|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
8.3.2018 15:23:00   
vonavoj
Maraj.manji stres ce ti biti bez para..mozds tvoji uskoce..nego da brines oko krvarenja..bebe..
Ja bi na neinvazivni test i cao..i ovako.moze na rate..
Mislim da tebe!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 276
8.3.2018 15:24:31   
Maraj
Hvala Vonuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 277
8.3.2018 15:49:55   
Rosita
Moj D primio urbason. Neprestano kaslje. Promene vremena, napadi zbog vlage, a iscrplejn od virusa.user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 278
8.3.2018 15:50:07   
smeško
U kom smislu na rate? Preko kredita?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 279
8.3.2018 15:55:04   
Sanjica26 RR
Danas sve moze na rate preko kartice, bez kamate Raspitaj se Maraj. Mozda je to bolja opcija nego ici na AC. Cuvaj se. user posted image

A ti Bojana, javljaj sta kazu,

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 280
8.3.2018 17:51:58   
Maslacak15
Evo mene. Bila na CTGu pa malo do posla. Sutacija je mirna, malecka se bavi sportom, nema ni K kod kontrakcija. Nadam se da ce tako i ostati.user posted image . Sad vec moram da se odmosim. Fit sam al pomalo ko nasukana foka :):)

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 281
8.3.2018 18:56:48   
Maraj

IZVORNA PORUKA: smeško

U kom smislu na rate? Preko kredita?

Pa da. Al je beskamatni. 650 e u dinarskoj protivvrednosti. Izadje valjda oko 78500 din

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 282
8.3.2018 18:59:11   
smeško
Da, mm je promenio posao pre par meseci, pa nije mogao tako, nije proslo 6 meseci.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 283
8.3.2018 19:00:10   
veselicaa
Maraj super da moze na rate.Nemoj da se nerviras user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 284
8.3.2018 19:01:48   
Maraj
Veselice, stomak me boli koliko sam se danas isplakala. Ja se kao smirim. Prihvatim sve kako jd. I onda opet odem kod dr i oni me poremete...

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 285
8.3.2018 19:04:15   
veselicaa
Draga razumem te,ali sta ces.Ne vredi da se nerviras :*

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 286
8.3.2018 19:38:27   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame. Imamo grejanjeuser posted image vec sam.pocela bivati dzangrizava i nikakva jer mi je hladnk u kuci dobro je da je dosao majstor inace bih ga zadavila.
Ja sam razmazena. Volim kad je svuda u kuci podjednaka temperatura. Tj kad je svuda toplo. A ona fora grejem dve sobu e ne grejem mene izludjuje. Razmazena sam. user posted image

Maraj ne znam sta da ti kazem da ti bude lakse. Zagrlila bih te eto toliko. Zao mi je sto je sve takvo cimanje i sto covek provede vreme brinuci i razmisljajuci. Mm je bio za nifty ja sam bila protiv. Ali da sam bila u tvojoj situaciji da primam terapiju i da se stvar komplikuje tako verovatno bih i ja isla na jedan od tih testova.

Razgovaraj s muzem i nazovi dr u DZ i reci svoju odluku. U principu ja verujem da geneticar ni ne bi znao nista da ti kaze o tome kako t oja terapina utice na AC jer su kod nas dr sad dobri samo u svojim oblastima.

Rosita jel D bar bolje od urbazona? Joj i ova promena vremena bas sad nasla. Lepsi je vazduh kad je sneg i minus. Moja drugarica se odselila i
U Irsku i kaze nije imala respiratornih problema od kad je otisla a ovde se patila najstrasnije. Nasa klima je uzasna.

Sad cu D da spremam za krevet. Crtale smo i crtale danas.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 287
8.3.2018 20:11:42   
Maraj
Hvala ti ljiso puno na podrsci. Jedva cekam da L zaspi da legnem i ja. Tako mj teži nesto u glavi. Bas sam se optererila danas.
Ja sam se ljiso bas potresla, da niko u toj komisiji u Feontu nije video da ja primam fagmin. Ma nije me ni pitao da li primam neku terapiju. I ginekolozi i genericari su u komisiji. Njih 5-6 se ispotpisivalo na tom mom uputu. Jako su me povrsno odradili i to me jako pogodilo. Pa sta da mi moja dr gin iz dz nike rekla ovo danas. Da mi je samo dala upuz za ac, ovi krenuli da rade...a da mi onda krvarenje ne stane. Ja bi onda bila u onih 0,5 posto ili koliko vec kojima se ac zavrsi kako ne treba.
Nervira me i ljuti kada dr krenu svoj posao da rade rutinski. Svi smo mi drugaciji i nikako ne mozemo biti rutina doktorima

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 288
8.3.2018 21:15:15   
Misha i Ljisha
Maraj poslaal sam poruku svom dr i pitala ga da li je terapija fragminom prepreka za AC. Cekam odgovor. Javim ti sta kaze u svakom slucaju. Dr i ja smo prijatelji odgovorice mi se sigurno znamo se vec deceniju i posecujemo.

Ne znam sta da mislim o doktorima. Ja iskreno eto Bogu zahvaljujem na svom dr koji je divan. Koji nije sujetan ako nesto ne zna ili unekoj oblasti nije ekspert sam kaze i posalje te negde drugde ili trazi i on sam savet. A da ne pricam da je i on za to da se dr edukuju kako da pacijentima "saopstavaju vesti" a ne kao tebi ili Bojani. ovo sa Bojanom me bas potreslo.Prosto ne verujem kakvi su. I sta sad zena moze da pomisli. Ma....

Majke mi najbolje ovima sto ni ne odu kod lekara nina potvrdu trudnoce a kamoli nesto drugo.One ne pomisle da je mozda vanmatericna trudnoca, a kamoli da nesto nije ok sa bebom (znam jednu zenu mesecima nije dobila pretpostavila da je trudna i onda tek otisla na ekspertni UZ u 12toj nedelji a ono potvrda trudnoce i da li bebi kuca srce i ostalo ma nista...nit brige nit pameti)

Sef mi se nesto ne javlja. IDem da se istusiram pa ga cekam u pidzami

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 289
8.3.2018 21:43:32   
vonavoj
I ja mrzim dr kad rade kao da smo brojevi..i moj ginekolog je dobar..dosta je upucen u svaku trudnocu iako ima najvise trudnica u dispanzeru..zenu mu prosto veruju..a crnjak je da on nema decu..sto je bas tuznouser posted image
Inace.meni se muz u 17h javio da je u kafani sa kupcem..i jos ga nema..hvala mu na ukazanom postovanju.makar na jednom jebenom danu..a tako je dan lepo krenuo..od kolega dobile dorucak.cokoladu..radile do 12h.otislw nas 4 na rucak,na racun firme....a on je poslovan covek i "mora" da sedi u kafani 8h jer je to ipak kupac,koji mu donosi pare..a ja sam samo neka zena,trudna i majka njegovo troje deceuser posted image user posted image
Ovo je bilo za negativu,zar ne...

Direktna veza do poruke: 290
8.3.2018 22:13:30   
Maraj
Oh von...ne znam sta da ti kazem. Mene i nervira to usiljeno da bas mora na danasnji dan nesto da se desi...ali nije da mi ne prija. Ja sam se dovorila sa mm da me izvede u piceriju. To sam zelela. Moji cuvali L tako da smo mogli. I bas sam uzivala u poklonu user posted image zajedno jedemo u restoranu. Ima li boljeg poklona za trudnicu user posted image
Al dobih i drugi poklon. Helanke za trudnice user posted image zna mm sta meni treba user posted image
Trazi mu veceras kad dodje da ti se sutra iskupi sto je veceras omanuo

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 291
8.3.2018 22:15:03   
Rosita
Joj von, ne znam šta da kažem. Mene u vezi sa ovim danom ne potresa ništa. Ali razumem te. Valjda ne mora toliko da ostaneuser posted image
Toliko sam besna zbog ovog sa maraj. Krajnje su neodgovorni. Mada verujem da pre samog postupka pitaju za terapiju, ali sta tad vredi? Ne bih da komentarišem više, svašta bih rekla. Drži se maraj.
Ja sam promukla i kašljem, ali ljudi, moj D se razbija od kaslja. Laringitis, slajfuje nenormalno. Raspade mi se deteuser posted image . Podočnjaci, bled, ma u usta zalogaj od kašlja ne može da stavi. Ja sam ga nahranila bistrom čorbicom i pojeo je jednu bananu danas. To je sve. Ne vidim da je urbazon puno pomogao, ali ne znam može li odmah... Rekla je da je dala malu dozu. Večeras i pulmikort i aerius. I nastavljamo. Napio se brufena, ab za ovih par dana... Baš se jadan mučiuser posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 292
8.3.2018 22:15:23   
Maraj
Ne napisah vam... L je zaspao u 22h i to jedva. A ustao je jutros oko 8. Nije hteo da spava posle podne. Ja bila ubedjena da ce zaspati oko 20-21h. I ovo u 22h je jedva zaspao... bas me iscrpeo

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 293
8.3.2018 22:20:43   
Maraj
Rosi hvala ti puuuno na podrsci. Zato sam se ja i uznemirila. Jer ja kad dodje 20.na zakazanu ac ja sam vec 19.uvece primila moju terapiju u dz. Niko u Frontu da kaze da treba da pauziram ili da se posavetujem sa hematologom. Svakako o tom prestanku ne bi smeli oni da odlucuju bez hematologa. Dakle doveli bi me pred svrsen cin , tog 20.
Ne znam bolje da ne razmisljam sta bi bilo kad bi bilo. Imam utisak da me neko odozgo cuva i da ce biti sve ok.
Daj D supicu. Bar onu masnocu iz supe. Nek popije iz solje. Ne mora da jede onu testeninu.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 294
8.3.2018 22:29:43   
madre
Jao, Rosita, da prodje sto pre, bas je tuznouser posted image
Maraj, bas mi je zao sto nemas mira, to je bas tesko! Drzi se... Jesi li resila nesto?
Von, nevezano za danasnji dan, i ja bih bre bila besna!

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 295
8.3.2018 22:31:01   
vonavoj
Ne pridajem veliki znacaj ovom danu..ali i da je bilo koji drugi prosto nije u redu da te nema ceo dan...a na danasnji dan si mogao da imas izgovor da zuris kuci..ali je.onda bi bio papucar...
Rosi.bas je nagrabusio..to mu j3 slaba tackauser posted image
Moje devojke jos ne spavaju..lezi u krevetu u mraku ali ih cujem..iako idu u vrtic.jos im se ne spavauser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 296
8.3.2018 22:33:32   
Sanjica26 RR
Hoces da te utesim. Ni moje jos ne spavajuuser posted image Kako su vece sve se vise zezaju.
rosi, mi smo pre dve nedelje muke mucili sa time. Izbegli smo ovog puta inekcije.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 8.3.2018 22:39:26 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 297
8.3.2018 23:08:43   
Misha i Ljisha
Von bas bezveze.

Moj je dosao isto sa zakasnjenjem kuci ali ne bas tako velikim. Doneo kesu u obliku srca i nes kafu (kaze bilo danas na akciji a nestalo nam nes kafeuser posted image ) meni doneo keks a D doneo kinder jaje. Mislim znala sam ja da ce nam nesto doneti, uvek bar sitnicu. Al vidis Maraj mogla sam i ja njega da driblam da narucimo picu. Skroz sam zaboravila eheheh...

Nego pricam sa mamom o osmomartovskim poklonima i kazem jeste bas moj brat sad kupuje zeni poklon u iznosu od 5000 ili vise tek ce moja mama, tvoj brat je zeni kupio jaknu za 22 000 user posted image user posted image Ko zna zna ko ne zna dva ahahahah...E von vidis to je papucar ahahahh salim se. Al svaka cast i bratu i snajki. sta ja znam ja bih mog zadavila da je otisao i kupio mi glupost ali se ne bih bunila za jaknu. ehehhehe.. (dupli standardi) Mada je po meni vecera idealna, uzivanje u dvoje. I onda nekako ni nije samo poklon meni vec je poklon za nas.

Ovaj moj sef mene malo z. Ja usla pod tus kad on me zove. Ugasim vodu da ne cuje i tako sam stajalapod tusem 20 min mokra i smrzla se i onda je rekao zvace me za 10 min evo proslo vec sat sigurno i jos ga cekam. Bezveze mi da odem u krevet a da se ne cujem sa njim pre toga, al sad mi se vec oci same sklapaju. Umorna sam i opet pocinje oko da mi igra

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 298
8.3.2018 23:27:02   
Rosita
Ljišo, baš je specefičan tvoj posao. Znam da ti ne bi mogla svaki dan na klasični, a ja isto mislim da ne bih mogla tako kao ti. Mislim, kad bih morala bih, pogotovo ako nije neki naporan posao, ali ono što bi mi smetalo je to čudno radno vreme, uveče, dok nešto drugo radim... Malo difuzno, sve na pola. Volim da kad završim radni dan to bude to, uveče da sam slobodna. Mada i klasični posao, moj konkretno, ostaje često u mislima i kasnije...
Hvala na podršci, evo čekam 00 da dam ab.
Ja dobila mocart kugle. Dosta. D ni napravio čestitku

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 299
8.3.2018 23:58:47   
vonavoj
Šok.za šokom..javio se da ostaje da prespava..malo je popio,pa da ne vozi..a ja sam sad budala koja preteruje i dize frku..takav je posao komercijalnog direktora..ja sam ostala bez komentara...jos cu ispasti ja kriva sto preterujem i dramim.pa ce jos i on biti ljut na mene..user posted image user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
IMAM 40 i TRUDNA SAM
Šta bi bilo drugačije da sam rodila decu ranije, recimo u dvadesetim? Da li bih imala više energije, da li bi se moje te...

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here