|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kandida
28.7.2010 17:01:33   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: Nedja

Draga, verujem da mi je pušenje jedan od uzroka, ali u mom slučaju, po rečima doktorke, najveći uzročnik je stres.
Pušenje nema šanse da ostavim, jednostavno, to mi nije opcija, jer ću bez cigara morati da pređem na nešto drugo za smirenje, a to ne bi valjalouser posted image

Pčelice, sad ću naći temu i iskopirati postove tamo, nemojte pisati o ovome dok ne kopiram, pleaseuser posted image

ista si ko moja sestra...nju stomak ubija...nasla je sebi simptome za sistemsku candidu a da prekine da pusi ni pod tackom razno....nedjo mogla bih reci da je najpametnije u zivotu sto sam uradila to,sto sam prestala da pusim ...moja sestra je 1972 godiste ...ja deset godina mladja od nje i non stop je molim da prekine....meni se stomak preporodio...a pre toga popijem sok ...ubi me stomak do grla mi dodje bol....znam o cemu pricam...bacila sam cigare ugojila se pet kila...i opet sam smrsala nakon par meseci....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 426
   RE: Kandida
28.7.2010 17:33:39   
smeško
Za probleme sa zelucem (gastritis, cir i sl.) dobro je ujutru popiti razmucenu kasiku projnog brasna u casi mlake vode. Mnogi kazu da su tako resili svoje tegobe.

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 427
   RE: Kandida
9.8.2010 1:03:48   
BlairApproves
Dragi svi,

Nisam mama, ne planiram uskoro da budem, ali naleteh na ovu temu, pa da podelim svoje iskustvo s vama...kuburila sam nekih godinu-dve sa kandidom, s tim što bi sve to verovatno kraće trajalo da moja ginekologica nije bila kravetina i da je obratila pažnju kada sam joj rekla da se infekcija uporno ponavlja.
Kako sam se izlečila? Otišla sam 10 dana na more. Otad nisam imala problema, da kucnem u drvo. U poslednje 2 godine sam 3 puta imala kandidu, i to u slučajevima kada sam upotrebljavala antibiotike. Lokalna terapija je bila uspešna i nije mi se vraćalo posle toga.
Tako da, moj savet vam je da more i morska voda zlata vrede :) probajte :)

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 428
   RE: Kandida
20.8.2010 17:43:46   
anuksunamun
eto ja sam vecito mislila da imam kandidu..ali nije bilo tako svaki put na testu ..nisu izolovane gljivice..ali zato vaginoza je skoro uvek prisutna....tako da sam je nakon terapije poslednje metronidazolom ...definitivno i po prvi put u zivotu dobila ...onaj glupi sirasti -ali bas sirasti sekret...ovde tako izgleda cottage cheese ...popila sam flukonazol i mazem cansen...i pomaze za sada ...i mm je pazario od mene i on ce da popij e danas flukonazol a cremu vec mazemo..i naravno od kako su se pojavili simptomi apstinencija...ja sam ga kanda zarazila pre simptoma user posted image user posted image user posted image ova kandida je ustvari bas groznauser posted image

< Poruku je uredio anuksunamun -- 20.8.2010 17:49:13 >

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 429
   RE: Kandida
3.10.2010 21:04:13   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Zbog sumnje na kandidu uzela sam u apoteci Canesten 3 i veceras treba da iskoristim posledenju dozu. E sad kazite mi kad najranije mogu da radim komplet briseva (vaginalni, cervikalni, mikoplazma, urea, hlam.)? Planirala sam u utorak ali ne znam da li ce imati uticaja Canesten na rezultate 


Evo da pitam i ovde user posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 430
   RE: Kandida
3.10.2010 21:30:59   
Ana RR
Mislim da možeš u utorak, ali možda bi bilo najbolje da sačekaš bar još dan, dva user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 431
   RE: Kandida
3.10.2010 21:33:42   
Suncicabg
Pa mogu i da ne stavim veceras user posted image Uff bas ne znam sta da radim, u utorak uzimam slobodan dan pa sam mislila da iskoristim i za to user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 432
   RE: Kandida
3.10.2010 21:36:46   
Ana RR
Pa nemoj prekidati terapiju, moraš ih sve tri iskoristiti. Mislim da neće biti problem, do tad će se smanjiti to "curkanje".

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 433
   RE: Kandida
3.10.2010 21:42:57   
Suncicabg
Hvala Anci. Pa i ja mislim da ne moze da utice na rezultat, meni delovalo je kao kandida, pa reko bolje da je ja sama regulisemuser posted image pre briseva za vto

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 434
   RE: Kandida
3.10.2010 21:45:09   
Ana RR
Ti si to na svoju ruku? Pa što nisi uradila bris, možda nije ništa bilo? E bleso jedna user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 435
   RE: Kandida
3.10.2010 22:10:43   
Suncicabg
Kazem ti delovalo je kao kandidauser posted image , imala sam jednom pa znam. Ali sad je prestalo, znam da bi treba da zavrsim celu tubu, ali ne bih da mi utice na briseveuser posted image a bas bi mi odgovaralo da to zavrsim u utorak

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 436
   RE: Kandida
4.10.2010 20:24:39   
Suncicabg
Canesten je antimikotik i leci gljivicne infekcije.
Ako radite kompletno ispitivanje briseva sacekajte 7 dana. I ovo sam isceprkala user posted image
Sad ne znam sta da radim user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 437
   RE: Kandida
18.10.2010 8:29:01   
Anoniman
Bila sam bolesna, pila Panklav. Na stranu to što ja sada trpam vaginalete, mažm se Nistatinom, nego mi je Mare sav ojeden. Dva pedijatra su ga gledala, kažu Kandida.
Krenulo je od crvenih tačkica, koje su krvaruckale, a sada su te tačkice jedva vidljive, ali je krv crveno, skroz od jajca, pa do kraja spoja guzova. Na 3 sata ga perem vodom, brišem bornom kiselinom, mažem Nistatinom, pa kada se upije onda puder da se suši. Naravno, ako se ukaki, menjam pelenu odmah.
Da je leto, luftirala bih ga, ali ovako ne mogu. Čim ga raspovijem, kija, i piški... Probala sam u pamučne pelene d ga povijam, isto je stalno mokar, i kija.
OČAJNA SAM! user posted image
Ima neko iskustva? Koliko će ovo da traje?

(odgovor članu kumara)
  Direktna veza do poruke: 438
   RE: Kandida
18.10.2010 8:44:57   
maslinica
draga, ako ikako mozes da nabavis sudokrem bilo bi dobro, toga ima na hr trzistu, svrsena krema za sve vste osipa, ojeda , ekcema i svega na bebinoj kozi....moja drugarica je imala isti problem sa bebom, rasirilo oj se na kraju do vrata....dobili su na kraju neke malo jace kreme i tek tada je sanirano....znam da je savet bio, samo u pamucne pelene i tusirkanje svako malo, bas kao sto ti radis. znam da je njima taj SUDOKREM mnogo pomogao. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 439
   RE: Kandida
18.10.2010 9:05:21   
aleksandrova
imala sam ja kandidu i onaj beli sirasti sekret pre godinu i po posle smo se mm i ja lecili i proverila i nema je vise.dali su nam canesten vaginalete i krem.e sad danas treba da dobijem danas al opet ovih par dana imam isti tar sirasti sekret i pomalo me svrbi al ne tolko ko kada sam imala kandidu...da li da stavljam one kantarionove vaginalete ili da opet uzmem canesten ne znam,al prvo da dobijem pa posle user posted image da vidim...ne ide mi se kod gin...mada bi trebalo...radije bi nesto da uzmem sama al ne znam sta...pa posle ako bas mora kod gin oticicu user posted image

(odgovor članu maslinica)
Direktna veza do poruke: 440
   RE: Kandida
19.10.2010 10:21:34   
Anoniman
Bili smo kod dr juče, kaže dr "UF, ne valja!"... Znam ja to i sama.

Reče...

Umesto Borne kiseline, Octenisept
A onda na tri sata na smenu mazati Stanicid, pa Canesten.
Kad se krema upije - puder.
Pred svako povijanje prati vodom.

Imam utisak da je malo bolje.

Rekla je da je zovem za 24h, pa ako se ne popravi, uvešće kortikosteroide.

(odgovor članu aleksandrova)
  Direktna veza do poruke: 441
   RE: Kandida
19.10.2010 10:28:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: aleksandrova

imala sam ja kandidu i onaj beli sirasti sekret pre godinu i po posle smo se mm i ja lecili i proverila i nema je vise.dali su nam canesten vaginalete i krem.e sad danas treba da dobijem danas al opet ovih par dana imam isti tar sirasti sekret i pomalo me svrbi al ne tolko ko kada sam imala kandidu...da li da stavljam one kantarionove vaginalete ili da opet uzmem canesten ne znam,al prvo da dobijem pa posle user posted image da vidim...ne ide mi se kod gin...mada bi trebalo...radije bi nesto da uzmem sama al ne znam sta...pa posle ako bas mora kod gin oticicu user posted image


aleksandrova, ne mora uvek da te svrbi isto i da bude ista kolicina sekreta. ja sam imala mnogo problema u poslednjih godinu i po dana i cesto sam je lecila. vise puta je nisam ni primecivala, nego ju je dr videla na pregledu. mislim da mozes uzeti canesten vaginalete, one sto su najslabije, 3 u pakovanju. ja sam poslednji put na svoju ruku ih uzela jer sam bila daleko, samo sam se telefonski konsultovala sa dr. ili mozes uzeti kanesten mast.

(odgovor članu aleksandrova)
  Direktna veza do poruke: 442
   RE: Kandida
20.10.2010 10:27:20   
Anoniman
Rekla bih da se popravlja?

Danas idemo na kontrolu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 443
   RE: Kandida
20.10.2010 10:28:00   
*Alexx*
Uf, Tasha user posted image Izgleda malo bolje, ili mi se čini?


_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 444
   RE: Kandida
20.10.2010 10:30:07   
Anoniman
Drugačije je. Ne znam dal je bolje. Ne znam dal tako izgleda kada prolazi! user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 445
   RE: Kandida
20.10.2010 10:35:11   
*Alexx*
A da ti njega opet odvedeš kod dr?

_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 446
   RE: Kandida
20.10.2010 10:44:02   
Anoniman
Idemo danas. 

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 447
   [Obrisana poruka]
20.10.2010 10:49:08   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 448
   RE: Kandida
20.10.2010 10:51:26   
Anoniman
Ah ne znam Gagi. Sigurno svrbi. Znaš kako je kada imaš gljivice... 

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 449
   [Obrisana poruka]
20.10.2010 10:53:28   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here