|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bojkot vakcinacije
27.1.2011 16:51:51   
choopa choops
Za vakcinaciju, naturlih user posted image Po tom sam pitanji vrlo iskljuciva user posted image

L je primala drzavne, jer tada nisam znala za Pentaxim, a M prima Pentaxim.
Inace kaze mi sestra u DZ da su Torlakove(kod nas se sad primaju neke domace/crnogorske user posted image ) vakcine odlicne, da uopste nije bilo mnogo djece koja su imala negativne pojave.
A ovo sto pricate za MMR i vakcinaciju iza '82 god?user posted image Ja bi se zaklela (ako je to isto sto i MoPaRu) da sam ja primila tu vakcinu, a rodjena sam '81 godine, ne znam gdje mi je stara knjizica...Je li moguce?


_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 226
   RE: Bojkot vakcinacije
27.1.2011 16:52:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: liliana

Verolino, a sad mi je jasno-ti si mu portparol!!user posted image user posted image user posted image user posted image


Pa nema ga...Mora nekouser posted image user posted image user posted image
Salim seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 227
   RE: Bojkot vakcinacije
27.1.2011 16:52:28   
liliana
user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 228
   RE: Bojkot vakcinacije
27.1.2011 18:39:23   
Daca88
Nebi,i neću da bojkotujem ni jednu obaveznu vakcinu,dok neobavezne hoću kao naprimer onu protiv svinjskog ili sezonskog gripa.
Alen je uredno primio sve vakcine do sada(bsg,hepB,pentaxim...)sad smo mirni do godinu dana i tada ću mu dati tripacel...kad dođe vreme i MMR,i uredno će se revakcinisati...meni je to jako bitno.
Nego,šta sa ovim vakcinama protiv tetanusa.Moja baba sa sela ih je primila garant oko 30user posted image svaki put kad je ogrebe mačka,ugrize pas,ubode ekser...oni njoj tutnu tetanpaluser posted image

_____________________________

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 229
   RE: Bojkot vakcinacije
26.2.2011 17:26:14   
shmyzla
Htela bih da podelim sa vama saznanje o filmu koji mene i supruga nije ostavio ravnodushnim, a verujem da ce mnogi osetiti isto: http://www.youtube.com/watch?v=LEYj4vmiE7A&feature=related
Citiram : ˝Odličan film o vakcinama koji treba da vidi svaki roditelj, o štetnom dejstvu vakcina, o epidemijama autizma i drugih autoimunih bolesti koje se šire zajedno sa povećanjem vakcinisanja, i o hiljadama osuđenih roditelja po zatvorima zato što su im zdrava deca poumirala odmah nakon vakcinisanja, a oni osuđeni zbog nebrige i ubistva dece. U filmu govore isključivo doktori i naučnici, kao i žrtve vakcinisanja.˝

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 230
   RE: Bojkot vakcinacije
26.2.2011 19:40:58   
Olga75
da , da , zele sve da nas pobiju user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu shmyzla)
Direktna veza do poruke: 231
   RE: Bojkot vakcinacije
26.2.2011 19:45:41   
minavb
Epidemija autizma...kad smo vec kod autizma, veliki je uticaj ishrane majke tokom trudnoce, na moguc razoj autizma kod deteta. I sad zamislite ovako, majka tokom trudnoce ignorisala savete  i krkala meso morskog psa, jela gomilu hrane sa vestackim bojama i aditivima...dete oboli od autizma i ta mama sigurno nece reci da je mozda kriva ona jer nije vodila racuna.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu shmyzla)
Direktna veza do poruke: 232
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 1:48:29   
Anoniman
djeca koja dobiju te bolesti prelezat ce ih u roku sedmicu ili dvije BEZ IKAKVIH STETNIH POSLEDICA  i steci ce trajan imunitet tako da nikada vise nece imati problema sa tim u zivotu a skoro uvijek se taj prirodni imunitet prenosi jednim dijelom na djecu...

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 233
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 2:04:56   
Anoniman
autizam nije epidemija niti bolest... to je samo izmisljeno da se skrene prava istina od cega postaje i sta je glavni krivac za to. thimerosal je sastavni dio vakcine a to je teski " NEUROLOSKI OTROV " koji kada udje u tijelo putuje kroz krvotok sve do mozga i tu izaziva stravicna ostecenja. gledao sam video gdje se govorilo da je dijete obolilo od autizma i to je bolest koja pogadja danasnju djecu user posted image user posted image user posted image . roditelji tog djeteta su godinama trazili objesnjenje kakva je to bolest i kako nastaje ali uzalud sve dok jedan dr u CH nije izvrsio pretrage na insistiranje roditelja i ustanovio da je tom dijetu u mozgu napravljena rupa velicine kovanog novcica,bukvalno sprzen mozak. kasnijim analizama ostale djece sa istim simptomima je isto ustanovljeno da im je mozak nesto slicno sundjeru. naravno sve je zataskano i prikriveno kao i mnogi drugi dokazi koji ukazuju da su vakcine nedjelotvorne i neefikasne i da proizvode bolest i smrt... 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 234
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 2:09:23   
liliana
IZVORNA PORUKA: poseydon

da su vakcine nedjelotvorne i neefikasne i da proizvode bolest i smrt... 

Da, zato su i obavezne svugde u svetu-cela planeta  če oboljeti i pomreti!


_____________________________

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 235
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 2:26:26   
Anoniman
shmyzla svaka ti cast za taj link user posted image http://www.youtube.com/watch?v=LEYj4vmiE7A&feature=related
ja sam ga vec odavno skinuo i dijelim mladim roditeljima koji neznaju istinu i veoma veliki broj njih je odlucio da NIKADA ne vakcinisu svoju djecu. to je prava istina... svaki roditelj ce za svoje dijete da bi ga izlijecio dati sve,prodati kucu ako treba samo da se izlijeci a to i jeste cilj svih onih sto zagovaraju vakcine. njihov cilj je da sto vise obogalje,zatruju i upropaste djecu da bi se sto vise novca slilo na njihov racun kroz decenijska lijecenja. evo ti link nekadasnjeg ( pazi sada dobro ) DIREKTORA FARMACEUTSKE KOMPANIJE koji je radio preko 30 god po raznim farmako koncernima,javno progovorio o stetnosti lijekova,iznio istinu da trenutno nepostoji lijek koji lijeci bilo koju bolest i da nikada nije dao da mu dijete vakcinisu... e pazi sada to-radio na proizvodnji lijekova i vakcina a nikada nije dozvolio nijedne vakcine djetetu.
http://www.youtube.com/watch?v=bkwoq0KwkcU&feature=player_embedded
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 236
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 2:33:19   
Anoniman
daj molim te... nigdje nepostoji zakon koji vas moze na to natjerati da se vakcinisete. nemojte izmisljati i pogresno donositi odluke ili citirati neke tamo ... nece niko pomrijeti zato sto se ne vakcinisu nego bas zato sto se vakcinisu. nije cilj sprijeciti bolest jer onda bi sve propalo nego je siriti da bi imali sto vecu zaradu na lijecenjima... vakcinacija je najunosnija zarada za koju se zna jer posle toga dolazi na red ubiranje prihoda sto ce NEDAJ BOZE mnogi od nas davati decenijama na lijecenje svoje djece


(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 237
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 6:39:28   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Zavera: hoće da nam daju vakcine koje će nas pobiti.
A jeste li razmišljali da je možda zavera u zaveri, da oni hoće da nas odgovore od vakcinacije, pa da pomremo od boleština, a oni se krišom vakcinišu i ostanu jedini na svetu?
I ko su ONI?

user posted image

ja mislim da je vredno propratnih nu pojava zastititi dete od tih bolestina... olovo je izbaceno sad a ono je bilo jedno od uzrocnika tih zescih nus pojava

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 238
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 6:41:59   
vukosava
ziv sam dokaz da vakcine vrede jer u sebi znam sto posto da imam antitela protiv tuberkuloze.. posto sam iz istocne evrope morali su da mi rade prik tesr koji je naravno bio pozitivan pa test krvi i stalno moram da nosim papir da sam primila vakcinu a ne imala tuberkulozu... ta vakcina ovde gde zivim ne postoji

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 239
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 6:48:31   
vukosava
do koje godine vredi primiti hpv vacinu?

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 240
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 11:00:04   
liliana
IZVORNA PORUKA: poseydon

daj molim te... nigdje nepostoji zakon koji vas moze na to natjerati da se vakcinisete. nemojte izmisljati i pogresno donositi odluke ili citirati neke tamo ... nece niko pomrijeti zato sto se ne vakcinisu nego bas zato sto se vakcinisu. nije cilj sprijeciti bolest jer onda bi sve propalo nego je siriti da bi imali sto vecu zaradu na lijecenjima... vakcinacija je najunosnija zarada za koju se zna jer posle toga dolazi na red ubiranje prihoda sto ce NEDAJ BOZE mnogi od nas davati decenijama na lijecenje svoje djece



user posted image user posted image user posted image
Posejdon, da nisi tragičan, bio bi komičan!!!!


_____________________________

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 241
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 15:50:20   
Verus
vidis, ja radim u bolnici i moram da se testiram na tuberkulozu svake godine-moj test je uvek negativan iako sam primila vakcinu.  Naime, antitela od vakcine na tuberkulozu uopste nisu dugo trajna.  Cak i neko ko je vakcinisan moze da je dobije...

hpv vakcina se trenutno daje do 16 godine, ali ce uskoro izbaciti i onu koja se daje odraslima....mada nesto mislim da je do 26...nisam sigurna da ne lupam
IZVORNA PORUKA: vukosava

ziv sam dokaz da vakcine vrede jer u sebi znam sto posto da imam antitela protiv tuberkuloze.. posto sam iz istocne evrope morali su da mi rade prik tesr koji je naravno bio pozitivan pa test krvi i stalno moram da nosim papir da sam primila vakcinu a ne imala tuberkulozu... ta vakcina ovde gde zivim ne postoji

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 242
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 15:52:34   
vukosava
IZVORNA PORUKA: Verus RR

vidis, ja radim u bolnici i moram da se testiram na tuberkulozu svake godine-moj test je uvek negativan iako sam primila vakcinu.  Naime, antitela od vakcine na tuberkulozu uopste nisu dugo trajna.  Cak i neko ko je vakcinisan moze da je dobije...

hpv vakcina se trenutno daje do 16 godine, ali ce uskoro izbaciti i onu koja se daje odraslima....mada nesto mislim da je do 26...nisam sigurna da ne lupam
IZVORNA PORUKA: vukosava

ziv sam dokaz da vakcine vrede jer u sebi znam sto posto da imam antitela protiv tuberkuloze.. posto sam iz istocne evrope morali su da mi rade prik tesr koji je naravno bio pozitivan pa test krvi i stalno moram da nosim papir da sam primila vakcinu a ne imala tuberkulozu... ta vakcina ovde gde zivim ne postoji



meni ginekolog rekla da mogu i sad da je primim - 400 dolara bila doza, cijena prava sitnica...
mozda su davali neke jace 70-tih, pretpostavljam da sam te starija (baba vuka)

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 243
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 15:54:15   
Verus
A ne znam za doze vakcine ranije....Ako ti je dr. rekla da mozes primiti vakcinu za hpv, mozda onda vec i imaju tu jacu....znam da je trebala da izadje, ali nisam kasnije pratila..

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 244
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 16:16:00   
Olga75
ako mislite protiv humanog papiloma virusa , mislim da bi trebalo da se daje pre prvog seksualnog kontakta

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 245
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 16:18:59   
Olga75
evo TEKST o toj vakcini da ne kvarimo ovu temu 

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 246
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 16:21:05   
eni26




IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Zavera: hoće da nam daju vakcine koje će nas pobiti.
A jeste li razmišljali da je možda zavera u zaveri, da oni hoće da nas odgovore od vakcinacije, pa da pomremo od boleština, a oni se krišom vakcinišu i ostanu jedini na svetu?
I ko su ONI?

oni su masoni

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 247
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 16:22:22   
Mishica 77
Kod nas se preporučuje od 12. do 15. godine ali mislim da ne može biti isključivo i da je Olga u pravu. Nisu bitne godine već trenutak stupanja u sexualne odnose. Ja imam drugaricu koja ima 32 godine i devica je. user posted image Zašto ne bi primila vakcinu? 

_____________________________

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 248
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 16:23:35   
Verus
Nemam pojma koji su kriteriji za davanje te vakcine.  Ne planiram da je primim pa se nisam interesovala.

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 249
   RE: Bojkot vakcinacije
18.4.2011 16:24:32   
Anoniman
Zasto ne bi primila jos nesto user posted image joj izvinite ja jednostavvno nisam mogla da se uzdrzim user posted image valjda su hormoni

(odgovor članu Mishica 77)
  Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here