocne djelovat siofor. Slozila sam se, kad vec cekam 5 godina mogu i tri mjeseca.
U tom cekanju, bio je pocetak godine razboli mi se mama i u roku 3 mjeseca umre, samo 49 godina user posted image opet sam sva pala u neku depresiju, zatvorila se u stan...uzas kad se samo sjetim. i nekako u ljeto smognem snage i odlucim da krenem u postupak vto. Odem kod dr provjerim jos neke nalaze i krenem dugim protokolom
Dva mjeseca mikroginom, pa stimulacija pa punkcija, se prode ok.Dobili smo 8jc, od kojih su 5 dosle do blastociste ostale tri propale.
ET smo radili 24/25 decembra, vratili jednu blastu a ostale 4 zaledili i to 2 slamice sa po jednom blastom i jednu slamicu sa dvije blaste. Pocela sam se bockat clexanom, koristila utrogestane, folacin i siofor. i nakon 14 dana po prvi put u zivotu ja ugleda user posted image mojoj sreci nikad kraja...odradim betu kad ona mala, ponovim za dva dana dupla se ali je i dalje dvocifrena. Odem na uz dr utvrdi trudnocu, nikad necu zaboraviti onu predivnu tackicu...bila je to 5s5d trudnoce, vratim se kuci sva u oblacima i pojavi se spoting, zovem dr kaze lezi i ne ustaj, navecer krenu i crveno zovem je kaze uzmi depo pr injekcije uzem i to i slijedi patnja.Spontani krenuo, prog neda a priroda hoce da se rijesi embriona,,,,kad se samo sjetim kakvi su me znojevi oblijevali, ustani, sjedi, hodaj ne mogu se smiriti i u jednom trenutku osjetim toplinu dole odem u wc i imam sta i vidjet, ogromna masa endometrija i na njoj zakacena GV i u njoj mali crvuljak, moja bebica.Slikam i posaljem dr i ona kaze moguce da je spontani ali da dodem za dva dana na uz pa da vidimo.
Odem i na uz se nista ne vidi, bio je spontani i sve je otislo samo od sebe.

Dogovorim odmah fet za maj 2016-te, dok se malo organizam odmori. Provjerim samo stitnu i tu tsh 3,75, ukljuci mi letrox i za mjesec dana spadne na 1,6. U maju vratim 2 blaste. Sama priprema feta je bila opet kontacemcija 2 mjeseca, od 2dc estrofem i pracenje uz. Nisam bila zadovoljna endom bio je popriicno tanak a bio je i anovulatorni ciklus, opet sam sutila i vjerovala dr. Nakon 14 dana beta manja od1.

Odem ponovo kod dr i kazem da hocu opet na fet ali pod odredenim uslovima, ne zelim da cekam. Kazem da hocu fet u prirodnom ovulacijskom ciklusu, hocu da mi je endo veci od 7mm i hocu da se meni posveti a ne da budem u nekoj semi sa 15 zena gdje sam kao na traci. Slozila se i evo ganjali smo ovaj mjesec O isla na uz 3,10,13 dana ciklusa. Kad mi je lh bio pozitivan rekla je da od tog dana brojimo 5 dana do vracanja, ja nisam vjerovala lh trakicama s neta i nazovem je i kazem da hocu jos jedan uz da potvrdimo O, nasmijala se ali je rekla da dodem. Odem i stvarno ukazuje se zuto tijelo user posted image onda sam se smirila. Evo danas mi je 4dpt, vratila sam jednu blastu i cekam, pomalo osluskujem simptome pa vidjet cemo. Nadam se da ce ova treca sreca upalit Ostala mi je jos jedna blasta.

Tek sad vidim da ovo nije ukratko user posted image nadam se da mi necete zamjeriti...jednostavno htjela sam s vama podijeliti.
Ako sam profulala temu neka moderatori prebace postuser posted image

(odgovor članu Bejbili*)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
5.9.2016 11:54:06   
AnaAna1
Pozdrav zumbulcicu! Nisi promasila temu, na pravom si mestu :) Dobrodosla na forum i sto pre otisla sa ove teme pravo u trudnicke, vec tamo za 7 dana! user posted image ...Nije ti bilo lako svih tih godina, bas si prosla kroz sve i svasta... nadam se da ce ovog puta sve proci kako treba, i da ces brzo zaboraviti na sve to sto je bilo, a mi smo tu sada da ti pruzimo podrsku koliko mozemo dok cekas :) videces, mnogo je lakse kad podelis iskustvo ovde na forumu, i dobre i lose stvari user posted image a nadamo se u buduccnosti samo dobre user posted image

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
5.9.2016 16:21:18   
vocicana
Oh zumbulcicu, sta si sve prosla...bas mi je tesko bilodok sam citala.
Sve razumem, bas je strasno koliko si se izmucila, zelim ti od user posted image da user posted image dodje, stavrno si zasluzila. Jao kakva nocna mora majko mila.
Sve radi prema osecaju, nadam se da si sada dobro i javljaj nam se, bice ti puno lakse.
Drzim pesnice jako da nam budes debelica uskoro!!!

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
5.9.2016 21:12:57   
Bejbili*
Draga zumbulcic zelim ti od srca da sto pre ugledas user posted image . mnogo mi je tesko bilo dok sam ovo citala ti si mnogo jaka osoba svaka ti cast i bas zasluzujes da postanes majka. ovde smo svi u tebe ovde je puno divnih osoba koje su tu i da se raduju s nama i da tuguju s nama. ljubim vas sve i navijam za sve cekalice a i za sebeuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
5.9.2016 23:09:32   
Zakicaa
Zumbulic draga,zaista si prosla kroz jako teske stvari u zivotu,a tako si jos mlada!Veruj mi da mi je zao kada cujem da se neko tako namucio,ali glavu gore..nadaj se najboljem.I ja sam imala takodje jedan jako tezak period pre dve godine kada sam par dana pre sedmog meseca izgubila bebu i veruj mi da me i dalje to proganja i plasi kako ce biti sledeci put,ali moramo da se borimo,docekacemo i mi nasu srecu.Drago mi je sto si se javila,ovde su devojke sjajne i velika su podrska!

(odgovor članu Bejbili*)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
6.9.2016 7:41:48   
IvanaSK RR
Zumbulcic, zao mi je. Želim ti da sto pre ugledas dve crtice.
Zakice, nadam se da si vredna 😘

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
6.9.2016 8:15:18   
zumbulcic
Jutroo
Hvala vam drage na dobrodoslici user posted image
Zakice evo trnci me prodose kad procita da si izgubila bebicu tako kasno, divim ti se...i tebi a i svim zenama koje produ tako. Misljenja sam ako vec treba da ide neka ide bar u 5-6 sedmicama a ne tako kasno user posted image

Ja sam jucer od 14h bila ocajna, izcista mira me poceli neki znojevi obljevat, neka slabost i na kraju zavrsim 2 sata u zagrljaju wc solje. Ne znam od cega ali povracala sam ko luda. Sreca mm otisao i kupio mi tosta i caj od kamilice pa sam sebi malo istostirala koju krisku i popila caj pa se ko malo smirilo. Da kazem da sam nesto pojela, nisam...samo 2jaja s kajmakom. Da pomislim7 da je neki simptom jos je ranouser posted image Nadam se da cu danas biti ok

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
6.9.2016 8:18:45   
vocicana
Previse si opterecena, razmisljas, boris se za to malo bice, pa od napetosti i povracas. Zelim ti od srce sve najlepse, da znas.
Zakicee, ljubimo te since i ja.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
6.9.2016 8:28:18   
zumbulcic
vocicana sumnjam da je do toga, bas naprotiv..zadnje dvije godine sam nekako otupila i uopce nisam vise u tom fazonu opterecenja i razmisljanja., a bila sam itekako. Mozda si stekla takav dojam na osnovu moje zivotne price. Drago mi je da je doslo do trudnoce, uvjerila sam se da smo kompatibilni user posted image pa desit ce se opet, bilo to s ovim embrionom u meni ili onom zamrznutom a ako ne ni sjednim idemo opet jovo nanovo hehehe. Prije da ce biti pad imuniteta ili od dosta lijekova a slab apetiti

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
6.9.2016 8:31:09   
vocicana
user posted image user posted image

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
6.9.2016 21:41:13   
leptir 40
Pozdrav crtice,
ja se selim u oktobar. Završila se vještica. I dok ovo pišem mislim na spontani koji sam imala prošle godine
u oktobru mjesecu, uh kako godina sekunda, prođe, a nakon toga osam mjeseci ponovo spontani, ali bila pa prošlo.

Vociii ti nas baš bodriš, baš ti hvala ali nešto ne mogu da se sjetim, izvini, hoćeš li ti ponovo u odbrojavanje, oprosti molim te ali nešto nisam sigurna .

Gdje nam je Krin, mućka žena user posted image , Kriiiin gdje si se skrilauser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
7.9.2016 8:07:47   
vocicana
Leptiricu na zalost, nema vise odbrojavanja. Nisam startovala na vreme, a volela bi da ih imam troje. Prica stoji, mm je 12 godina stariji od mene, ima vec dete koje ne zivi ovde, mi smo bebca dobili pre pet meseci i to je to. Imam ozbiljnu povredu kicme, jako sam tesko podnela trudnocu u tom smilu, ovako zaista bez i jednog jedinog problema, ali ne, vise necu radjati. Selim se u temu spirale, posle iscekivanja user posted image i radosti povodom toga, u mene se naselio manijakalni strah da ne zatrudnim ponovo, tako da se sa tim vise necu igrati.
Krin i ostale, sve vas user posted image , uvek ce vam Voci davati podrsku i vetar u ledja. Samo vi meni budite vredneuser posted image

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu leptir 40)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
8.9.2016 6:10:21   
krin 40
Drage moje samo da se javim i upisrm.Ubih se od posla,nisam usla na rr sedam dana.Danas je 11 dc,cekam ovulaciju,zelim Vam svima,bebe sto pre.Ljubim vas

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Čekamo II crtice 09/16 [chat]
8.9.2016 8:12:20   
AnaAna1
Cekalice su izgleda bas vredne ovih dana pa nigde nikog nema user posted image ako ako ajde pa da pljuste user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here