|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
19.3.2018 9:34:12   
smeško
Rosi, drzimo pesnice!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 601
19.3.2018 9:48:03   
milicicak
Rosi, drzimo palceve da rezultati budu dobri.
Ja se polako spremam za posao, necu dugo danas ali moram da odem da zavrsim nesto.
Uzasno je vreme napolju, mislim da cu ipak taksijem

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 602
19.3.2018 10:34:44   
Maraj
Smesko pa trazili su nam u porodilistu. Sve zene su imale. Pelene i pavloviceva pod obavezno. Ja sam ponela i 2 tetra pelene da imam kad je beba kod mene. Ovaj put cu i nrku benkicu da ponesem. Prosli put kad beba bljucne i bude sva mokra nisu imali drugu benkicu da daju. Kao na pranju su. Al necu vise u off...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 603
19.3.2018 10:49:21   
smeško
A-ha. Meni nisu trazili bilo sta, zato nemam pojma.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 604
19.3.2018 10:55:29   
Sanjica26 RR
Smesko, mi smo se poradjale u isto vreme. I meni su trazili.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 605
19.3.2018 11:07:18   
Maraj
U Frontu bebe ne kupaju. Front se u tome razlikuje od ostalih porodilosta koliko ja znam. Samo prebrisu bebu da bi taj "sloj" sto duze ostao na bebi. Prvo kupanje je kuci.... Inace oni su jedini koliko ja znam koji bebu otpustaju bez sirokog povoja

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 606
19.3.2018 11:14:32   
Sanjica26 RR
Nastavicemo OVDE Kamperski vodič za porodilište.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 19.3.2018 11:32:32 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 607
19.3.2018 11:24:23   
Rosita
Maraj, i Dragisa otpusta bez sirokog i dalje ne savetuje.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 608
19.3.2018 13:00:17   
vonavoj
Rosita,jesu gotovi rezultati?

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 609
19.3.2018 13:41:41   
Rosita
Von, sad cu da pisem tamo u sarlahu gde sam pocela.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 610
19.3.2018 17:50:19   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame.Sve, SVE ispeglano, poslagano, sediste oprano osuseno, Komoda prebrisana, kadica, ves, tetra, i td i td. Sveki mi donosi sad jos torbu da spakujem sve i ja sam ko zapeta puska. JEdino JEDINO sam zaboravila papuce sebi da kupim al racunam uzecu koje imam u kuci za prvu pomoc ako bas krene veceras user posted image i da ja mirno spavam a ne da se mislim imam li sve ili ne. Od higijene za bebu i mene sve uzela, u apoteci sv uzela. Ma...Sad sutra jos zavese. I da me vidi Bog user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 611
19.3.2018 17:57:00   
Dragce86
Srecno, draga, nek vas bog cuva i zelim sto laksi porodjaj!!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 612
19.3.2018 17:58:01   
vonavoj
Ljisha..a kako znas da ce krenutiuser posted image

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 613
19.3.2018 19:32:13   
Maslacak15
Dobro vece. Ovaj dan nema kraja. A budna sam od pet ko vestica. Bila do klinike, pa nazad, onda isla popodne po klince, sad kuvam slatki kupus. Gosti stizu malo kasije. Nisam gotova sa peglanjem ali ima vremena. user posted image user posted image user posted image . Uostalom moraju gosti da imaju necim da se zabave dok sam ja u bolnici. Peglanje nije tako losa ponudauser posted image . Ljiso ako ispadnes Georgina na kraju obrala si bostan hihihih Bice gore nego u onoj prici o pastiru i vuku. Ali ako si sve spremila, nije na odmet.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 614
19.3.2018 19:42:24   
lesica
Ljišo majku mu user posted image di brzaš?
Nema od toga ništa još neko vreme user posted image
Uostalom, ne mo"š uletati Maslačku u termin.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 615
19.3.2018 19:49:49   
vonavoj
Bas tako lesice..ljisha.gde se guras🤣
I meni nesto dugo traje dan..i uzasno me nervira ova zima i sneguser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 616
19.3.2018 20:13:51   
Misha i Ljisha
user posted image ma sinoc sam se ufonjala sa laznim kontrakcijama i kakenjemu pola noci hahah...pa rekoh da ja ipak budem spremna. Ali evo kaze Rosita da dijareja moze da traje i nedeljama pre porodjaja. Nek sam.ja spremna. Ionako imam utisak da ce poraniti. Nek sve stoji a lako cu ja da "nastavim" zivot jos mesec dana hahah... Ne zelim nikom da ulecem u termin
Naprotiv ja bih da sam jos dugo trudna hihi... Al sinoc me ono malo podstaklo da se ipak bacim na posao i pripreme.
I organizovala sam pisaci sto za D. To bi trebalo sledece nedelje da se sredi. Jos police i zavese da nadjem i da sam mirna neko vreme. A onda cu da gledam da zamrznem.supu da imam kad izadjem iz porodilista da ne kuvam i tako jos par jela i kojecega da samo bude na 3 4 sad pripreme hrane. I td. Ma sve ce to biti super.
Kazr mi sveki ako treba nesto da zovem
Rekoh ne brinite odvescu se ja sama do porodilista heheh... Sediste spremnk oprano. Nisam jos kolica oprala. Prasnjava su. Kaze baba nisam kupila lep odelce za izlazak. A ja nisam u fazonu da kupujem bas odelce u smislu kravate za malu bebu i kosulje. Ja sam uzela lepo obicne neke benkice i stramplice i bodice. A ne sad neki fenseraj. Meni je to bezveze. Sta da obucem detetu farmerke zbog izlaska iz porodilista
Ma glupost. Tako da ocekujem da ce ona da ode kao da kupi za izlazak nesto i onda cu morati iz postovanja prema njoj to detetu sam obucemuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 617
19.3.2018 20:15:41   
Maslacak15
Ne smeta meni njeno guranje, Al ne moze da promeni Datum mog porodjaja :) hm mozda ipak pobegnemuser posted image cini Mi se da bi mogla da ucarim bar nedelju Dana....

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 618
19.3.2018 20:20:58   
Maraj
Ljiso user posted image e neka si se spakovala. Sad mozes mirnije da spavas user posted image
Maslacak ne znas sta je "gore" da l kad imas ugovoreni cr ili ovo, ko ljisa, kad ne znas kad ce da te iznenadi.
Menj moja dr jos nije rekla sta planira sa mnom

Direktna veza do poruke: 619
19.3.2018 20:21:03   
vonavoj
Maslacak.koja si ti legenda..nema bezanja saduser posted image

Direktna veza do poruke: 620
19.3.2018 20:27:04   
Misha i Ljisha
Jao Maslacak ja bih volela kad bi ovaj.moj malo i zakasnio da bude rodjen krajem aprila hahah... Sto ti kazes da ucarimo.jos malo. Ma nadam se da dizem frku za bezveze.

U sredu tek idem kod dr po upute za porodiliste krvnu sliku zuticu i td. Ne znam.da li da menjam adres prebivalista jos uvek. Nisam.sigurna za taj deo hihi... Imam ja jos svasta do porodjaja nece meni biti dosadno. I moram jos raditi. Posle ce mi AV dati "platu" user posted image

Sutra imam privatan cas. Pa sam posle opet u akciji. Nisam jos danas pocela da radim za sefa al ajd kao ponedeljak mi je slobodan dan imam samo nesto malo da obavim. Ponedeljkom radim minimalno jer petkom popodne ustvari dugo izostanem s posla pa sam se sa sefom dogovorila onda i ponedeljkom da odraim sat dva i to je to. To cu sad kad mi D zaspi.
Inace ona je danas bati svasta kupila. I njoj sam kupila da se ne oseca zapostavljenom. Ali mislim da joj je danas tek kliknulo kad sam njenu komodu ispraznila i ubacila batine stvari da ipak dolazi neko novi ko ce da okupir paznju mami. Hihi...eno izvadila je jednu dudu (kupila sam dve namerno) i kao cucla. Bice svasta s decom izgleda sw meniuser posted image

Direktna veza do poruke: 621
19.3.2018 20:29:07   
vonavoj
Joj Ljisha to i mene ceka..mladja uzme dudu i dudla..a i rekla mi je da ne da svoj ormanuser posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 622
19.3.2018 20:35:35   
vonavoj
Jedva cekam uz..da vidim kako bebac stoji i jel sve ok..jako je nemiran,ubija me..prosto me zaboli kad se pomera...i skroz je centriran..kod pupkauser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 623
19.3.2018 21:01:43   
Rosita
Idi bre Ljisho, imam i ja sve simptome al uopste nisam u fazonuuser posted image . Ja sam ceo dan na nogama. Jos imam posla. Spremam hranu za rodjendan. Trenutno mi ostala jos jedna salata. To cu kad D zaspi, pa sredjivanje kuhibje, pa kupatilsko sredjivanje sebeuser posted image . Krsta me bole od stajanja. Mm evo uneo police i slaze knjige. Ima jos da usisa i raskloni. Pa da dete spava, ne zurim, namerno sam ga pustila popodne da spava. Ujutru da vadim krv. Pa da se upristojim kod frizera. Bebac dobar, malo miruje, malo se meskolji. Za D sam pisala i njegove rezultate. Caos zene

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 624
19.3.2018 21:44:54   
Misha i Ljisha
hihi Rosita ti imas rodjendan da brines o tome, tebe ce posle rodjendana da strefiuser posted image

mm u Bg. Ja evo jos jednu masinu perem vesa (poslednj valjda danas hehe) A posteljinu cu sutra i prekrivace cebad i ostalo gnjezdenje kako se vec zove cela procedura

Sto kaze Maraj neka sam se ja spakovala. Kad sam bila trudna sa D pakovala sam se vece preduser posted image bas sam bila opustena.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ovako izgledaju prva 24 sata nakon porođaja
Prvi dan nakon porođaja za ženu koja je upravo postala mama pravi je vrtlog emocija.
I bakterija uzrok prevremenog porođaja?
Uzrok prevremenog porođaja može da bude i bakterija kojom se majka zarazila seksualnim putem, pokazuje novo istraživanje...

Anketa

ime
ceca 87

koje zensko ime vam je lepse?

Anastasija (34%)

Helena (37%)

Angelina (14%)

Danica (16%)

Ukupan broj glasova: 234

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here