|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
7.3.2018 18:27:32   
smeško
Ja vise ne ponavljam. Naljutila sam se najstrasnije par puta i to je to. Ne zelim da se osecam kao na margini. Ja sve pamtim. A on sad ukljucuje alarme i podsetnike, jer zaboravlja i kad on ide kod lekara, a kamo li ja. Jedino se sad u trudnoci ne zaboravlja, to je nesto drugo.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 226
7.3.2018 19:00:22   
Maraj
Smesko moj pije lekove za pritisak ujutru i uvece, pa jedno12-13 godina. I mozesmisliti da zabiravi da popije lek. Ja ga nekad podsecam
Krene na posao i ne popije lek. Eeej pa to ne mozes da zaboravis!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 227
7.3.2018 19:03:57   
vonavoj
A vrhunac baksuza..krenem u 6 i stizem knap..a isred udes i nema napred..okreci se.idi okolo..po nekim rupama..sve me sad boli..
Pametne su bre one njanjavr zene..em sama vozim,em vucem decu...dok se ne raspadnemuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 228
7.3.2018 19:06:56   
Maraj
Cuti von bar vozis tj imas polozeno. Ja sve zavrsavam na šipci user posted image (autobusom ili tramvajem)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 229
7.3.2018 19:30:10   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: vonavoj

A vrhunac baksuza..krenem u 6 i stizem knap..a isred udes i nema napred..okreci se.idi okolo..po nekim rupama..sve me sad boli..
Pametne su bre one njanjavr zene..em sama vozim,em vucem decu...dok se ne raspadnemuser posted image

user posted image e i ja to pomislim X puta.

Kazem ja mm hajde ides sa mnom na UZ, tek ce on meni : Mislim ono kao idemo zajedno ljubav i to. Ja rekoh da. On samo kratko NE! user posted image

Vozio me na kordocentezu i vratio me kuci i rekao, mogla si ti to sama jel da. user posted image A covece nekad necu sama. Sve sama. Isto kao i ti von. I onda mi dodje i kaze, ti kao da nisi trudna ti sve kao i pre. Nista ti ne fali user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 230
7.3.2018 20:34:55   
Rosita
Jao žene. Moj je dobar, neću da se žalim, ali činjenica je da kad pokažeš da možeš onda to ide. Žali se samo da trošim. A nisam tip trošadžije, ali što se mora, mora.Ja sam išla sama malopre u kupovinu u dm, onaj kod arene jer ima dosta parking mesta. Beba se raskokodakala kad sam sama po radnji, kontraš mali. Posle neka kiša, ljudi nervozni, prave se ludi i ne daju da se prestrojiš, a ja ko mazga tvrdoglava, mislim se e pa udri od pozadi, bićeš ti krivuser posted image . Kupila mahom babylove kozmetiku, ono najosnovnije, tako sam i za D. Ostala mi apoteka, neka garderobica za izlazak, posteljina... To mislim do kraja nedelje i onda da perem i pakujem. Za D sam naručila rođendansku tortu, nindza rafaelo. Danas nemam T pa funkcionišem. D do 37.8 al je još slab na momente, evo dajem mu teleću čorbicu i pustila sam crtani. Ne pamtim kad sam to kombinovala, ali ajde, da pejede nešto.
Madre, dobro za plodovu vodu!
Von, kakav sad bris, ja ko tmuser posted image
Ja u petak prvi ctguser posted image

< Poruku je uredio Rosita -- 7.3.2018 20:36:16 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 231
7.3.2018 20:38:27   
smeško
Uh, bre, Ljisho. Mm ide svuda sa mnom. Ja sam vozac, ali ne idemo mojim nego njegovim kolima. Podrazumeva se da idemo zajedno. Ima i metalnu stipaljku koja mi sluzi da ,,ukocim" pojas da mi ne pritiska stomak. Decu vec vozikam ja, idem kolima u nabavku pa ne vucem. Na posao, logicno, idem kolima. U ponedeljak bas moram da nosim doznake. Kako moze da ti kaze ne...

Direktna veza do poruke: 232
7.3.2018 20:40:45   
vonavoj
Bas sam besna..niko ne primecuje da sam trudna..ali niko..nego gazi,gazi..i decu sam kaznila..igraju se za stolom i ode jogurt..
Rosi,vaginalni bris..
Sad se feniram..a najradije bi legla sa mokrom kosom..

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 233
7.3.2018 20:46:22   
Misha i Ljisha
Lako user posted image

Ma ja kad vidim da ga mrzi ili mu se ne ide onda mi je lakse da ne ide. user posted image Evo svi zapitkuju ko ce ddete da vodi i dovodi i odvodi kad se porodim. Rekla sam im ili ce 10 dana biti kuci ili ce mm 10 dana pa onda jauser posted image Racunam na ekspresni oporavak.

Ovi jedni mm rodjaci kazu da sam kao samohrana majka.Naravno nije istina mm je odlican tata ali eto ja "kao ne radim" tj kuci sam pa sam nekako ja sve to preuzela na sebe a on se opustio.

Idem da ih poceram u krevet. Sredjena je D samo vileni sa tatom.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 234
7.3.2018 20:54:11   
smeško
Evo, dete mi je celog dana pravilo cestitke za sutra. I super je ispalo s obzirom da je mama toliko pametna ispala i umesto ukrasa i sljokica kupila ukrase za nokte! user posted image user posted image
I to mi je objasnio mm kad sam stigla kuci.user posted image

Direktna veza do poruke: 235
7.3.2018 20:54:11   
milicicak
Maraj, bas su ti brzo zakazali amnio. Stvarno mislim da nema potrebe da brines i da sve to rade iz predostroznosti.
Rosi, super i za tebe i za D. Da vas vise ne muci temperatura.
Meni danas bili roditelji, mama jedva docekala da dodje da me vidi. Isla sam i do pijace user posted image jeste da mi se na pola puta nazad plakalo od bolova u stomaku i da sam celo popodne prelezala al bila sam napolju. Mini buba je pocela da dobija poklone za rodjendan. Dobila je stafelaj od dede pa je presrecna mala slikarka.
Ja sam u ovoj trudnoci bas bas kilava trudnica. Izludecu od toga. Kako ustanem iz kreveta da nesto uradim tako graknu na mene... Kao da sam invalid... Nije da nemaju razloga ali poludecu ako budem morala do kraja ovako.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 236
7.3.2018 21:00:43   
Maraj
Joj mili hvala i tebi. Malo sam se smirila sada uz Lazara. Mazili smo se. Igrali uz Despacidouser posted image ako se tako pise. Bas me oraspolozio sinak moj. Jos mi je i zadigao majicu i trazio da mi ljubi stomak.
Ima ozbiljno da castim cim stignu rezultati amnio

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 237
7.3.2018 21:07:16   
Rosita
Ja sam u prošloj trudnoći bila kilava. Ipak, između opcije moći sve sam i ne smeti, a svi se vrte oko tebe, mislim da bismo svi odabrali prvu.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 238
7.3.2018 21:11:03   
Misha i Ljisha
Marajuser posted image samo djuskaj heheh...deca su uvek lekovita. Brzo ce i amnio. Jaooo ja.lezim.i taaaakoooo mi prija. Medenjake sam ispekla. Ostalo mi testa i sutta cu peci. Ma bas sam se umorila. A sef me zvao i rekao da cemo se cuti kasnije pa sad vrdam s posla jer kapiram da je nesto zauzet. Grize me savest ali tako mi prija sad ovo lezanje. Ceo dan odmorila nisam ni na 5 min da se opruzim

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 239
7.3.2018 21:34:02   
Maslacak15
8. Mart, sta to bese?user posted image user posted image Kod mene sve po starom samo mi se obim povecavauser posted image . Nemam utisak da bi ona napolje, tako da je za sada opasnost da mi poremeti sve planove teoretska, ali ima i jos dve nedelje.....Bas nebih volela da moram na vrat nanos u bolnicu pod kontrakcijama ali na to stvarno ne mogu da uticem tako da, kako bude biceuser posted image . Danas mi je put do vrtica i nazad bas tesko pao, ima dobrih 40 minuta vrata do vrata u jednom pravcu, menjanje dva prevoza, Prusi ne ustaju trudnicama tj mahom se prave blesavi a hladno i mracno vreme... Pa jos njih dvojica decaka dobro raspolozeni pa se utrkuju, zbijaju sege i sve ostale decije aktivnosti neprimerene mom trenutnom stadijumu hahahha I tako.

Direktna veza do poruke: 240
7.3.2018 22:37:34   
Misha i Ljisha
Maslacak saosecam. Mogu misliti kako ti je sa njiih dvojicom bilo veselo hehehe...

Eh ja sam sefa "odradila" i sad def idem u krevet. I rekla sam mu da sam lezala. Ja ne znam da slazem.

Joj sutra ce valjda doci majstor za grejanje
Odlepicemo. Evo D pocela da mj kaslje ssd. Izem ti grejanje.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 241
8.3.2018 2:06:18   
marketing RR

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Drage trudnice,
Mg Mivela i portal Ringeraja vam poklanjaju vaučere za edukativne radionice za trudnice pred porođaj u poliklinici Medikom, odnosno vaučere za po jednu edukativnu radionicu za 8 trudnica koje se prve jave na mail adresu info@ringeraja.rs. Prijave primamo do petka 9.3.2018.

Predavanje vode dr Milena Nikolić, pedijatar, dr Tatjana Pavlovic, ginekolog-akuser, perinatolog i dr Ljiljana Nedeljkovic, ginekolog akuser.
Za bebe - odgovori na pitanja vezana za dolazak bebe na svet - ishrana/dojenje, san, šetnja, kupanje i oblačenje, nega za pravilan rast i razvoj.
Za mame - porođaj i posle porođaja, ishrana, dojenje, nega itd.

Ajmo user posted image

Direktna veza do poruke: 242
8.3.2018 7:02:56   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.

Ja pretpostavljam da to vazi samo za mame iz Bg. Hajte prijavljujte se user posted image

Ja sam naravno ustajala nocas kao i po obicaju. Eno D doruckuje. A ja danas hocu da spremam kucu, mada pomisao da ce mi danas doci majstor i da ce ulaziti obuven sigurno mi vec stvara muku u zelucu. Mozda samo onako kud pop prolazi sredim i to je to.

Ideju za rucak nemam. Mislim da ce biti nesto IZ RERNE da ne moram da obigravam oko sporeta. I to cu da strpam u onu kesu za pecenje da mi ne prska ribala sam rernu prosle nedelje user posted image

Moj se bebac umirio ovih dana sad se vec brinem. Jedva cekam UZ 16tog marta. Ovaj ce izgleda ranije da dodje. Desi se onako da me "Zategne" kao pripremne kontrakcije. Za vikend moram srediti sve za dolazak pa da sam mirna.

Nisam jos ni spavacu za porodiliste kupila user posted image

A o flasicama dudama i ostalom da ne pricam.

Cekam i da vidim sta ce Heather iz amerike da mi donese (hehe grozna sam ali znam da ona preteruje pa da se ne dupliram hihihih)

Pada kisa dosadna.

Hajte mame. Da vas cujem kako ste mi danas user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 243
8.3.2018 7:36:56   
madre
i ja sam tu... isparatila B u skolu, da pustim masinu i verovatno cu da se vratim kod T da spavam. i ja sam ocekivala vreme kao juce, a mozda ce i biti, nije ovo neka kisa.
ljiso, ja uvek u trudnoci imam te pripremne kontrakcije, pocnu nekako i bas rano, ali one stvarno nista ne znace. ko ti je heatheruser posted image merila sam se malopre i onako sokirah seuser posted image
inace sam juce popdne nezgodno cucnula i od tada imam uzasne bolove u preponama, jedva koracam, ne mogu ni da se nakasljem a da ne zaboli jako, boli i pri okretanju sa boka na bok!

< Poruku je uredio madre -- 8.3.2018 7:39:52 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 244
8.3.2018 7:38:36   
Maraj
Jutro drage. Srecan 8 mart, ko slavi user posted image
Lazar 3.noc spava sam
Al je nocas nesto jaukao pa je neko vreme mm lezao pored njega. Cekam da L ustane , da popije caj i doruckuje pa cemo kod mojih , da odnesemo mojoj mami poklon user posted image user posted image
Ka cu oko 11 u dz. Moram po upute za amnio i za krvnu grupu. Nisu mi vratili kad sam se poradjala sa L pa sad moram opet i to da vadim...
Ne spremam nista za rucak. Rekla sam mm da mi se jede prava pica iz picerije. Ove pice sad sve bez testa. Ove sto peku za 3 min... Tako da me mm danas vodi u piceriju user posted image

Direktna veza do poruke: 245
8.3.2018 7:42:48   
Maraj
Madre pa koliko si se ugoila? Ja se merim kod mojih. Nisam skoro. Ako ne zaboravim, mogla bi danas

< Poruku je uredio Maraj -- 8.3.2018 7:43:26 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 246
8.3.2018 8:02:39   
madre
mnogo, maraj! 14kg! zapravo 13 i pouser posted image ne secam se u prosloj trudnoci kolika sam bila na ulasku u osmi mesec, ali sve ukupno je bilo 26kg! znam, ti i ja smo najgore u temi toga sto se ticeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 247
8.3.2018 8:06:21   
Maraj
Madre pa to ti je pola od prosle trudnoce. Neces se sad za 2 meseca ugoiti 13 kg. Meni je to ok. Javljam ti danas koliko sam ja nabacila za ovih ne punih 5 meseci user posted image tek cu ja da padnem na dupe kad budem videla.....

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 248
8.3.2018 8:48:04   
Misha i Ljisha
neeeeeeeeeeeee izbaci me rr

Ja imam oko stotke ne smem ni da se merim slog ce da me strefi. Najgore sto kad ustanem da piskim pojedem pola banane pa drugo piskenje druga polovina banane i tako u krug. Nikad gladna a stalno jedem. Uzas

Heather mi je drugarica iz Amerike, ja sam tamo zavrsila srednju skolu. Evo za 15 godina je ona bila bar 10 puta, ostajala kod nas i po mesec dana user posted image al sad nece, udala se za momka iz Hrvatske koji radi u Atlanti u CDC (control deseas center kao u filmovima hehee) a ona je novinar i imaju jako malo godisnjeg pa ustvari idu do njegovih a kod nas ce doci samo na dan ili eventualno dva. No dobro bitno da je vidim. Ona mi je bila i kad mi se D rodila, i cini mi se kad je D imala 3 godine. Nisam sad sigurna. Ma ja tih prijatelja svuda po svetu. Drago mi je kad mi dodju al me uvek strefi slog zbog novaca. I Ben iz Belgije je trebao da mi dodje (sstudirali smo zajedno u Belgiji) sad u februaru ali su mu se planovi nesto poremetili pa nije dosao. Dusa nas zaboli kad odlazi jer mu damo da nosi sa sobom dve table slanine user posted image pa oplakujemo slaninu ahhaahah (jaoooo grozna sam ahhaah)

Neka svi oni meni zlata vrede. user posted image jako ih volim.

Ja doruckovala. Evo sad se kao kanim nesto da radim. Al ne ide mi user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 249
8.3.2018 8:58:37   
milicicak
Jutro, trudnice.
Srecan praznik :)
Nas dve smo se jutros uspavale sad cemo sve natenane.
Imamo jos dve osmomartovske cestitke da napravimo pa cemo ako stane kisa da malo svrljnemo do knjizare da uzmemo neke tempere i cetkice. Mora slikarka da ima adekvatnu opremu user posted image a moram i rezultate za antitela da podignem...
Nisam vam se pohvalila da sam rekla mini bubi da sam trudna. Zalila sam se da me boli stomak a ona me onako ozbiljno pitala da li je to zato sto me gura bebica. Pa sam joj rekla da me bebica ne gura ali da me stomak boli zato sto je beba u stomaku. 15 minuta je skakala po kuci i vikala od srece da ce biti starija sestra user posted image a onda se dokopala telefona i svima javila da ce biti starija sestra. Za sada je odusevljena, da kucnem u drvo.
Mene opet boli stomak... I krsta i donji stomak kao pred ciklus... A povremeno mi se i ceo stomak stegne... Da ne pominjem koliko sve boli kad kasljem i kijam... Al, proci ce.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

4 stvari koje mame NE ŽELE da čuju NAKON C...
Postoji nekoliko stvari koje kao žena koja je imala carski rez ne bih radije volela da čujem NIKADA VIŠE.
IMAM 40 i TRUDNA SAM
Šta bi bilo drugačije da sam rodila decu ranije, recimo u dvadesetim? Da li bih imala više energije, da li bi se moje te...

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here