|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
8.1.2017 18:40:44   
krin 40
Ja ništa ne pijem..od elevita sam još gore povraćala.Udjite u "slike trudničkih stomaka",da vidite koliko smo porasli(jes da sam je postavila vodoravno),ali vidi se:)user posted image

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 101
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
9.1.2017 0:26:40   
Mariya
Veče user posted image
Kod mene sve isto,neću ni da kukam više. Muž me šalje kod lekara, razmišljam da li da odem jer ovo bi u trudnoći trebalo da bude "normalno".
Krin,videla samuser posted image
Zemunka, valjda se do 12 ned.zatvara neuralna cev kod bebe, pa je zato bitno piti folnu. Bitna je ona i posle 12 nedelja, ali do tad sam u sve 3 trudnoće pila,posle prešla na prenatal.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 102
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
9.1.2017 9:49:55   
krin 40
Ja i dalje pijem folnu i utrogestan preventivno.Progesteron boce su mi ukinuli hvala Bogu.Smučile su mi se.Ja zbog nekog sastojka u tim vitaminskim kompleksima povraćam.Mamavit,elevit..svejedno..nešto mi ne paše.A iskreno mislim da je to sve reklama.Ja pojedem kilo pomorandži,dva kiwija.Mango ili avokado povremeno.Evo sve viruse sam na nogama zaobišla iako su oko mene na poslu zadnjih mesec dana svi bili mrtvi bolesni a pola na bolovanju.Harao je i stomačni virus i grip i sto čuda.Inače moja ishrana,i kada nisam trudna,je bazirana na voću i povrću.Već sam pisala da meso ne podnosim osim npr. junetinu ili teletinu iscepkanu u čorbicu.Zdravo se hranite,bacite u djubre "tihog ubicu" beli šećer.Smanjite belo brašno..i eto zdravlja,lepe kože,bore će vas zaobići.user posted image

< Poruku je uredio krin 40 -- 9.1.2017 9:51:18 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 103
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
9.1.2017 10:24:59   
Zemunka85
Dan user posted image .

Toooliko je hladno user posted image . Ne bih mrdala. I necu user posted image .
Sedim ucim, radim. Sve od kuce. Milina.
Onda u 6 vodim L na balet. Dosta od mene za danas.
Sutra vodim kucu na prvo sisanje, jedva cekam user posted image
A UZ sam zakazala za 12.1. u 9. Jooooj ...
Ja niiikakve simptome nemam.
Jedan dan sam imala te tupe bolove i posle toga nista.
Ni u prosloj nisam imala neke mucnine samo gadjenje na par namirnica pa daj Boze da i ove bude tako.
Ti bolovi su poceli u Aprilu. Nadam se da ih sada nece biti.

Maryija ne znam kakvi su ti do bolovi u zelucu, ali ja sam prosli put u dva navrata imala bolove u predelu zeludca - porodjaj je mala beba.
Voda je lila niz mene koliko sam se preznojila od bolova. Bukvalno sam mislila da umirem. Jak jaaak, ostar bol kao neko da odvaja taj deo tela od mene.
Uopste ne znam sta je to bilo ...
Sto kazes, ne znas ni sta je normalno, sta ne. Ali blizu si ti .. svaka vam cast za tri i vise trudnoca, od mene dosta user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 104
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
9.1.2017 13:54:05   
krin 40
Hahaha...Zemunka ja sam posle prvog rekla dosta,pa pauza 9 godina,pa rodila N i rekla e sad stvarno kraj, i evo me 41 god ,posle opet 10 god trudna,hahaha.A svaki put sam poklanjala krevetce,kolica,stvari...i evo sad opet sve moram da kupimuser posted image .Verujem ti za kontrolu.Ja umirem pred svaku.Meni je 17.1

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 105
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
9.1.2017 14:02:05   
zumbulcic
Heloooo bebele, imal zime? Jao kod nas je uzasno, za vikend bilo -20 i kusur stepeni + ledeni vjetar. Danas je koliko toliko ok, -8.

Da vam cestitam Bozic u zakasnjenje, puno zdravlja,srece zelim i ako Bog da iduci docekate s novim clanovima user posted image

Nisam se javljala muz mi bilo slobodan 10-tak dana pa sam s njim cijelo vrijeme. Evo danas otisao na posao pa reko da napisem koju.

Zemunka sretno na pregledu user posted image Opusti se, ni ja nisam imala nikakve simptome pa evo me sve ok. Sto se tice folne, ja sam je pila do 14-te a poslije presla na prenatal.

krin ma jasta je nego reklama. Najace mi kad odem u neku ordinaciju oni preporucuju neke druge vitamine, sve zavisi ko im je sponzor. Dobar ti je savjet, voce je zakon.

Maria kako zeludac danas, jel se smirilo?

Mene je sinoc probudilo u 3 mucnina (a pojela sam poslije vecere one cokoladne babanice i mignon kocke, kupili na vagu) i povracala sam do jutra a bebac lupka li lupka. I on bio budan, sad evo spava a ja sva iscrpljena.

Ana isti mi je plan, odmah napast na drugo. Ja imam jos jednu blastocistu zamrznutu i planiram cim ovo bude imalo par mjeseci otici odmah i vratiti ovu sto je ostalo pa sta bude. Kao sto kazes lakse ce biti tad ugledat neg test.

Citala sam sta se desilo kod degu bas me je jeza prosla. Sva sreca sad je sve gotovo, da se ona sto prije oporavi.

Ostale ne zamjerte sto vas ne spomenu, pravim rucak pa sam sad naletila malo. Budem opet pa sta jos napisem.user posted image

_____________________________

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 106
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
9.1.2017 14:06:51   
Zemunka85
Moja DR je i dalje bolesna i nije tu cele sledece nedelje user posted image user posted image .
Pomerila sam uz za 17i, kaaaaaaaako docekati user posted image

Vidim da niko pre 12e nije pio neki kompleks vitamina, vecinom samo folnu.
A ja kapirala da bas sad treba da ozezem sto jace user posted image em je pocetak em ova epidemija. Ali zbunili ste me user posted image .

Ja odoh da se spremam, vodim L na balet, ni sama ne znam koliko treba da se natrontam da mi ne bude zima.
Meni je uvek zima ... user posted image

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 107
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
9.1.2017 14:17:46   
MicinaMama
Dobar dan zene,ja sam samo na kratko uletala da vidim sta se pise ovde.Ova praznicna euforija trajala je do sinoc kasno.Danas nam gosti odlaze.Mogu vam reci da mi je ovaj Bozic prosao divno.

Leko vi su napokon poceli da deluju,juce i danas se stvarno super osecam.Nemam ni vrtoglavicu i napokon se smejem.Kao dete sam user posted image .

Vidim pricate i o vitaminima.Ja sam pila folnu do kraja treceg meseca a sada gvozdje i kompleks vitamina.Moja babica je rekla da su svi potpuno isti nebitno koju marku da uzmes.Propozirala mi je da trazim naj jeftiniji.

Gvozdje mi placa osiguranje i normalno i spada u jeftine i super je.Takvo isto pakovanje sam pila i folnu kiselinu.Jedino ovaj kompleks vitamina ne pravda osiguranje mada nisam trazila jeftine pustila sam apotekarku da mi preporuci i platila sam ih 10 eura.Nije ni to skupo.

Krin i ja sve moram novo da kupujem.Prekosutra pocinju snizenja pa cu bar uzeti belih bodica i jos nekakvih zekica neutralne boje.

Eh sada cu sve lepo da iscitam sta ste pisale do sada.



(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 108
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
9.1.2017 17:45:11   
krin 40
Zemunka znači idemo isti dan.Koliko nisam navikla da ne radim,juče i danas non stop briskam kuću.Jao kako je Beograd zabeleo.Poželela sam danas da odem na Adu kada sam videla u vestima kako je lepo:)

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 109
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
9.1.2017 18:23:55   
Mariya
Dan user posted image
Mi odmaramo. Napolju je takav smrz, nema šanse da odem po mleko,poslaću muža user posted image i kod nas je padao sneg ali ni pola cm. Srećom. Ove godine ga mrzim.
Zemunka, vidiš praksa je i kod nas i u inostranstvu da se ne pije ništa osim folne. A bolovi su kao da sam jela noževe,kao da mi oni probadaju želudac. Danas me ne boli,hvala Bogu, danas samo mučnina i kiselinauser posted image Ali od danas sam na dijeti, mislim pazim šta jedem i jedem malo po malo, pa zapisujem šta mi smeta,šta prija.
To što si ti opisala zvuči kao što opisuju bol od čira ili kamenje u žučiuser posted image
Hehe,ja sam posle porođaja sa H rekla grom me ubio budem li još jednom otišla u porodilište i pomislim na treće dete. I eto meuser posted image A sad opet isto govorim user posted image Ali ovaj put to mislim najozbiljnije!
Moje mišljenje je da nijedno dete ne treba da bude jedinac, svako dete mora da ima brata ili sestru. Zato sam rodila H. I gledam ih,kako su divne,lepe,slatke,dobre,kako se vole i igraju pomislim samo da želim još više ovoga i tako dođosmo do trećeg user posted image
Zumbule, super što si se javila,već sam se pitala gde siuser posted image
Micinam,super što si bolje!

< Poruku je uredio Mariya -- 9.1.2017 18:27:54 >

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 110
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
9.1.2017 20:17:35   
MicinaMama
Draga mariya ti i taj tvoj zeludac...mogu misliti kako te zna muciti.Ja mrzim zgaravicu.

Veceras mi je svekrva rekla da ce me ispaliti iz topa ako ne rodim musko hahaahaha...reko ne pravim ga ja vec tvoj sin user posted image user posted image user posted image

Bila mi je zaova veceras gore sa malom bebicom,divna je!Bas jaka bebica ljubi je ujna.Istopila sam se.Tako me bilo strah da je uzmem u ruke,tacno sam zaboravila kako bebice budu malene.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 111
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
9.1.2017 20:34:13   
Skockica
Dobro veče drustvovance. Ja sve dodjem ovde da pišem i onda dok sve iscitam prodje vreme hihi, super, sa vama nikad nije dosadno.
Sad spremila torticu od sargarepe da sin sutra nosi u vrtic da počasti drugare pa se spremam polako, sutra čim ga odvedem idem na pregled u bolnicu gde cu se poroditi.
Meni su elevit dali na prvoj kontroli bila sam 5/6 nedelja, folnu niko nije pominjao. A velika kutija elevita ovde košta oko 60eura ali mi ti osiguranje placa.
Mi novu garderobicu ne moramo kupovati pošto je bata ponovo, imamo dosta od Vasilija. Ali kolica, krevetac i te vece stvari sigurno neću vuci iz Srbije, to ćemo kupiti novo.

< Poruku je uredio Skockica -- 9.1.2017 20:45:23 >


_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 112
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
9.1.2017 22:13:26   
Zemunka85
Vece.

Mi sad dosli sa sankanja. Prekasno je, tek treba da veceramo ali smo se lepo proveli.
Zarumeneli se obrazi samo tako user posted image .

Micina ja se kristalno secam slika tvojih nogu sa kraja prosle trudnoce. Bas si oticala, je l tako?
A jesi imala probleme sa gvozdjem i tada?

I ja sve moram novo da kupujem. Pooogotovo ako bude decak, a to ne mogu ni da zamislim :D.
Sve smo sto dali, sto prodali. A i mm je bio u fazonu "Ne moze L da ima sve novo a drugo dete polovno" kooooja glupost, ali sta me briga :D

Skockice, Elevit ima i folnu, tako da to je to.

Kako malo trudnica, nekada su ove teme bile prepune, cak i kada su bile podeljene u 3 dela ...

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 113
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
10.1.2017 0:23:20   
Mariya
Veče user posted image
Micinam, ubi me želudac! Ionako je oset_ljiv, a sad u ovoj trudnoći užasno! uništila sam ga kad sam bila mlada i glupa, sad mi se to vraća.
Hehe,i meni je bilo nezamislivo da nosim dečaka i eto,dečak jeuser posted image
Zemunka, već duže vreme nas je baš malo,svega nekoliko trudnica.
Srećom mm ne misli kao tvoj,on misli kao i ja, da će sinak da nosi roze bodiće user posted image Baš me danas svekrva pita hoću li uzimati plava kolica. Ma ne pada mi na pamet! Dali smo 500€ za kolica koja smo kupovali za L, perfektna su i nakon dvoje dece, crveno-siva su i biće savršena i za mališu. Ni ogradicu neću da kupim novu, pa imam već dve! Kupovala sam i treba da dokupim još nešto odeće da bude plava i to je to. Od opreme sve imam, kadice žutu i ljubičastu,ljuljašku rozu, imam npr 6 bebećih peškira sa kapuljačom, svi su rozi, ali zar da pored 6 peškira kupim još samo zbog bojeuser posted image a ja sam dosad sve čuvala,nikome ništa ni pozajmila, baš zato što sam planirala više dece. A kako mališa bude izrastao odeću, samo ću je razvrstati i dobre ostavljam sestri a ostalo ću da razdelim.
Skockice, tamo možete da nosite hranu pripremljenu kod kuće? Kod nas ne,izričito samo fabrički upakovanu hranu u vrtić. Ma Švajcarska je stvarno prava zemljauser posted image
Nedostaje mi degu. Nadam se da ide nabolje. Degu,ako nas još čitaš,javi se,piši kako ste.

< Poruku je uredio Mariya -- 10.1.2017 0:27:49 >

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 114
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
10.1.2017 0:29:39   
mimica83
E drage moje gde ste ova zima se bas naostrila brrrr ...
Ja sam od juce opet u nekom strahu neznam poceo je da me boli stomak po dnu ali ne celom sirinom ispod pupka pa na dole po sredini kad pipnem, onda po dnu popreko sirine 5 cm, pitam se da li je to normalno da li se to unutra na tim mestima najvise rastezu ligamenti ili sta vec, uh volela bih kad bi bila sigurna da je to normalno...
Marya pa da dobro si preduzela mere pomalo jedi i vidi sta ti smeta pa izbegavaj, ti ces nam biti sledeca pordilja, jos malo izdrzi brzo ce proci ovaj mesec. Ma ti si bre junacina trece radjas budi ponosna na to, vidi mene slabica a ja kao zelim jos jedno a zalim se sada, stvarno lepo je krenulo prva tri meseca bez nekih velikih tegoba i eto kako vreme odmice mene vise boli i zeza...
MM drago mi je da ti je bolje, user posted image dobro si rekla svekrvi da ga njen sin pravi da ti nemas s polom nista haha.
Krin uzivaj sada, vreme ces upotpuniti raznim desavanjima pogotovo sto si ti u gradu imas veci sadrzaj :)
Degu nam se nejavlja nadam se da je bolje user posted image
Zumbulic reko gde nestade zeno user posted image salim se uzivala si s muzicem...
Zemunka 85 polako bice sve ok saopstice ti da je si trudna i da je sve super :)
Skockica i ti cekas decaka, kao i ja, moj J je zeleo batu izgleda mu se zelja ispunjava :)

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 115
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
10.1.2017 0:48:35   
Skockica
Hehe mimica83 moj sin je na pitanje hoces batu ili seku uporno pricao seku i sad kad mu kazem da će da dobije batu, on kaze ne seku a i mm se zeza kaže biće žensko jer on uvek iz prve napravi ćerku. Sad videcemo, samo da je zivo i zdravo!

_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu mimica83)
Direktna veza do poruke: 116
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
10.1.2017 1:19:39   
degu
Evo me zene, pisala sam u svojoj temi. Idemo sutra kuci, danas sam uspela sa sestrom da dodjem do wc-a tako da je bolje malo. Da dodjemo mi nasoj kuci pa ce sve biti dobro. Hvsla sto mislite. Mislim i ja na vas puno. Bebac mi je dobar ovde, samo jedan dan je prsvio haos, inace je olaksao mami zivot ovde.

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 117
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
10.1.2017 1:38:23   
Skockica
E super degu, bas mi je drago da si bolje, ljubi bebica i uživajte uskoro svi zajedno user posted image

_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 118
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
10.1.2017 3:21:26   
MicinaMama
Zemunka jesu,bas su mi bile strasno otecene.Jos sam imala te nekakve i isijase sve zbog velikog stomaka.Imala sam bas veliki i obesen stomak koji mi je slabio cirkulaciju u nogama.Voda mi se nakupljala samo u nogama ali hvala Bogu nisam imala visok pritisak.

Mimica to sto te boli stomak mislim da je normalno i mene i sada povremeno boli.Tako kazu.

Ja moram sve da kupujem novo od A do Z.Sve sam ja podavala sto sam imla cak i kolica.Krevetac sam bacila.

Veceras pricala kako bih na snizenju uzela bar kakve bodice i po koje zekice ali zaova me napade,kaze ne uzimaj nosta do posle 6-og meseca.Kao ne valja se.Sada me malo prestrasila.

Degu bas mi je drago sto ti je bolje,ljubim te i ljubi tog deckonju za mene user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio MicinaMama -- 10.1.2017 3:23:05 >

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 119
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
10.1.2017 9:13:31   
AnaAna1
Evo i meneee, jedan dan propustim pa ne mogu da pohvatam ko je sta pisao user posted image u Nisu sneg 15ak-20cm i ostace tako do daljnjeg jer sledecih 15 dana temperatura nece prelaziti 0 uopste... ja juce maltretitala muza da se setamo po snegu malo, prija mi ovaj svez vazduh i belina snega (procitah negde dobru izjavu - "ko kaze da je u ovoj zemlji bas uvek sve tako crno" user posted image )

Deguuu bas lepo sto si uspela da malo ustanes i sto je bebac tako dobar...sad ces kuci da se preporodis, samo da izadjete odatle :) javi nam se povremeno i izljubi deckica :)

Krin u pravu si, mnogo znaci voce za imunitet, evo ja sam pojela vise voca u zadnjih par meseci nego sto sam zajedno u zadnjih par godina, i da kucnem u drvo samo sam jedan dan imala temperaturu i to je to, a svi oko mene se ubijaju od raznoraznih virusa.

Zemunka, ja do pola 4.meseca nisam jela apsolutno nista osim po malo hleba i nekih gluposti koje kasnije ispovracam svakako, i kad sam pitala doktora kako ce moja beba bez hrane i vitamina, reko mi je da moj organizam ima siiigurno dovoljno svega za jedno malo stvorenjce od 200 grama, i da ce ona uzeti sve sto joj treba od mojih zaliha, a da su vitamini i hrana daleko bitniji kasnije kads beba dobije na kilazi jer su joj tada potrebe mnogo vece... tako da udri ti po vocu i povrcu i uzivaj, 500g do 1kg dnevno :) i uvek kazem. - prirodni med ako mozes da nadjes, po kasiku ujutru i uvece...

Zumbulcicu pametno ti je ti sa pokusajem odmah da vratite smrznicu, pa ces bar znati na cemu si, ako ne daj Boze ne uspe onda da znas na cemu si da ne gubite vreme, pa ces videti sta dalje, ako uspe onda u miru nastavljas svoj zivot sa dva andjelcica :) ali uspece sigurno, taj sto je ostao bice najjaci user posted image

Marija i ja sam uvek za brata i sestru, sigurno nece biti jedinac, ali za 3.svaka cast svima koji se odluce, ne kazem da ne bih ali za sada sam za 2... user posted image ali polako, cek prvo ovo jedno da rodim hahaha

Mimice ne brini, rastezu se ligamenti, beba pritiska organe, ma hiljadu stvari se desaava sada u tako malom prostoru u stomaku, tako da ne brini za bolove, ako prolaze kada odmoris i prespavas to nije strasno. Eno ja sam u 4.mesecu imala blagi zastoj u crevima, htedoh da se prevrnem od bolova 3 dana nisam mogla da ispravim telo kad hodam, ali odmah sam osetila da su creva u pitanju a ne beba... Opasni su oni bolovi koji traju duze i koji se ne smanjuju (tako je meni dr rekao)...

MicinaMama ja se plasim otoka jer imam malo sklonosti ka oticanju... jos uvek nisam pocela ali mislim da me nece zaobici tamo u 3.trimestru... za sada se odlicno drzim i sa kilazom i sa oticanjem, iznenadjujem sama sebe :)

Skockice ja sam muzu vec narucila da hocu oba pola, a posto je ovo prvo devojcica znaci zna sta mu je ciniti za drugo user posted image ma nek su samo zivi i zdravi, pa kako bude... zdravlje je najbitnije :)

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 120
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
10.1.2017 9:25:19   
krin 40
MM ako ti se , ne daj Boze, to oticanje nogu ponovi u ovoj, imaju su sada sjajne masaze stopala za trudnice koje pospesuju izbacivanje vode. Bas pomazu. Mariya probaj da kada te zaboli zeludac skuvas caj od kamilice I uzimas ga na kasiku u razmacima od par minuta, ali na kasiku, ne da pijes. To ume da umiri.E sad sto se pola tice, mm je davno jos, kad smo posle sina dobili cerku koja je njegov centar sveta, nasao negde neko istrazivanje koje pokazuje da muski pol opredeljuje majka a zenski otac. Kad smo saznali sada da nosim decaka, odmah je poceo da me zeza " evo ga jos jedan, ljubi ga majka". Inace on mene stalno zeza jer ja sina I dalje, iako ima 19 godina, kada niko ne cuje zovem
"moj mali sin"user posted image .Inace obzirom da su mi deca bas veeelika ja sam se odusevila sa koliko entuzijazma I radosti cekaju ovu bebu. Sin, koji je inace vatreni navijac Partizana I clan neke grupe, vec planira da bratu kupi majicu Partizanovu "brat za brata". Cerka je odusevljena sto je brat. Kaze da bi bila steta roditi jos jednu devojcicu u kuci kada je nemoguce da bude lepa I pametna kao ona, ahahahah. Moja N inace ima te momente " ja sam najlepsa, ja sam najpametnija, ja sam centar sveta". Sve u svemu ako dobacim do kraja, ova beba ce biiti svima igracka u kuci I prava radost.

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 121
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
10.1.2017 9:55:14   
Zemunka85
Degu, to izgleda oporavak ide brze nego sto su mislili user posted image .
Jako mi je drago, ubrzo ce to ruzno biti iza tebe, pa ces samo uzivati u onom lepom.
Sorry nzm, mozda si i pisala - da li uspevas da dojis?

Mariya mozda bi i mm sasd promenio misljenje user posted image i msm da bi ali kasno .. sve smo ispoklanjali.
Jedino smo krevetac prodali.
Stvari imam, tu i tamo i ako bude decak naaaaravno da cu koristiti to sto imam, a da ne pricam o peskirima, cebencima i tako tome.
Mada ja nekako ne mogu da zamislim da je decak. Ne mogu ...

Skockice, ti si u Svici? Uh .. nama su bas sad ovde prijatelji iz Svice, oni kada pricaju ja ne verujem. Kakvi uslovi, kakvi podsticaji. Ovde kada zivis naviknes se na ovako, mene bi sve bilo neprijatno da me neko tako pomaze ahahaah koliko sam ustavi otupela od nemastine ovde i koliko glupo razmisljanje.

Mimice eeee toooo su ti bolovi. I ja o njima pricam. Ja uopste nzm dokle je i sta normalno, ali Boga mi mene oni plase. Ja se sva ututunjim kada tako pocne da me boli. Isto prosla trudnoca ni oset_ila nisam, kazem niti sam povracala niti mucnine do 4.m i onda je 16.4. secam se, posle jedne set_nje pocelo da me boli i tako do kraja trudnoce. Meni je zaista bilo neprijatno sve vreme neprijatan osecaj..ruzan neki, kao da ce sve ispasti kada ustanem. Meni je tanjir kada nosim, ne zezam se, tanjir, bio pritisak dole. Bas bljak...
Ja stvarno verujem da su neki bolovi ok, pa mora majku mu, sve se siri, ali bas ne znam granicu.

Kriiin ti si hit, pa mogu da zamislim koji je vaaaam trip tek. Covece, bas si faca i mogu da zamislim tvoju "bebe" sa bebom. Ti ces imati i puno pomoci i verujem da ce biti pravo osvezenje. Diivno i bas specificno.

AnaAna, ja tako volim Nis. Bas cesto sam tamo. Jedva cekam opet da dodjem, planiram April ...

Moja cerka nije htela ni batu ni seku, samo kucu user posted image . Za NG je dobila i zaaaista, ne mogu da verujem da tako malo dete ima toliko osecaja za zivotinju. Toooliko je voli i brine o njoj, da je to prelepo. Sada kada ima kucu, pre neki dan mi je iz cista mira rekla "Hocu bebu seku". Bas sam se zacudila. Ona bas pati za drustvom i nije sebisna ni malo. Verujem da ce Boze zdravlja i to biti OK iako je daaaaaleeekooooo. I onda sam mmu pre neki dan nesto rekla "Sad ako sam trudna" i ona je cula. Odmah je krenula da me ispituje, ali mislila sam da sam je ubedila da nisam, jer jos nikom nisam rekla. Recicu joj cim mi potvrde. Medjutim ona je juce dosla i pitala me da joj opet ispicam pricu gde sam nju rodila. Onda je rekla "A hoces i sad rugom bebom tako" rekla sam joj da hocu jednog dana. Pocela je da place kako ona ne zeli da ja idem i tamo spavam. Joooj te decije glavice, sta li je u njima, a kada spava kod bake, bas je briga gde sam user posted image , no imam jos vremena da joj objasnim ...

Ja cekam pola 11, vodim kucu sa prvo sisanje aooooo na sta li ce to da lici ne smem ni da zamislim :D. Posle ucenje, standardno ...

Sve vas user posted image

< Poruku je uredio Zemunka85 -- 10.1.2017 9:56:10 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 122
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
10.1.2017 11:59:35   
zumbulcic
Jutrooo. Ja jutros poranila i vratim se jos malo i zaglavi, maloprije ustado user posted image Evo sad pijem kafu pa bujrum.

degu bas mi je drago da si se javila i da ti oporavak napreduje. Ljubi mi tog bebaca user posted image

zemunka malica ti je preedivna user posted image ma vjerujem da ce ona sve shvatiti. Javi kako izgleda kuco. Mi smo samo jednom osisali starog kucu i nikad vise, pa bio je preeesmjesan

krin kod tebe ce bas biti veselo aBd kad dode user posted image hem ces imati pomoc od djece a vjerujem da ce i njima dobro doci da se uce kad budu imali svoje user posted image

Ana pa ja sam nekako vjerovala i vjerujem da od mojih 5 blastocista da ce bar dvije biti dobitne, eto jedna jest, jedna je ostala a dvije su propale. Sad se sve zezam s mm kako ce ova zaledena biti seka i onda kad dignemo ruke od prirodnog pokusaja omaket ce se trece user posted image Ne vidim razlog da ne bude jer nemamo nikakvih smetnji, a psiha ce biti totalno opustena kad budem imala user posted image

mimica bas sam se s mm opustala i uzivala. Bilo je dovoljno, samo neka on ide sad na posao user posted image I mene zna tako predvecer zaboliti stomak po dnu.

Maria zao mi je sto te muci zeludac

Skockice sretno na pregledu

Nadam se da sam sve pohvatala. Odoh sad povadit nalaze pa da vidim kakvi su i da se narucim za 4d

_____________________________

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 123
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
10.1.2017 12:19:10   
krin 40
E zato drage moje I vama zelim da poludite u mojimj godinama I rodite po jednu bebanu. Meni da je neko rekao pre deset___, petnaest godina da cu radjati u 41 umrla bih od smeha, ali to dodje tako iznenada. Ta zelja se pojavi kao virus I ne izlazi iz glave. MM me nije ozbiljno shvatao, mislim da je olako pristao j
er je bio ubedjen da nema sanse da tako lako zatrudnim, Pa oko nas je bila gomila mnogo mladjih parova koji su muku mucili sa zacecem. Mislim da se "opasuljio" tek skoro, ahahah.Dok mislis o tome deluje ti kao ludost, medjutim sada je to tako prirodno, normalno, mada ja inace imam problem sto nikako da
se "sazivim " sa svojim realnim godinama. Ja I dalje na TV-u komentarisem neku zenu moje generacije sa "ona tetka". Meni nikako ne dopire do mozga moja krstenica. Niti se tako osecam, niti se tako nosim.I svaki put kada se pojavi "neka tetka" na ekranu ja napadam muza sa pitanjima
"jel ja tako izgledam a ne vidim to"user posted image . Kad ste vec kod tih bolova, evo sinoc se cujem sa prijateljicom, nosi treceg sina, sedmi je mesec. Prva dva je rodila kao od sale, a treca trudnoca od petog meseca, daleko bilo, krenuli strasni bolovi. Sad je sedmi. Niti moze da sedi, ni da lezi, ni da spava,,strasno. Meni nije jasno zasto joj ne urade serklaz kada sam citala da moze I u sestom I sedmom mesecu. Ovako strepi svaki danuser posted image

< Poruku je uredio krin 40 -- 10.1.2017 12:23:30 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 124
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
10.1.2017 13:06:14   
Zemunka85
Zumbulcic, ja tek sada vidim da si ti kroz svasta nesto prosla, oko trudnoce. Ti si bre faaaaaaaca, svaka cast user posted image . Samo uporno i nema odustajanja. I eto srecice jos malo user posted image
.
Krin ahaha tacno te razumem. Pa ja nisam bila spremna ni za drugo, do skoro. Ne i ne, ni da cujem. Pa eto. Mogu da zamislim koliko je tek tebi smesno kada se setis sebe pre 10god tj svog "cvrstog stava".

Inace i meni je pitanje kada se stavlja serklaz, kada ne. Ja sam imala te uzasne bolove. Da je do bolova, lako bih ja, najmanje je do njih. Nego sto bas uteruju strah u kosti a i sama sam rodjena sa kilo i po, kao i moja tetka, baka .. tj sve prve trudnoce i bas sam strahovala. Ali niko nikada nije pominjao serklaz. I pored toliko kontrakcija, bolova, pa pred kraj vec i aktivnosti, iznesoh trudnocu do kraja. A moja drugarica preko serklaza se porodi par dana pred deveti ..

Ja sad dosla, od kereceg frizera ahahahaha show. Kao misic je mali. Strahovala sam kako cu naci taksi, jer nisam vozac (najkretenskije moguce) ali i to sam iz prve, tako da smo sve brzo zavrsile. Jedva cekam da vidim cerkinu reakciju user posted image . Inace dok se kuca sisala, ja otisla do banke. I do pet shopa, kupila joj hranu i svasta nesto, zove devojka koja je sisa kaze gotovo. LJudi moji koliko sam ja trcala jedno kilometar auuuuu sa sve kesom, sprint. Ako mi verujete da se nisam ni setila da sam trudna ahahahahahahah tek mi je u taksiju to palo na pamet user posted image .

Def dok mi UZ ne potrdi ja necu poverovati. A taaaaako sam lepo prekosutra mogla, ali necu kod druge, samo kod oveeeeeeeeeeee user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Ne postoji trofej za prirodni porođaj ili ...
To su najbolje riječi koje mi je suprug mogao reći u rađaoni.



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here