|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
27.3.2018 0:01:40   
Rosita
Ufff, boga mi zeznutoooo. Nista, ja bih legla uskoro, pa sutra da vidim ako me ista boli da odem. I nocas naravno. Sad sam malo napunila kadu da se sredim opet, al sam ubrzo djipila pri pomisli da mi pukne vodenjak a ja u vodiuser posted image . Eh, sve nesto moze da bude, ne mora da znaci. Verovatno tripujem sad razne osecaje tamo dole.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 851
27.3.2018 0:15:23   
Ana RR
Rosi user posted image brzo će to! I ja ti želim porođaj kao moj, bez bolova i brzo. user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 852
27.3.2018 0:24:25   
veselicaa
Rosita cekamo novostiuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 853
27.3.2018 7:15:33   
Misha i Ljisha
user posted image Dobro jutro,

Rosita javljaj gde si hihihi...

Ja jedva ustala, imam utisak da ne spavam uopste vec da sam celu noc svesna i budna. e tako spavam.

IDem da spremam D za vrtic. Kuckacu kasnije

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 854
27.3.2018 7:20:42   
Maraj
Jutro i od mene. I ja budna... rosi kako je prosla noc user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 855
27.3.2018 7:34:57   
madre
I ja sam tuuser posted image kako si, rosi?
Joj, zemunka, vrlo dobro se secam tvog porodjaja, stvarno za pozeletiuser posted image ja ispratila veliko dete u skolu, pustila masinu i vratila se u krevet... Dan siv...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 856
27.3.2018 8:21:29   
Rosita
Hej zene, kod kuce. Nikakvih jacih bolova do sad. Noc isto kao kod ljise, iscrpljujuca, utisak da sam budna sve vreme. Praticu opet danas, zbunjena sam, moze i kao von, moze i kao zemunka i ana, a isti simptomi, pa budi mu pametan.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 857
27.3.2018 8:36:01   
smeško
Dobro jutro!
Rosi, pratim!
Mati, secam se!user posted image

< Poruku je uredio smeško -- 27.3.2018 8:37:33 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 858
27.3.2018 8:49:08   
Sanjica26 RR
Mati smo svi bodriliuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 859
27.3.2018 8:51:50   
smeško
Rr je cudo!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 860
27.3.2018 9:10:56   
Misha i Ljisha
Rosita sad kad i ti i ja prebacimo termin user posted image

a muce nas ovi derani najstrasnije. Sto ti kazes nista definisano moze a ne mora da znaci. Ja od jutros opet cesce visim na wc-u.

PRistavila sam pasulj, mrzelo me da idem do prodavnice a htedoh danas spanac da kuvam no nesto mi se nije dalo.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 861
27.3.2018 9:29:31   
milicicak
Rosi user posted image meni nikako nije jasno kad kazu znaces kad krene porodjaj. Eto, ja prva ideju nisam imala da je to mozda to. Da sam bila kod kuce, verovatno ne bih ni zvala mm da idemo u GAK nego bih jos sacekala...
Mini buba u vrticu, mene boli stomak, sto bi rekli na zapadu nista novo. Jos malo da iskuliram pa da napravim spagete, obecala sam im za rucak

Direktna veza do poruke: 862
27.3.2018 10:00:13   
Rosita
Ljiso, ja ako odem do porodilista kapiram da ce me zadrzati. Zadrzavaju od 3 cm valjda. Ja se uopste ne secam koliko me je bolelo prvi put ali nije strasno bilo do 2 h pred porodjaj, pa i tad ne pamtim kao nesto nepodnosljivo. A nakon svog ovog perioda bolova oguglala sam, to me i brine. Nista, idem ja do poste i u nabavku, pa cu da vidim. Nikako da nadjem vremena da merim ova stvrdnjavanja stomaka. Tu su i pms boluckanja. Vala sa ovim simptomima ne moš biti siguran.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 863
27.3.2018 10:03:50   
Misha i Ljisha
user posted image
isto ja sam se porodila za 4 sata, i tek 2 sata pred porodjaj mi nije bilo svejedno. A prosli put su me zadrzali u Betaniji na patologiji pa sam tamo lezala. Nekako se nadam da ce tako ici i ovaj put. Ne znam zasto user posted image a i bilo bi mi lakse tako. Manje bih bila nervozna jer sto ti kazes s ovakvim simptomima moze a ne mora

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 864
27.3.2018 10:05:57   
vonavoj
Rosita,uzivaj i ne zuri u bolnicu..stavice te na indukciju..nema potrebe.neka krene samo..
Ja vala ne idem dok ne krene..mada su mene zadrzali sa J jer mi je bio dan termina i 4 prsta..a tebi jos nije termin!

Direktna veza do poruke: 865
27.3.2018 10:06:52   
Maraj
Rosi mozda u Misovicu ne zadrzavaju sa 3cm
Otkud znam , oni uvek kubure sa slobodnim krevetima...

Direktna veza do poruke: 866
27.3.2018 10:14:30   
Rosita
Maraj, kod njih je možda i bolje da se ode ranije da te prime... Nemam pojma. Do sad imamo maraj, koja bi otišla, i von koja ne biuser posted image . Ostale zlatna sredina. Šalim se ja malo. Odoh da završavam posla napolju pa da spremim ručak.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 867
27.3.2018 10:16:01   
Dragce86
Mene su u Misovicu zadrzali prosle godine, otvorena 4cm, bilo 7 dana pre termina...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 868
27.3.2018 10:31:40   
Maraj
Dragce i u kom roku si se porodila od prijema?

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 869
27.3.2018 11:10:16   
Maslacak15
Dobar Dan trudniceuser posted image Rosita ja mislim da je sustinsko pitanje koliko je tebi bitan epidural. Normalno da sve zene imaju individualne price i to je tesko predvideti. Kao Sto Smo pricale bolje jeste da krene prirodno Ali to nije poenta. Nego koliki je rizik s obzirom da prosli Put isto nisi imala super dugu tu inicijalnu fazu, da cekas, odes tamo i Oni ti kazu: sedam prstiju otvorena, zao Nam je stisnite zube nema epija....

A nisam sigurna da bi to Bas mogla da oset_is i razlikujes. Kakav Tip kontrakcija je dovoljan da te otvori Puno. Tako da moj savet od Toga zavisi. Ako ti je epi ultra bitan idi Sto pre, Ako Si U fazonu " nek ide zivot 😁" ti se strpi Pa vidi sta cete dopasti.

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 27.3.2018 11:14:08 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 870
27.3.2018 11:10:29   
Misha i Ljisha
IZVORNA PORUKA: Rosita

Maraj, kod njih je možda i bolje da se ode ranije da te prime... Nemam pojma. Do sad imamo maraj, koja bi otišla, i von koja ne biuser posted image . Ostale zlatna sredina. Šalim se ja malo. Odoh da završavam posla napolju pa da spremim ručak.

Treba ti Maslacak i njena procena hahah...

Sendi je zivnula. Evo je na terasici svojevnoljno dosla da se sunca. juhuuu...Ma juce primila aminokiseline u iznosu od 100euser posted image a ja racune nisam platila. Jaooo mmuke nase. sta ces kad je clan porodice.

Dunja je naravno tuzna jer je Sendi bolesna. Kaze ide da se igra sa njom, branimo joj da je ne gnjavi sto zbog D sto zbog Sendi. Nije joj jadnici ni do cega. Bitno da je uz mene da se nije zavukkla. Ja cim vidim da se pas zavuce ocekujem da je otisao da umre u samoci. Tako mi je to tuzno. Tako da ocekujemo potpun oporavak a jetru cemo oporavljati izgleda dugo. Mora da bude i na strogoj dijeti

i napisah ovo kad evo i Maslacka hahaha

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 27.3.2018 11:11:36 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 871
27.3.2018 11:33:07   
Rosita
IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Dobar Dan trudniceuser posted image Rosita ja mislim da je sustinsko pitanje koliko je tebi bitan epidural. Normalno da sve zene imaju individualne price i to je tesko predvideti. Kao Sto Smo pricale bolje jeste da krene prirodno Ali to nije poenta. Nego koliki je rizik s obzirom da prosli Put isto nisi imala super dugu tu inicijalnu fazu, da cekas, odes tamo i Oni ti kazu: sedam prstiju otvorena, zao Nam je stisnite zube nema epija....

A nisam sigurna da bi to Bas mogla da oset__is i razlikujes. Kakav Tip kontrakcija je dovoljan da te otvori Puno. Tako da moj savet od Toga zavisi. Ako ti je epi ultra bitan idi Sto pre, Ako Si U fazonu " nek ide zivot 😁" ti se strpi Pa vidi sta cete dopasti.

Kao i uvek, u centar. Jos kd bih ja bila nacisto koliko mi je bitan epi. Bitan je. Za sada cekam popodne da uzmem dete iz vrtica... Mm je isto da se ode danas, sutra ako se nista konkretno ne desava.

Ljiso, jadna sendi, bas joj nije ni do cega user posted image . Vas su orobili, ali sta ces, kad je zdravlje u pitanju.

Madre, pisale smo o kupovini tamo u potrebna i nepotrebna oprema.

< Poruku je uredio Rosita -- 27.3.2018 11:39:31 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 872
27.3.2018 11:39:15   
Dragce86

IZVORNA PORUKA: Maraj

Dragce i u kom roku si se porodila od prijema?

Bila sam na indukciji odmah nakon prijema ( oko 14h 30min ) a porodjaj u 21h 30min :( Kompletno otvorena od 18h al se beba nije spustala,bila jaako visoko...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 873
27.3.2018 11:40:41   
Rosita
Dragce, sa epiduralom, nadam se ?

E to su cari onog da krene samo...

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 874
27.3.2018 11:45:07   
Dragce86
Sa epiduralom... Al meni nije prijalo nakon svega, imala sam jak pad pritiska 60/40 pa sam odmah nakon usivanja primila 3 boce Hartmana...A 2 dana posle mi je u toku dana padao pritisak i nisam imala mokrenje 12h nakon porodjaja...Tako da se ja nisam usrecila sa tim epiduralom, iskreno, pa razmisljam sta uraditi sledeci put...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
IMAM 40 i TRUDNA SAM
Šta bi bilo drugačije da sam rodila decu ranije, recimo u dvadesetim? Da li bih imala više energije, da li bi se moje te...

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here