|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Američke palačinke

Ringerajina kuhinja, 3.7.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • 2 i po šoljice brašna
  • 1/3 šoljice šećera
  • 1 kesica vanil šećera
  • 1 kesica praška za pecivo
  • malo soli
  • 2 šoljice mleka
  • 2 jaja
  • 1/3 šoljice ulja


  1. Umutiti jaja, dodati so, šećer i vanil šećer. Dobro umutiti da se istopi šećer.
  2. Dodati mleko i ulje, mutiti, a zatim i brašno i prašak za pecivo. Izmešati sve.
  3. Peći na teflonu (sipati jednu kutlaču smese, pa se ona razlije na taj okrugli oblik, znači ne treba "razvući" kao obične).
  4. Peći s jedne strane dok se ne pojave mehuriči, a onda okrenuti i peći sa druge strane dok ne dobije zlatkastu boju.


Od ove količine ispadne oko desetak komada. Nije problem ako ima grudvica pošto one u toku pečenja "nestanu".Savršene su za doručak na brzaka, ili večeru.Moj savet (ako jedete med), probajte toplu palačinku da namažete sa medom.Palačinka onda upije med pa bude fantastično! <3

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kineska piletina sa povrćem
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here