|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
12.1.2017 13:22:24   
zumbulcic
Dancek zene ili od mene jutro user posted image Ja ustala u 8 popila caj i reko jos malo ispred tv-a se ispruzila i to i bi, sad ustala i pijem kafu.

krin dobra si pa mozes da radis. Jest sto kazez brze ce vrijeme proci, ali svaka cast. Ja ne bih mogla. Bas se brzo zamaram, dok jednu sobu izdzogiram moram leci malo user posted image

zemunka isto nam je. I ja radim iz stana ali za sebe i sto kazes ima i prednosti i ima i mana. Doduse ja moram s vremena na vrijeme otici i na teren a sad to ne mogu. U pitanju su pregledi konstrukcija pa da se pentram po skelama ne pada mi na pamet. Prije 2 mjeseca sam zatvorila obrt, zapravo ga zaledila zbog trudnoce pa vidjet cemo poslije da li cu ga aktivirat ili ici gdje drugo raditi.
Po pitanju dr, ja imam dr koja je obavila transfer a i vodi trudnocu za porodaj i super mi je. Imam njen licni br telefona i sve sto me zanima pisem joj na wiber, ali vec sam pocela traziti vezu za UKC. Jer gore kad odem oni se osipaju na spomen moje dr i njenog muza. Ogromna je ljubomora prisutna samo zato sto se njih dvoje bave sa vto.

Maria bas vam je bilo veselo sinoc. Nadam se da si se odmorila

MicinaMama bas si me podsjetila na mene. Kod mene se bebac javljao od 16-19 sedmice i onda prestalo na par dana (pisala sam, bilo je pred novu godinu) kad nisam poludila i odem na uz kod druge dr kad moj lopov spava. Sto kazu zene jos je to mala trudnoca da bi se svaki dan osjecala. Sad sam 21+3 i osjetim je evo svaki dan ima 10 dana, ja dobro osjetim a mm jos ne.

Pa daaa, da se pohvalim. Danas po fertility frijendu sam usla u 6 mjesec user posted image user posted image user posted image pa ne znam kad prije proleti.

Ana sretno s nalazimauser posted image Pisi nam. Moju su gotovi bili prije 2 dana. Za cudo Bozje sve ok, osim naravno urina koji po obicaju ima puno bakterija. Feroglobin mi gvozde pravo doveo u normalu. Stitna mi se regulisala a d-dimer je takoder dobar sto znaci da ostajem na istoj dozi clexana.

Joj zene drage, mene tako stomak svrbi od sinoc pa hocu da poludim. Mazem se i uljem i maslacem ali dzaba svrab je i dalje prisutan. Jos uvijek nemam ni jedne strije pu pu.

Kad vec pisete o pokretima beba kad se to moze vidjeti na stomaku golim okom? Zao mi muza, on jadan samo leti i grli stomak da i on osjetiuser posted image

Bunnyca dobro nam dosla user posted image

I na kraju da vas pocastim s user posted image user posted image user posted image sinoc sam postala polu- strina (muzev polubrat) malom djecaku

_____________________________

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 151
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
12.1.2017 15:26:30   
MicinaMama
Zemunka,Krin,Zumbulcic,hvala vam na brizi!user posted image user posted image

Ja nisam jos nista doruckovala,ne mogu.Od bolova,zbog njih pijem po dve tablete spasfona (buscopan),paracetamol pa vitamine pa gvozdje.Pun mi je stomak lekova i vode i uskratilo mi je glad

Zvala sam hitnu,kazu da dodjem ako dobijem ceste bolove (redovne) ili ako prokrvarim.U prevodu ako pocnem da se poradjam,mislim stvarno!Ako me nastavi boleti jos danas otici cu u hitnu.Sledeci pregled mi je tek 15-og februara.

I prve dve trudnoce nisam porosla bas dobro ali sam imala nekakve specijalne snage da sam sve podnela sa osmehom na licu.Jedino u drugoj trudnoci isijase nisam podnosila sa osmehom na licu user posted image

A ovu trudnocu sam BOLESNA od samog pocetka,vec sam se umorila od trudnoce.Kao da konja trebam da rodim a ne bebu.

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 152
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
12.1.2017 19:37:10   
Skockica
Zumbulic ja sam negde u 30. nedelji videla da mi se mrda stomak kad je bebac stucao, ali to je sve individualno.

< Poruku je uredio Skockica -- 12.1.2017 19:40:38 >


_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 153
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
12.1.2017 19:59:39   
Mariya
Veče user posted image
Kod nas su drugaricine devojčice pa se one igraju, a ja pokušavam da odmorim. Odmarala bih da ne moram stalno da ih opominjem.
Micina, ja te potpuno razumem, ja se napatih u ovoj trudnoći, i danas sam rekla da ću crći, kaže mi muž, izdrži još malo i nikad višeuser posted image Nadam se da su ti bolovi prošli, a ako nisu , da si otišla da te pregledaju.
Kod nas je danas bilo divno vreme, naspram ovih proteklih dana. Sunce je sijalo, nije bilo vetra, bile smo napolju skoro sat vremena i baš mi je prijalo.
Pisale ste o životu u inostranstvu i odlasku iz zemlje, ja sam kao krin i zemunka, ne bih odavde. Jeste da je ovde teško, a neuređenje ove zemlje je strašno, politika neveovatna, prava banana država, ali meni je SVE MOJE ovde. Posao, porodica, prijatelji. Posao koji radim ne bih mogla da radim u drugoj zemlji, a i da ga radim ne bi bilo ovako opušteno. Da odem u nepoznato, da nemam nikog svog i sa kim da popričam, pomoć na koju mogu da računam, poput sestre, svekrve, drugarice, kume, ma ja bih umrla. Ne bih se navikla, crkla bih. Znam da bi verovatno mojoj deci bilo bolje u normalnoj, uređenoj zemlji ali... Moj muž isto misli pa se slažemo oko toga. A slažemo se i da, ako bi stvarno bili primorani da odemo, naš izbor bi bio Švajcarska. Ja sam se zaljubila u tu zemlju a bila sam tamo samo 5 danauser posted image
Zumbule user posted image za 6. mesec! Pokrete ćeš verovatno moći da vidiš sa puhih 7 meseci, a sa 8-9 meseci će zi bukvalno iskriviti stomak kad se pomerauser posted image

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 154
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
12.1.2017 21:01:03   
MicinaMama
Mariya ja cu ovo i jos jedno posle i zavrsavam user posted image

Malo me jos bolucka stomak ali nije strasno.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 155
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
13.1.2017 0:00:36   
Mariya
Micina,svaka čast ako ćeš još jedno! I ja bih volela,ali samo ako mi ga neko rodi ja više neću sigurno! Ja imam moje bube,tata će da dobije svog sina i ćao,dosta od meneuser posted image
Sutra mi dolazi sestra pa će da prespava kod nas,a devojčice će sa njom u dnevnojuser posted image baš me interesuje kako će da se odvoje od svog novog kreveta, obožavaju ga! Moja želja iz detinjstva je bila da imam svoju sobu i krevet na sprat, ja nisam nikad ali moja deca su ga dobila!
Jao,imam kiselinu toliko da me tera da kašljem user posted image
Žene, vidite li vi moj tiker, ja sam ušla u 35.nedeljuuser posted image Danas sam oprala spavaćice, počela sam da pravim spisak za porodilište, apoteku,bebu, sledeće nedelje ću da nađem stvari od devojčica pa da vidim šta treba da dokupim i da počnem da perem. Neverovatno mi je ali finiš je veoma blizu!

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 156
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
13.1.2017 1:09:49   
MicinaMama
Mariya,pa moram i ja da ganjam tog tatinog sina hahaha.user posted image Ti si se resila!

Znaci blizis se i ti porodu,jos malo i gotovo.Mene je sinoc uhvatila koselina i opet uzmem jacu Nux Vomica i proslo je.Danas sam imala malo sasvim.
To je biljka,homeopatski lek i neverovatno efikasan.Ja sam koristila na pocetku trudnoce ponekada kada me je hvatala muvnina dok sam bila bolesna i pomagalo mi je,uzimala sam od 9ch.A prekljuce mi je malena i povracala i imala diareju,odem do apoteke i daju mi od 30ch dala jedno vece i sve stalo.Jos ponovila ujutru i moja D zdrava!

Neverovatno dobar lek a ko bi rekao.To je samo biljka.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 157
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
13.1.2017 8:21:02   
vocicana
Maryia jos malo, bas lepo. Malo moram da provirim i ovde, divne ste. user posted image user posted image

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 158
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
13.1.2017 9:50:12   
AnaAna1
Vocicana samo ti viri, tu smo mi, neke ce uskoro da pobegnu a neke imamo jos dosta da gulimo user posted image

MicinaMama nadam se da su ss bolovi malo smanjili? Jel kod vas ne mozes da odes kod svog ginekologa ovako da banes bez zakazanog pregleda ako imas bolove? Malo je preglupa ta njihova izjava da dodjes ako prokrvaris...

Zumbulcic kad pocne da te sutira beba neka tvoj muz stavi dlan na go stomak tu gde ti osecas sutiranje i osetice i on na dlanu, nama je uspelo par puta, mada neverovatno ali uglavnom se desi da cim moj muz stavi ruku ona momentalno prestane da udara! Desavalo mi se da se ne smiruje par minuta i ja ga pozovem da oseti i on, i cim stavi ruku nista se vise ne desava hahaha da li osecaju toplotu, energiju, neeesto... ne znam user posted image a sad u 6.mi se par puta desilo da me toliko jako sutne da mi poskoci stomak, ali to sve zavisi u kom je polozaju... :)

Svaka cast svima i na 3.trudnoci, a Micina ti si ozbiljna za ovu 4.? user posted image cekaj, polako, jos nismo sigurni da nosis opet devojcicu, to si ti umislila, kao ja za decaka user posted image

Nego, jel ste imale vi te neke lazne ili probne kontrakcoje, kako god se zovu, citala sam da se nekim zenama pojavljuju od 6.meseca, a meni danas nesto tvrd stomak dole nisko i kao da me blago zateze, steze, ne znam da li je to to? Ne mogu da kazem da me boli, ne boli, nego vise kao neki cudan osecaj kao kad imas menstruaciju. Da nije to to? Mozda sam vec pitala ranije o tim kontrakcijama ili sam samo htela da pitam, ne secam se vise, kao sto rekoh postala sam zaboravna u trudnoci, ne zamerite user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 159
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
13.1.2017 9:58:52   
Zemunka85
Dancic.

Tooliko sam seiznervirala user posted image . Pakujem jutros ceri ski pantalone za vrtic kad - pocepane na dupetu. Pre par dana smo ih uzeli. Prosle je nosila 3god i planina i BG po snegu maaa ni ogrebotina. Sa ovima se 3 puta sankala do sad. Sve msm da smo takve i uzeli i pojma nemm sta sada da radim? user posted image .

Ana, ja sam imala kontrakcije od 16nedelje, celu trudnocu. U 16. nedelji su vidjene na UZ prvi put. U pocetku mi je zlazila kao tvrda teniska loptica, znaci ne ceo stomak nego kao loptica, a posle se stezao ceo stomak. Kasnije vec 7,8 su to bile ozbiljne kontrakcije - od kojih se i preznojim i trnci me spopadnu (oko nosa ahahah nzm sto), kada je doslo vreme za CTG bilo je i onih najjacih ali to nije ni porediti sa porodjajnim, bar kod mene bilo user posted image . Ove do porodjajnih nisu bile bolne, ali nisam mogla da ih ne primetim. Imam i snimke, stomak bi bio kao kamen i basbas uspicen, kao planina. NIje bas prijatno ...

Mi danas na rodjendan kod drugara iz vrtica, pa ce spavati kod moje mame, nama ce vcrs doci kumovi.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 160
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
13.1.2017 14:04:12   
krin 40
Dan user posted image moje..Ja ozbiljno razmisljam da posle ovog odmora 23.1 otvorim bolovanjeuser posted image , danas su me smarali I cimali sa posla jutros od 9 do sad..znaci poludela sam.Sta bi bilo da sam otisla na Havaje I da ne mogu da se javim. 95 posto sam sgurna da cu da ij od....m I da odem na bolovanje, da se ne
izrazavamuser posted image . Sto se tice sinova I cerki, kod mene je obrnuto. Nasa cera je tatin sin, od kada je ona uset_ala u nase zivote mi drugi smo u drugom planu, ahahah.Salu na stranu, imam I sina I cerku, ali nama je stvarno uvek bilo sve jedno to oko pola. Ja sam sada malo vise navijala za seku, ali vec obozavam ovog pisonju u stomaku. MM super sto ti je bolje, ali ja bih ipak otisla na kontrolu. Mariya ulazis u finish draga,,extra.
Blago tebi.Jos to da prodje I nema vise strepnje, brige, da li je u redu, da li se pomera ili ne pomera. Extra. Ja cim udjem u 36-tu odh da me porode, nista ne cekam, ali to sam Vam vec pisalauser posted image

< Poruku je uredio krin 40 -- 13.1.2017 14:05:06 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 161
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
13.1.2017 14:13:41   
Skockica
Dobar dancic drage moje.
AnaAna sto me nasmeja tako i moj bebac prevrce se okrece se a kad tata stavi ruku nista i on onako tuzno kaze meni nece da se javi. Medjutim sad kad tako intenzivnije stuca ne moze lako da se zaustavi pa ga i tajo oseti.
Ja sad legla sa Vasijem na popodnevnu dremku, on bolje Bogu hvala, ne povraca vise a konacno je i kakio posle 5 dana i ja sam bas srecna sto smo to uspeli bez cepica.

_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 162
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
13.1.2017 17:27:11   
Mariya
Dan user posted image
Ja odmaram, H spava, L izvodi kerefeke, u 6 će nam doći drugar iz vrtića na igranje,posle moja sestra. Moram da pospremim malo kuhinju, dok sam napravila ručak,desert, postavila,jela, nisam više imala snage da rasklonim a trebalo bi da to uradim do 6,da se ne brukam user posted image
Ana ja sam imala te pripremne, Braxton - Hicks kontrakcije,imam ih u sad ali ne baš često,svega 4-5 tokom dana koje primetim. Nisu toliko bolne, na skali od od 1-5 (gde je 5 porođaj) su 1,rekla bih čak i da su meni manje bolne te BH kontrakcije nego grčevi pred ciklus, više su neprijatne. Oset_im kako mi se zateže stomak i stvrdne se, i baš se jasno može napipati gde je materica.
A devojčice su bile takve, čim neko stavi ruku na stomak one prestanu da se mrdaju a ovaj maliuser posted image čim nađem nekog ko može da ga umiri nosim ga na spavanje sa sobom i da mi drži ruku na stomaku pošto me skoro svaku noć mališa budi šutiranjem...
Zemunka, jesi li probala da odeš do radnje i reklamiraš pantalone?
Krin,ženo,idi na bolovanje! Znam da će ti plata biti manja ali ipak, što da se cimaš i nerviraš, imaš ti još do penzije da radiš, iskoristi sad kad ne moraš user posted image
E videću te baš, da li ćeš otići da te porode sa 36 nedeljauser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 13.1.2017 17:29:45 >

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 163
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
13.1.2017 20:03:04   
MicinaMama
AnaAna bolje mi je danas.Popustile su me kontrakcijeuser posted image Odmah sam zablistala,svi su videli da sam bolje.Samo sto to tako meni bude dva-tri dana bolje pa opet.
Ne moze se ovde tako kod lekara,a pogotovo ne kod ginekologa.Da trazim randevu kod gin. dali bi mi nakon dve nedelje.Jedino u urgentno porodiljsko moze da se ode....ali se cekaaaa i cekaaaa.

Krin pa odmori zeno od posla!

Zemunka tako je i kod mene,moje cepaju na kolenima...ali ne bacam,ja to lepo usijem,sto bi bake rekle "da se ne pozna" i idu tako u skolu.Ko im kriv.Ovde sva deca idu tako.Kao sto moja kuma kaze za patike "e nosice ih dok mu prsti ne ispadnu"user posted image ,kupi-nakon 10 dana iscepane.

Mariya ti si bar izgurala dobro,jos malo i bebac je tu.

Danas sam isla na snizenja u butik obuce,da uzmem deci cizmice nove.Uzela sam predivneee!!!Kostale su za M 45eura a za D 35eura...70% popusta i platim 24eura oba para!

Malo je reci da se ovdasnje snizenje isplati!

Moram sledecu nedelju sebi da uzmem trudnickih majica,stomak mi ispada sada iz svake.Bas sam lepo slikala stomak danas ali me sramota da postavim posto mi je ugaona razbacana i sto prepun kesa iz marketa.user posted image


(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 164
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
13.1.2017 21:18:01   
Zemunka85
Vece user posted image .

Ja sam dosla. Pokupila L iz vrtica, pa smo isle na rodj i onda sam je odvela kod mame da spava vcrs. Nama trebali doci kumovi, ali ispalili, tako da cemo se sami nekako zabaviti, ja uz knjigu mm uz TV user posted image .

Odnela sam sada ski odelo, kaze zena da je to "fizicko ostecenje". Msm da nista necu uraditi. Toooliko sam ocaaajna. Pa to nam treba naredne dve godine. Proslo, ljudi moji 3godine i po snegu i po blatu, beogradu, Zlatiboru .. drndaaano ma ni ogrebotine, ovo je kupljeno pre par dana 3 puta je isla na sankanje, pri tom je preskupo bilo i bas sam bila happy, kad ono ... Ovo sada vec i ja se slazem, jeste nasih ruku delo tj ovako nismo kupili 100% jer je sada jos otislo i rupa je povelika, ali, obzirom da je i jedan treger odsiven, smem da se kladim da to jeste bilo naceto. Nzm .. bas sam tuzna ...
Micina, usicu naravno ni govora o novom ili bacanju, ali se bas bojim da ne propusta, a to mu je jedina uloga. Msm toliko je placen bas da ne bi propustao ... :(.

Mariya hahah i moj kumic je takav bio u stomaku aahhaa i dan dans je iiiisti, isiiit, tako da pripremi se ti doooobroooo user posted image

Krin, pici ti na odmor, deeebeeeelo si se ti naradila.

Srecan PNG, zene user posted image

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 165
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
13.1.2017 21:32:58   
krin 40
Srećna Nova Godina žene.Skroz ste u pravu za odmor.Ja sve da budem korektna,još malo..ma ko ih šiša.Mariya više mi nije ni zbog plate.Pozavršavala sam šta sam htela.Sinu kupila novu sobu,ćerki spremila pare za njenu.Njoj ću u martu posle krečenja.Svi su podmireni."Ode baba u privremenu penziju"user posted image

< Poruku je uredio krin 40 -- 13.1.2017 21:36:31 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 166
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
13.1.2017 21:40:20   
MicinaMama

IZVORNA PORUKA: krin 40

"Ode baba u privremenu penziju"user posted image



Hhahahahaahahha....ismejah seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 167
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
13.1.2017 23:10:54   
krin 40
user posted image

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 168
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
14.1.2017 0:42:40   
Mariya
Veče user posted image
Ja kao i uvek,čekam da me prođe mučnina II bol pa ću da spavam
Došla mi sestra,devojčice spavaju sa njom u dnevnoj user posted image Bile su tako srećne,čula sam ih da su pričale do 23.45! I pošto im je krevet sad prazan mislim da ću da pređem u njega, dušek u H krevetu je taaaakoo udoban!
Zemunka,moje devojčice su bile baš živahne u stomaku a ni sad nisu ništa mirnije,tako da sam sa ovim dečakom na*..bala ako i on bude takavuser posted image
Micinam, super za šoping! A jesi li gledala bebeće stvari? A to da odeš na hitnu i čekaš,čekaš,čekaš... Pa toga valjda nema ni kod nasuser posted image
I ja isto mogu kod dr bez zakazivanja na bum tras ako je neko hitno stanje. Što mi je normalno.

< Poruku je uredio Mariya -- 14.1.2017 0:45:36 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 169
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
14.1.2017 1:14:14   
mimica83
U bas ste se raspisale necu sve pohvatati.
Marya bas mi je drago da vam je stigao krevet sad cete svi uzivati, takodje mi je jos draze da te manje muci zeludac suuupeer. Priblizava se porodjaj Marya, ajde kad sastavis spisak da vidimo sta nam sve treba user posted image
MM i tebe muce ti bolovi kao i mene uhhhh, ja lepo kazem lakse mi je bilo u prvoj trudnoci kad nesto boli mislim normalno rasteze se, medjutim kad sam upoznala kontrakcije na porodjaju sad mi nije svejedno user posted image Drago mi je da su ti bolovi prestali, cuvaj se cesce odmaraj.
Zumbule user posted image za sesti mesec, ubrzo ce se primetiti ti pokreti pod rukom tvog muza.
AnaAna tako se i kod nas desava kad se mrda ja kazem muzu stavi ruku i bebac nece tada da mrdne neverovatno osete valjda da nije mama user posted image
Sto se kontrakcija tice kod mene su kao sto je Zemunka opisala, sada se izboci kao loptica i u ovoj trudnoci je bolno, i recimo pre tog izbocenja i stezanja pocne srce da mi lupa jace, dok u prvoj trudnoci ja sam mislila da se to beba gurauser posted image i nije bilo ovako bolno.
Krin draga znam kako ti je, mene i sada smaraju, iako sam im do skoro na bolovanju dosta odradjivala sto kazes bas bezobrazluk. Odjebi to da izvines i idi uzivaj.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 170
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
14.1.2017 1:52:36   
MicinaMama
Mariya,nisam gledala bebece stvari posto nisam isla u trzni centar nego ima ogroman butik obuce La Halle on je nedaleko od mene.

A u trzni centar cu sledeci vikend kad mi muzic dodje iz Kana.

Ma ja bih vec sve kupila kako su cene extra ali ima i stvari.Gledam na netu i stvarno ima izbora,pogotovo trudnicke garderobe.Moram trudnicke majice da uzmem.Mada za donji deo bitam siru trenerku,ne trudnicku nego klasicnu.Ne treba mi onaj visoki pojas,samo duza majica da pokrije stomak.

Mimice,sta ja znam,ovde imaju lekovi koji sprecavaju kontrakcije ali nije kao ginipral nego kao nas boskupan.Pa pijem u svakoj trudnoci.Naravno na doktorsku preporuku.A juce sam uzela vodu bogatu magnezijumom(posto ste pisale da pomaze) pa mozda mi je i to pomoglo danas.

(odgovor članu mimica83)
Direktna veza do poruke: 171
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
14.1.2017 10:14:19   
krin 40
Jutroo,,ja doruckujem pecene jabuke,,Mariya sad se set_ih, pecene jabuke su extra za stomak.Probaj.Ja jedem sto volim.Ja non stop po netu gledam trudnicku garderobu, ali bas nista da mi se svidi.Sve mi je nesto bez veze.
Definitivno moram do H&M a, tamo moze ponesto da se nadje.Posebno mi se ne svidjaju one majice sa slikama beba na stomaku, kao saljive I simpaticne. Da ne uvredim nekog ko to voli, meni je stvarno to bzv.
Sve sto sam videla od gornjih delova je neki fazon kao tunike, a to tek ne volim. a stomak raste, pupupu, kao kvasac. zao mi da teglim neke moje omiljene stvarcice. EvO danas idem sa drugaricom u jedan da malo skitamo
I jedemo sladoled ,,ja pojma nemam sta da obucem.user posted image

< Poruku je uredio krin 40 -- 14.1.2017 10:15:37 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 172
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
14.1.2017 10:17:35   
Bunnyca
Jao Krin dobro si me podsetila, danas cu da pecem jabukeuser posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 173
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
14.1.2017 10:21:06   
krin 40
user posted image Mozes I kruske..sve zdravo a ne goji. Sad se setih dok kukam o garderobi da ja vesela ni jaknu propisnu nemam za ovo stanje. Privatno , kada ne radim nosim rokerice, kozne jakne, krzneni prsluk, to je sve usko,,Sad mogu da samo navucem,
ne mogu da zakopcamuser posted image


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 174
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
14.1.2017 10:25:33   
Bunnyca
Ja i dalje nosim istu garderobu, samo ne stavljam kais na farmerke i najvise nosim helanke, one deblje kao pantalone i preko dzemper, to mi je za posao.Ugojila sam se 2 kg, pa jos uvek uspevam da nosim sve. A ta dva kg su mi uglavnom grudi, malo plod, materica i naravno puna creva....ubija me zatvoruser posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here