|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
26.3.2018 17:52:58   
Sanjica26 RR
Slazem se Maslackom. Samo ti idi u Misovic i trazi epidural. Drzim pesnice Rosiuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 826
26.3.2018 17:56:45   
Rosita
Mislim da imam fore da sacekam ujutru. Hvala vam :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 827
26.3.2018 18:33:35   
Misha i Ljisha
user posted image rosita i ja cekam kod gin hahah... Ctg pa pregled.

Hajde javi sta se zbiva. A ja se nadam da mene u porodiliste slati neceuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 828
26.3.2018 19:18:16   
vonavoj
Evo i mene sa uz..sve je ok..posteljica prvi stepen,okrenut je kako treba,protoci dobri, merio ga,ide 3 dana unapred..sto je ok..tj ako je po prvom uz kad je kasnio 3 dana,zbog kasnije ovulacije..ide 6 dana unapred...
Dr zadovoljan,grlic se skratio.34mm..ali je ok za ovu nedelju.. ima oko 1700guser posted image
Rekla sam mu za puls,kaze hoce da skoci pogotovo kad lezim.jer beba pritiska gore visoko..da pratim pritisak,aad mi je ok.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 829
26.3.2018 19:22:32   
Misha i Ljisha
Haha Rosita na ctg-u za 10 mon uhvacene 2 kontrakcijeuser posted image medjutim posto nemam zakazano dr je samo pregledao traku. Nisam cak ni ulazila na pregled. Ja se nadam da ja mogu jos par nedelja ovako heheh... Ali i ja imam.utisak da sam malo otvorena. No ja cu da kuliram.znake. necu ja jos.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 830
26.3.2018 19:37:23   
vonavoj
Devojke dok ne krenu prave kontrakcije otvorenost ne znaci nista..ja sam 2 prsta u prvoj bila otvorena od 21.ve..i prenela 7 dana..a u drugoj sam otisla na dan termin 4 prsta otvorena..bez tegoba..dok mi nisu dali indukciju nista nije krenulo..

Direktna veza do poruke: 831
26.3.2018 20:01:14   
Maraj
A jaoj ala ste vi ovde krenule da se utrkujete user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 832
26.3.2018 20:19:58   
Rosita
E, zvala sam dr koji me povezuje za porodilistem. Kaze otprilike isto sto i von. Ako ne krene da dodjem na pregled u sredu popodne.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 833
26.3.2018 20:27:23   
Misha i Ljisha
Von super za UZ user posted image

Ma skroz su me tamo izmrcvarili beban nikako da dodje k sebi. Sav se uzmrdao. Te lezite ovako onako da se cuje ctg. Ma...I ja se nadam da mogu jos par nedelja ovako hihihi...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 834
26.3.2018 20:32:43   
jess021
Rosita, ja pred drugi porodjaj uopste nisam imala pravilne kontrakcije, isto tako ceo dan nesto bzvz, cekala da se ustale ali sipak, tu noc sam se porodila.

Maslacak, za ragade je ubedljivo najbolji aktivni kiseonik, ako ima negde da kupis, super stvar.

< Poruku je uredio jess021 -- 26.3.2018 20:33:57 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 835
26.3.2018 20:41:13   
Rosita
Ma jess, da mene to bar posteno boli pa da krenem. Nego stomak cesto stvrdnut, bolovi kao pms, ako ne mislim na to uopste mi ne dolaze k svesti. Racunam mora poceti pravilnije, jace, ozbiljnije.
Mi radili domaci, sad vecerali pa cu uskoro da pakujem D na spavanje.
Ps bolji su mu rezultati nego prosli putuser posted image

< Poruku je uredio Rosita -- 26.3.2018 20:42:14 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 836
26.3.2018 21:05:40   
Misha i Ljisha
Rosita imam istu logiku jer je identicna situacija, cesto stvrdnut stomak, bas kao PMS. Evo mm zakera kako nema hopa cupa...e pa vala vise mi nije do toga.

Njih dvoje su vec u krevetu. mm proveo sa psom skoro 4 sata kod veterinara. Nemam pojma sta da radimo sa njom. Kazu jetra joj je u veoma losem stanju. A mi joj bas ne dajemo losu hranu u smislu hleba i krompira i td. Al eto takva situacija.

Ja cekam sefa. A posle moram i da preparkiram i kola. Ma...Imam jos svasta.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 837
26.3.2018 21:42:37   
smeško
Ljisho, bas mi je zao zbog kuce. Kako D reaguje na to?
Rosi, jos malo!user posted image Cekamo i odbrojavamo!

Direktna veza do poruke: 838
26.3.2018 22:25:36   
madre
Sve je uzbudljivije ovdeuser posted image user posted image rosi, ja mislim da ces ti vrlo dobro znati kada da krenes u porodiliste user posted image
Jess, prskala si aktivni kiseonik kad stignes, bez ispiranja pred sisanje, jel? Kako ti je pomagao?
Von, super i tvoj pregled prosaouser posted image ja idem sledeci put kad udjem u 9i mesec, znaci za 15ak dana...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 839
26.3.2018 22:37:26   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Rosita

Ma jess, da mene to bar posteno boli pa da krenem. Nego stomak cesto stvrdnut, bolovi kao pms, ako ne mislim na to uopste mi ne dolaze k svesti. Racunam mora poceti pravilnije, jace, ozbiljnije.
Mi radili domaci, sad vecerali pa cu uskoro da pakujem D na spavanje.
Ps bolji su mu rezultati nego prosli putuser posted image

Rosi, mene je stomak boleo kao u pms-u i na porođaju user posted image stomak jeste bio tvrd ali kontrakcije osetila nisam ni jednog jedinog momenta. Budi ti u pripravnosti user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 840
26.3.2018 22:47:35   
vonavoj
Meni su kontrakcije bile skolske..stvrdne se stomak i kao menstrualni bol odmah posle..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 841
26.3.2018 22:48:09   
Rosita
Valjda cu znati, haha. Nije mi prvi put. Ja mislim da ce to ipak krenuti samo. Ako ne, oticicu eto u sredu vece kad radi dr. Ako nije bas, ne bih da me ni zadrzeuser posted image . Ko ce meni ugoditi. Sad sam ok, stanje redovno.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 842
26.3.2018 22:58:49   
mati
Jao zene moje sta sam ja propustila. Koliko meni dragih trudnica na jednom mestu. Nisam ni obracala paznju da pisete ovde. Sram me bilo...
Rosi ja sam imala online porodjaj ovde sa drugim. Svi zajedno merili kontrakcije.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 843
26.3.2018 23:00:37   
jess021
Madre, nisam ispirala, nakon podoja naprskam i set_am tako golisavauser posted image Jako brzi zarastu rane od ragada.
Nista komprese ni lanolin nisu pomagale.
By the way, to je savet od New Momuser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 26.3.2018 23:01:36 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 844
26.3.2018 23:15:25   
Rosita
Matiuser posted image
Besmisleno mi da merim vreme kod ovih stvrdnjavanje- pms kontrakcija , ima ih cesto ali kontam pocece da bole ozbiljnije. Neka me jeza hvata onako u nogama, a ovako " mentalno" sam ok skroz. Kad se setim, prvi put su mi se satima tresle noge.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 845
26.3.2018 23:15:43   
Maraj
Jess jesi li kupovala nekog odredjenog proizvodjaca ili moze bilo koji. Koja je cena? Ja sam sa L stavljala lanolin. Pomagao mi je. Al skuuupo. 2000 i nesro din je bio neka mala tubica

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 846
26.3.2018 23:22:17   
Maraj
Rosi zeno, ti kako si krenula, porodices se kuci. Otvorena si 2 prsta i imas kontrakcije i menstrualne bolove...
Ja ne bi mogla da sedim kuci...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 847
26.3.2018 23:23:31   
milicicak
Rosi, navijam da sve prodje po planu i programu user posted image ja sa mini bibom nisam ni znala da je poceo porodjaj, kontrakcije sam imala celu trudnocu ali kad razmislim nisu bile tako bolne kao taj dan... Mada, mene su zadrzali i porodili zbog pritiska, ko zna mozda bi se porodila i kasnije.
Von, super za uz.

< Poruku je uredio milicicak -- 26.3.2018 23:26:44 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 848
26.3.2018 23:26:36   
Zemunka85
Roooooosiiiii user posted image poveeeedi racuna. Ja i danas razmisljam koliko za malo da bude kod kuce. U pola 12 me je sestra pitala kad ce, ja ko nece jos, ja bih on ne... medjutim, cini mi se stegle kontrakcije. Premisljala sam se neko vreme hocu necu, moj prag tolerancije bol je visok, sve sam cekala taj vodenjak da pukne..ipak odlucim da odem, istusiram se, malo nasminkam 😂, sa mm rastanem u pola 2, u pola 3 porodim, svega 15min na stolu. Malo me je delilo da se ako ne kod kuce porodim u hodniku "nespremna", ne stigoh ni epi ni indukciji. Nikakvih pravilnih kontrakcija nije bilo a vodenjak su busili. Sluzni cep ti je ceo? Hajde neka bude porodjj kao moj user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 849
26.3.2018 23:30:10   
Zemunka85

IZVORNA PORUKA: Zemunka85

Roooooosiiiii user posted image poveeeedi racuna. Ja i danas razmisljam koliko za malo da bude kod kuce. U pola 12 me je sestra pitala kad ce, ja ko nece jos, ja bih on ne... medjutim, cini mi se stegle kontrakcije. Premisljala sam se neko vreme hocu necu, moj prag tolerancije bol je visok, sve sam cekala taj vodenjak da pukne..ipak odlucim da odem, istusiram se, malo nasminkam 😂, sa mm rastanem u pola 2, u pola 3 porodim, svega 15min na stolu. Malo me je delilo da se ako ne kod kuce porodim u hodniku "nespremna", ne stigoh ni epi ni indukciji. Nikakvih pravilnih kontrakcija nije bilo a vodenjak su busili. Sluzni cep ti je ceo? Hajde neka bude porodjj kao moj user posted image

Ja sam to jutro pregledal bila sam 2 prsta, ceo dan setal, oko 4 je krenuo sluzni cep (iako je vec par dana ispadao snef beli, tada je bio krvav, sa oprostenjem) ali svakako sal legla bez naznake da ce biti (tj imala standardne kontrakcije) cal ni u pola 12 nisam kontala da cu za 4h imati sina u rukama. Na prijemu sam bila 3 prsta, na stolu vec 7...Imaj na umu da binsad trebalo sve brze da ide..

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
4 stvari koje mame NE ŽELE da čuju NAKON C...
Postoji nekoliko stvari koje kao žena koja je imala carski rez ne bih radije volela da čujem NIKADA VIŠE.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here