|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: vikiveki
Ključne reči:

image
/11


  • Testo:2 jajeta,
  • 2 šoljice šećera,
  • 2 šoljice ulja,
  • 1 prašak za pecivo,
  • brašna po potrebi
  • Sirup: 8 šoljica šećera,
  • 9 šoljica vode


  1. Dobro umutiti jaja i dodati im šećer, ulje i brašno pomešano sa praškom za pecivo.Zamesiti mekše testo, da se ne lepi za ruke i oblikovati male valjčiće koje ćete zatim pritisnuti sa rendetom, da bi ostale šare.
  2. Poređati urumašice u pleh i peći ih na 200 C oko 20 min., dok ne porumene.
  3. Posebno ušpinovati šećer i vodu ali ne mnogo,od ključanja još 2-3 minuta.
  4. Hladnim sirupom preliti vruće urumašice


Ko voli kokos može u testo staviti i malo kokosa,tada urumašice budu ukusnije.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Markiza Torta (malo improvizovana)
Ringerajin kuvar: lelaigor
Šampita
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

Мама дечака.
пеперутка16

Да ли сте ставили пенис/скротум/курку ваших дечака лицем нагоре пре него што сте их повили? И ако јесте, зашто?

Click Here