|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
9.3.2018 6:50:38   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.

Rosita imam ja radno vreme, od 17 do 23,s tim sto mi je hajd da kazem dozvoljeno i da odsustvujem, pa da nastavim kad se vratim. A gomilu stvari uradim i dok mi je D u vrticu. Mailovi, rezervacije, ako trebaju neke tabele, pracenje kriptovaluta i td. Moj sef ustvari nema nista protiv da radim kad go "as long as the work is done".
Jeste nekad frka, krenem nesto pa prekidam. To si u pravu. Zato meni odgovara da mi D legne do 21 i da ja onda radim na miru. A od 17 do 21 radim samo ono sto je hitno i nuzno. Nekad npr cele nedelje nemam puno posla. Zavisi od nedelje do nedelje. I uglavnom znam kojim danima imam vise kojima manje. Npr petak i subota su uglavnom spori dani za posao. Nedeljom i ponedeljkom se javim sefu isto samo ako je nesto hitno, jer mi je zvanicno nedelja i ponedeljak slobodan dan.

Znaci najcesce punom parom radim utorak sredu i cetvrtak. A kazem desi se i da cela nedelja prosto bude spora. A placena sam svejedno a ne u zavisnosti koliko posla ima. Tako d da, ovo mi definitivno odgovara user posted image

Von razumem bes, ali tm je dobro odlucio. Bolje da ostane i da prespava ako je popio. I mm to uradi ili ostavi kola i dodje taksijem. Jednom sam ga nakrpila sto je potrosio novce na taksi (nesto ga jako puno taksi izasaouser posted image ) pa sam mu rekla bolje da si spavao ehehehh...

Moj nije direktor pa se desi da dodje iza ponoci i td.

Ovaj moj veceras ima proslavu sa firmom povodom osmog marta. Cela firma ima proslavu. Bas njih briga. Tako da ocekujem da ovog mog veceras nece biti do kasno.
D ce danas doruckovati u vrticu user posted image med i maslac za dorucak pa ne moram nista da spremam jeeeee..smorih se vise od dorucaka ruckova i vecera. Moram i smisliti sta cu za rucak, nesto brzinsko jer moram danas i cas odrzati i voditi je popodne na trening i raditi.

IDem malo da procackam sta ste jos pisale. Kazem cekam da se dignu seksi teme zbog nagradnih igri jer su sve ostale valjda bile dignute user posted image al nesto su mi fine clanice koje se utrkuju hihihih

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 301
9.3.2018 7:05:51   
milicicak
Rosi, nadam se da je D bolje od urbazona, bas ga je namucio taj kasalj user posted image
Von, ne znam sta da ti kazem s jedne strane dobro sto nije vozio u tom stanju s druge strane bas je balvan bezosecajni! Ne zbog 8.marta nego zbog generalnog odnosa prema tebi! Ali sta ja da kazem, mm je juce dosao kuci nekad, sav smoren zbog gluposti na poslu, praznik mu nije bio ni na kraj pameti. Al sta da radim, takav je.
Maraj, i ovde da te user posted image i kazem ti da probas da se sto manje nerviras i da ce sa bebom biti sve u redu.
Mini buba se probudila, odoh da vidim sta cu za dorucak.
Nego zene, kad prestaju jutarnje mucnine?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 302
9.3.2018 7:33:44   
vonavoj
Vrlo je pametan.ali u svoju korist..nije trebao ni da pije...
Inace.plan je da ide danas sa kumovima i decom na Divcibare...posle svega.i posle toga kako moze on sve sam..nisam ama nista spakovala..a danas u 17h krecu...a danas ide u Vs..kad ce se spakovati..krenuti..bas me briga..neka ga i kumovi upoznaju..jer to je on..user posted image a ne ja uvek peglam,pakujrm i on ulece i krecemo..jer boze moj..ja nigde i nista ne radimuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 303
9.3.2018 8:20:04   
Maraj
Jutro drage.
Joj von i ja bi odlepila.
Ljiso nisi u toku, bile su aktivne teme user posted image tipa omiljena poza i jos nesto sad mi mozak stao
Rosi kako ti je D od jutros, kako si ti, grlo?
Mili pa obično zene imaju prva 3 meseca...al neke i duze. Mene cesto bolucka stomak i sada. Al mislim da me sada boli jer se puno nerviram u poslednje vreme.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 304
9.3.2018 8:22:19   
Misha i Ljisha
joj von i ja se tako naljutim i na kraju ipak sve uradim user posted image ne mogu ja dugo da budem ljuta

Idem da popijem kaficu, pa na poslice kucne.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 305
9.3.2018 8:26:22   
madre
dobro jutrouser posted image von, cesto iskoriste vikend da odu na divcibare, to je super! i ja svaki vikend planiram da odemo malo, ali nikako da to i ostvarimo. ja evo napravila tople sendvice, cekam da se zagrejuuser posted image danas popodne idem kod drugarice na rodjendanuser posted image
mili, mislim da ne postoji striktno pravilo oko tih mucnina, kao prvih 12, 13 nedelja... tebe jos muce?
moje malo dete jos spava, bolje da sam se vratila kod njega, nego sto spremam sebi ovo da jedemuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 9.3.2018 8:30:00 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 306
9.3.2018 8:28:13   
IvanaSK RR
Ljiso, vidis kako Maraj prati user posted image Omiljena poza i jos par sexi tema sam ja podigla, malo da promesamo temeuser posted image iako nisam igrala nagradne igre.
Meni su mucnine trajale puna četiri meseca u drugoj trudnoći.
Milicicak, evo teme Klik

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 9.3.2018 8:29:53 >

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 307
9.3.2018 8:30:07   
smeško
Dobro jutro!
Marku je danas napokon bolje! Oka nisam sklopila tri noci. Izdrzala sam da ga ne cimatam do dz i nazad. Dosadni virusi. Rosi, kako ste danas? Najmucnije mi je kada imaju temperaturu ili kaslju, to bas tesko posmatram sa strane.
Von, mm je komerc.direktor. Juce je u 14h dosao kuci da pita da li Marka treba da vodi kod lekara. U ponedeljak je u 23:30 dosao kuci. Sve zavisi od momenta. Ali, tada sam sve drzala pod kontrolom, nije mi trebala pomoc, a on je sa gen.direktorom sklapao neki posao u Cacku. Kada nam treba on dolazi ranije, kada ne treba pustimo ga i da zakasni. Tako da se slazem.sa tobom da ne mora bas tako da se organizuje i da nema opravdanja. A tek za pice...ja bih odlepila da se napije na takvom sastanku. Inace, ne volim opijanja, nikada se nisam napila i nemam razumevanja za to. Nekada mora da zakasni, da odvede nekog na rucak, da mu malo podilazi, gaji neke drugarske odnose, ali ne mora na takav nacin da ti trpis. Razgovarajte o tome.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 308
9.3.2018 8:33:08   
vonavoj
Madre.ovo im je drugi put da idu..ako uopste odu..posto je jedan kum odustao..
Razumem ja njegov posao i kad znam da nece doci ja se sama organizujem.a ovo docicu,ali ne znam kad..pa i ne dodje..pa ubila bi ga..i ne moze da ti svi drugi budu bitniji uvek..

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 309
9.3.2018 8:41:29   
Rosita
Jutro drage drugarice.
Ja evo žurim na ctg. Došla mi mama pa je sa D. Noć je bila mirna, al jutros grozno opet. Ne znam šta da mu radim. Da l je moguće da je urbazon bio preslab ili je njegov problem prejak? Inhaliram celom respulom pulmikorta od 0.25 sa 1 ml fiziol. Tripujem da mi je slab inhalator. Izduva za 15 min otprilike. Komsijin, drugaciji, za 5 min. Nosila ne servis, kazu sve ok. Najgore mi za jelo. Jer nije jeo kako treba od nedelje. Prodje T, poče laringitis.
Ako do sutra ne proradi, opet ga negde voditi moram. Ono primanje injekcije beše šokantno, trauma za njega, plač jecanje, trešenje. Ja ostajem hladne glave u tim situacijama, moram.
Pišem.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 310
9.3.2018 8:43:59   
Maraj

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ljiso, vidis kako Maraj prati user posted image

Pa nego kako user posted image kad udare trudnicki hormoni....user posted image
Mm hvala Bogu ne pije tako da nemam tih "problema"
Von mene najvise nervira to iscekicanje. Doci ce a ne zna kad mi je najgore. I ja ceo dan provedem u iscekivanju

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 311
9.3.2018 8:53:04   
madre
von, a ne rezervisu nista, imaju neku varijantu za smestaj, jel? rosi, je l ti mislis da on zbog kaslja ne moze da jede ili se ne oseca dobro i pored toga? ja pojela svoje sendvice, bas su bili lepiuser posted image i sada mi se strasno spava!

< Poruku je uredio madre -- 9.3.2018 9:03:53 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 312
9.3.2018 9:18:21   
madre
inace, pisala sam u temi moda za trudnice, ali niko nije odgovarao... koju/ciju zimsku jaknu nosite vi u trecem tromesecju? sta nosite od garderobe, jeste li nesto kupovale?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 313
9.3.2018 9:54:06   
Rosita
Madre, najviše zbog kašlja. Iscrpljivanje kašljanjem. Počeo je bio da jede jedan dan posle T, a pre laringitisa.
Ljišo, ja jedan nabudžen posao nisam dobila, nakon sto krugova razgovora, jer sam "previše sistematična"user posted image . Njima je trebao čovek danas za juče i max deljene pažnje. Ali od kad imam dete, ofleksibilila sam :)
Madre, nosim jaknu od prethodne trudnoće, od pre 5 g. Da nemam, uzela bih od mm nešto, ne bih kupovala. Kupila sam ukupno 2-3 haljine i 2 helanke.
Von, nije morao toliko da popijeuser posted image
Ctg je dobaruser posted image bris grla moj u redu.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 314
9.3.2018 10:04:10   
smeško
Rosi, bravo za rezultate! Naravno da ne jede zbog kaslja. To toliko nadrazuje grlo i zeludac da ti hrana nije ni na kraj pameti. Ali iscrpljuje maksimalno. Ni Marko jos ne jede, ali pije orosal i samo cekam da mu temp.jos padne i da malo rešimo pitanje zapusenog nosa i rucace.
Izgleda da mi je napokon legla prva plata preko rfzo-a! Odmah cas_tim!user posted image
Madre, ja nosim neku pufnastu jaknu i u ovoj trudnoci. Prve dve su mi se i zavrsile u toku zime i super me je sluzila. Ali, ona je siroka i ima one pantljike za suzavanje u struku, tako da je bas super za trudnocu. Mada ja i nisam krupna, ali stomak je stomak. Sve ostale su mi uze. I kaput je vec tu negde sa kopcanjem. Da nemam tu jaknu uzela bih od mm, ne bih nikako kupovala. Jos nista nisam kupila zbog stomaka, videcemo kad udjem u trece tromesecje.
Maraj, nikako da stignem da ti napisem, bravo za decaka koji spava sam!!! Bravo! Nama sutra montiraju krevete, mi uoravo peremo neku angry birds i spiderman posteljinu, deca ne mogu da docekaju. Oni vec duze vreme i ne izlaze iz svoje sobe, samo jos da je malo prakticnije uredimo.
Sutra planiram i da odem do tc kod nas da vidim neke jakne na sezonskom snizenju. Kupila bih Nikiju za sledecu godinu ova jakna mu je vec mala.

< Poruku je uredio smeško -- 9.3.2018 10:06:11 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 315
9.3.2018 10:06:47   
Misha i Ljisha
Madre ja nista nisam kupila osim dve trenerke. I zaklela sam se da necu nista kupiti user posted image pogotovo tako vecu investiciju kao sto je jakna, maznem od muza vetrovku i picim. NO da idem na posao do porodiljskog verovatno bih.

Rosita mene nikad niko nije odbio na razgovorima za posao. user posted image Ja sam onako bas samouverena ako su me pozvali u prvi krug tj na razgovor, ja znam da je posao moj. I uglavnom sam ja ta koja je uvek davala otkaz ili nakon razgovora utvrdila da meni ipak to ne bi odgovaralo.

U jednoj firmi isti hiljadu testova, te testovi inteligencije, licnosti bla bla. Odusevili se. I puf na kraju kazu radno vreme od 9 do 17 i ja kazem meni ne odgovara zbog deteta ali kao hajde neka posalju ponudu pa cu se odluciti. Poslali su ponudu i ja sam im onda rekla da sam trudna (to je bilo u avgustu) i ako zele trudnicu da zaposle da pristajem. Nisu me zaposlili ali kao da im se javim kad budem htela ponovo da pocnem da radim. Ok.

Lep dan danas. Nisam se jos mrdnula tek popila kaficu. Ma malo da odmorim ovaj moj kapak sto se stalno stresa user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 316
9.3.2018 10:45:10   
vonavoj
Madre.kad je bilo.ledeno..nosila sam mm..a sad udjem u moju..mogu da je zakopcam jos uvek.ali kad sednem u kola.ide odmah otkopcavanje..
Rosi.super za bris.
I meni je sinoc stigao nalaz vaginalnog,sve je ok!

Direktna veza do poruke: 317
9.3.2018 11:50:30   
Maraj
Rosi super za ctguser posted image
Smesko, i nocas je spavao sam. Nije se budio. Samo kad idem nocu u wc ja ga pokrijem. Al on spava sam u francuskom lezaju sirine 160 cm. Ne znam kako bi to izgledalo da spava u singl krevetu. Ja uvece legnem sa njim dok se ne uspava. Pa ustanem. On se nije budio nocas pa nije ni primetio da je sam. Al eto vec 4-5 dana ja mirnije spavam u drugom krevetu.
Inace ja zavrsila rucak. Skuvala sam grasak. Kupila zelenu salatu. Bice pravi prolecni rucak, ko i ovo danasnje vreme user posted image
Oribala sam malo kucu. Preprala L zimske jakne i ski odelo. Sad cu malo da odmorim uz neku vockicu. Inace L je napolju sa babom ili dedom. Oni mi uskacu. Hvala Bogu pa su mi blizu. Cini mi se nista ne bi zavrsila da mi nisu oni tu.
Ja i dalje ulazim u moju zimsku jaknu. Al ja sam 5.mesec. Malo me zateze preko stomaka kad sednem al nista strasno. Mislim da ti zimska jakna sad vise i nece trebati. Lepse ce vreme. Il ako bas bude nesfo hladno da imas neku deblju esarpu ilo sal koji ce ti ici preko stomaka ako jaknu ne mozes da zakopcas

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 318
9.3.2018 13:20:54   
Misha i Ljisha
Maraj joj sto ja volim te prolecne i letnje ruckove. Ja se salim kad spremam ribu i onda jos onako pored dosta zelene salate da "pravim leto". mmmm.....Njam njam...

Ja ispekla medenjake, malcice uredila kucu, i dvoriste (a dvoriste klaustrofobija da te uhvati od velicine dvoristauser posted image )

Nista posebno nisam radila uskoro cu po D.

Eh da napisali mi kaznu za parking a parking tog dana nije bio ociscen od snega, evo sad sam im poslala molbu da mi ne naplate kaznu i poslala sam slike automobila na parkingu gde se jasno vidi da nije ociscen i da se ne vide parking linije.

Cekam uplatu sa paypala, a u ponedeljak plata pa da idem da kupim zavese. Pisala sam bas u temi. Krajnje vreme da ih kupim uskoro stize beba da mi ne zveraju u kucu dok dojim bebce user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 319
9.3.2018 15:10:34   
Maraj
Gde ste....
Ljiso kakvi su ti to medenjaci? Jel se brzo prave? Da l bi ovo moje izbirljivo dete htelo da ih jede... jel nisu mnogo suvi?
Ja sam skoro kupila zavesu. Na buvljaku na N.Bg. 1100 din je metar bio . Po radnjama su iste takve po 2000-3000 din

< Poruku je uredio Maraj -- 9.3.2018 15:12:04 >

Direktna veza do poruke: 320
9.3.2018 15:37:12   
Misha i Ljisha
Maraj svi hvale moje.medenjake. i da kladim se da tvoje izbirljivo dete kao i.moje.izbirljivo dete bi htelo da jede medenjakeuser posted image . Recept je u rr receptima.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 321
9.3.2018 15:45:40   
veselicaa
Ljiso ti si znaci majstor za medenjake user posted image

Direktna veza do poruke: 322
9.3.2018 15:47:55   
Maraj
Odoh da vidim taj recept. Jel ih ti to mesis na par dana il ti testo stoji u frizidefu , pa ga peces kad pojedete vec pecene user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 323
9.3.2018 15:53:04   
Maraj
Sad procitah.
2 solje meda. Bas dosta ide meda. user posted image ne bi se drugacije ni zvali.... a te 3 loptice , svaku posebno uvijes u foliju? I kako ih punis, kad se ispeku?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 324
9.3.2018 18:16:59   
Rosita
Dan. Nisam gledala recept, al puno medauser posted image , mora da su praavii. Meni majka donela strudle, ona suva lastina gnezda, slane i slatke bakine kolace, tj.galete... Testa i igara, a taman sam malo krenula lakse. Moslim ipak da ne preterujem.
D je imao jedan grozan napad danas, mislih opet da ga vodim, al nisam, bas kad nema druge. Malo je počeo da jede. Izgubio je oko 3 kg. Napunila sam mu kadu uz kapi ulja eukaliptusa pa se naparavao.
Ljiso, ja sam imala promasenih razgovora... Bilo je situacija trazim posao da prezivim, treba mi lova i onda me na nekom bzv poslu pitaju sta me privuklo, gde vidim sebe u tom poslu za 5 g i sl... Ma daj. A ne sumnjam ni malo da su tvoji rezultati odlični. Ti si baš stabilna osoba.
Maraj, bravo za samostalno spavanje!
Ja sam kupila jedno odelce i bodi danas. Drugo neću ništa, što se garderobe tiče. Šta ima, nosiće.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

IMAM 40 i TRUDNA SAM
Šta bi bilo drugačije da sam rodila decu ranije, recimo u dvadesetim? Da li bih imala više energije, da li bi se moje te...
24 moćne fotografije ožiljaka od carskog reza
„Sve smo majke - nije važno kako smo donele svoje bebe na svet“.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here